Şimdi Ara

Şok! Gigabyte 965 G-DS3 anakart berbat overclock potansiyeli var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar ben geçen yaz tatilinde ilerde overclock yaparım diye meşhur gigabyte 965 ds3 ün onboard ekran kartlı modelini almıştım(G-ds3).İşlemciyide ona göre seçip intel E2160 almıştım ve şu zamana kadar 1800mhz de kullandım ancak geçenlerde o.c. yapmak için uğraştım 9(çarpan)x333(fsb) mhz yaptım (ramlerde ocz 667 mhz cl5) voltajı default bıraktım ve bilg açılmadı neyse anakartın pilini çıkartıp tekrar takmak zorunda kaldım ve çeşitli denemelerim sonucu gördümki 2000mhz den yukarı çıkmıyor makine bu anakartı aldığım güne yazıklar olsun demekki on-board ekran kartı koyup o.c. kapasitesinden çalmışlar keşke zamanında 945 chipsetli 50 dolarlık anakartlardan alsaydım.Yada eksik bişeyler mi yaptım ben tam olarak anlayamamış da olabilirim o.c olayını ama fsb çarpan ve voltaj dan başka bi faktörler de mi var ???

• İmkansız. Ben 965P-DS3 kullandım. E6750 2.66 GHz işlemcimi 3.80 GHz'e çıkardım 965P-DS3 Rev3.3 anakartla.

O anakart ile E2160 çok rahat 3.0 GHz yapar. (Hatta forumda kullanan var myd nickli arkadaş bir görüş istersen kendisi E2160 işlemciyi 965G-DS3 anakartlar günlük 3200 MHz kullanıyor.)
  • O kart hatıralarda kaldı, pek de şok edici bir haber değil aslında Ama 007Fatih Bond arkadaşımın belirttiği gibi orta seviyede 965P-DS3 çok iyi bir board'du.
  • ds3 hala güzel kart yaw.. haksızlık etmeyin
  • OC. için gidip G serisi aldıysan hata sende.
    Herkes bilir ki zaten G965'te oc potansiyeli yoktur.
    Sen 965P-DS3 ile ikisi arasındaki isim benzerliğinin kurbanı olmuşsun.
    Ama yine de 1333FSB yapmalı.
  • Bence hala iyi bir kart ben kullanıyorum tabiki 965p ds3:) Birde rev.1 daha iyi diye duydum kapasite olarak.Bendede rev1 var.Şuanda 6420 işlemciyi 3200 olarak kullanıyorum.Gayet iyi bir değer bence.Bios güncelleme yap istersen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sktem

Bence hala iyi bir kart ben kullanıyorum tabiki 965p ds3:) Birde rev.1 daha iyi diye duydum kapasite olarak.Bendede rev1 var.Şuanda 6420 işlemciyi 3200 olarak kullanıyorum.Gayet iyi bir değer bence.Bios güncelleme yap istersen.

Benim yukarıdaki mesajımı okumadın galiba.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    z87-a Anakart için ram sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ds3 onboard ekran kartlı modeli asla oc olmaz 1 fsb bile arttıramaya bilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: vipmail123

quote:

Orjinalden alıntı: sktem

Bence hala iyi bir kart ben kullanıyorum tabiki 965p ds3:) Birde rev.1 daha iyi diye duydum kapasite olarak.Bendede rev1 var.Şuanda 6420 işlemciyi 3200 olarak kullanıyorum.Gayet iyi bir değer bence.Bios güncelleme yap istersen.

Benim yukarıdaki mesajımı okumadın galiba.

• G olduğunu yeni gördüm.Board seçimin yanlış
  • bende g33-ds3r var,e4500 2.2 ghz işlemciyi 3.00 ghz overclocklu olarak sorunsuz kullanıyorum
     Şok! Gigabyte 965 G-DS3 anakart berbat overclock potansiyeli var.
  • evet bende de g33-ds3r var e4400 işlemcimle voltsuz ve de stok fanla çok rahat 3.00 ghz de kullanabiliyorum...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.