Sıkma canını. Ben ilk senedemi girdim sanıyosun. 63 puan gelirken okuldan az cebelenmedim. Gerçi bu istediklerimden en son istediğim yerdi ama olsun mutluyum şuan
quote:
Orjinalden alıntı: дltuğ
The Blue Bird olabilir mi?
değil, imdbye yazınca birkaç film çıktı ama hiçbiri değil
Ya buaralar vizyonda güzel filmler var. Şu mistik olayı merak ediyorum. İzlicem inşallah
quote:
Orjinalden alıntı: stigmata_
Ya buaralar vizyonda güzel filmler var. Şu mistik olayı merak ediyorum. İzlicem inşallah
Çok beğenilmemiş diye duydum.Zaten İMDB puanıda çok iç açıcı değil.
quote:
bende o filmi merak ediyordum ama yorumlara bi göz attım pekte iyi şeyler yazmamışlar.beklentilerin altında bi film sanırım.tabi izleyip öyle karar vermek lazım.
Bir film soracagım.Bir adam vardı baska gezegenden gelmisti.En sona dogru da doktorlar falan bu adamı bır odaya kapatıyorlar ve kamera ıle ızlıyorlar.Ancak adam kendı gezegıne gıderken kameralar falan bozuluyor ve doktorlar(yada baska bırılerı) bakıyorlar ama adam yok.Bılıyorum az anlattım ama bu kadar aklımda kalmıs.Baya bir oldu izleyeli.Adı max ile ilgili birseyler olabılır.
quote:
Orjinalden alıntı: X@ndeR
quote:
bende o filmi merak ediyordum ama yorumlara bi göz attım pekte iyi şeyler yazmamışlar.beklentilerin altında bi film sanırım.tabi izleyip öyle karar vermek lazım.
Aslında bu beğeniler hep kişisel. Sizin filmden neler bulucağınıza bağlı. Kişisel beğenilere çok değer vermem şahsım adına.
quote:
Orjinalden alıntı: Magical Zero
Bir film soracagım.Bir adam vardı baska gezegenden gelmisti.En sona dogru da doktorlar falan bu adamı bır odaya kapatıyorlar ve kamera ıle ızlıyorlar.Ancak adam kendı gezegıne gıderken kameralar falan bozuluyor ve doktorlar(yada baska bırılerı) bakıyorlar ama adam yok.Bılıyorum az anlattım ama bu kadar aklımda kalmıs.Baya bir oldu izleyeli.Adı max ile ilgili birseyler olabılır.
The happening filmini önermem, Einstein' ın “Arılar yeryüzünden kaybolursa insanın 4 yıl ömrü kalır” sözünü alıp senaryo yazmış.. ya da yazamamış... gitmeyin derim; ya da gidin farketmez
quote:
Orjinalden alıntı: Magical Zero
De-Niro yine 4 gün uzaklaştırma almış Yine ne yaptı ki acaba ?
@confused avatarına k-pax'in resmi koymuşun bari onu yazsaydın
quote:
Orjinalden alıntı: Celtic
@confused avatarına k-pax'in resmi koymuşun bari onu yazsaydın
eski pek bilinmedik filmdir diye o geldi aklıma, sonunda max filan demiş orayı da soradan gördüm de yazmadım bi daha. ama Kevin Spacey ve K-Pax' i çok severim
bir sorum var, video kesip biçme işlerinden anlayan var mı? çok güzel filmler oluyor bunları ailemle izlemek istiyorum fakat içindeki açık sahneler yüzünden yapamıyorum(örneğin en son izlediğim Into The Wild), diyorum ki bu sahneleri filmden çıkarmak mümkün müdür? dublajlı filmlerde en azından yapılabilir sanırım
quote:
Orjinalden alıntı: Celtic
bir sorum var, video kesip biçme işlerinden anlayan var mı? çok güzel filmler oluyor bunları ailemle izlemek istiyorum fakat içindeki açık sahneler yüzünden yapamıyorum(örneğin en son izlediğim Into The Wild), diyorum ki bu sahneleri filmden çıkarmak mümkün müdür? dublajlı filmlerde en azından yapılabilir sanırım
ben bu aralar nedense indirdiğim hiç bir filmi izliyemiyorum; sebebi zaman bulamamam vb.. de değil; bir hevesle son çıkan yada önceden çıkmış ama edinemediğim bir çok yapıtı dvd'e çekip öylece rafa koyuyorum evde canım çok sıkılsada açıp izlemek hiç içimden gelmiyor; oysaki 4-5 ay öncesine kadar sadece bir hafta sonunda 7-8 film izlerdim; ne oldu bana anlam veremiyorum ,, olaki bir şey izlemek istesemde daha önce en az 2 defa izlediğim filmleri tekrar seyrediyorum; sizede hiç anlattığımı benzer şeyler oldu mu? yoksa tuhaflık sadece bende mi? onu merak ediyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: RED LORD CHE
ben bu aralar nedense indirdiğim hiç bir filmi izliyemiyorum; sebebi zaman bulamamam vb.. de değil; bir hevesle son çıkan yada önceden çıkmış ama edinemediğim bir çok yapıtı dvd'e çekip öylece rafa koyuyorum evde canım çok sıkılsada açıp izlemek hiç içimden gelmiyor; oysaki 4-5 ay öncesine kadar sadece bir hafta sonunda 7-8 film izlerdim; ne oldu bana anlam veremiyorum ,, olaki bir şey izlemek istesemde daha önce en az 2 defa izlediğim filmleri tekrar seyrediyorum; sizede hiç anlattığımı benzer şeyler oldu mu? yoksa tuhaflık sadece bende mi? onu merak ediyorum.
Sıcaklardan olsa gerek. Bunaltıyor hava fazlasıyla oturup birşey yapası gelmiyor insanın
Bilmem belki sıcaklardandır; ama yaşım 31 ve daha önce hiç böyle olmamıştı ; kaldıki 1 aylık bir olay da değil 4-5 aydır böyle devam ediyor; yani söyle sifade etmeye çalışayım "street kıng" filmini dört gözle bekledim ve filmi bir şekilde teğmin ettim amam sonra kaldırıp rafa koydum izlemeden ve buna benzer bir çok örnek var; neyse heralde geçer diye düşünüyorum yada umuyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: RED LORD CHE
Bilmem belki sıcaklardandır; ama yaşım 31 ve daha önce hiç böyle olmamıştı ; kaldıki 1 aylık bir olay da değil 4-5 aydır böyle devam ediyor; yani söyle sifade etmeye çalışayım "street kıng" filmini dört gözle bekledim ve filmi bir şekilde teğmin ettim amam sonra kaldırıp rafa koydum izlemeden ve buna benzer bir çok örnek var; neyse heralde geçer diye düşünüyorum yada umuyorum.
Filmi izlemeden önce hakkında detayları biliyor olmanızdan kaynaklanabilir , birde ismini ve oyuncularını dahi ilk defa duyduğunuz bir filmi izlemeye çalışın tavrınız değişecektir .
aslında söylediğin mantıklı az çok görsel ve yazılı medyada daha film çıkmadan konusu vb.. anlatılıyor; belkide makineleştim bu anlamda ne izleyeceğime ne dinleyeceğime ben değilde sanki başkaları karar veriyor kısacası yönlendiriliyoruz kesin olmamakla birlikte benim bu ruh haline bürünmemin sebeplerinden biri bu olabilir; oysaki önceden internet vb.. bu kadar yaygın değilken filmi direk film satan yerden bir merak ve heyecanla alıp eve koşar izlerdim tamam belki kötü çıkardı ama o heyacanı film kötüde olsa iyide olsa yaşardım; şimdi o heyecandan geriye pek bir şey kalmadı sanırsam.