|
Şok haber: TP-Link ABD’de yasaklanabilir, soruşturma açıldı
-
-
Çin + iletişim = banlandınız
Ya kuru iftira ile piyasadan Çin'i silmek ya da bilmediğimiz, söylenmeyen bi takım komplo teorileri
-
Router ne olursa olsun, içinde OpenWRT olsun. Temiz...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Karar siyasi gibi duruyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İşin içinde Çin şirketi varsa Çin hükümetinden çekiniyor Batı. Adamın şirketine bir günde el konulabilir Çinde ve kimse birşey yapamaz. Bu tehlikeden çekiniyorlar.
O da vardır ama esas olarak Batının kendisi teknoloji yoluyla sızma, ajanlık, veri hırsızlığı konusunda uzman olduğu için başkasının da bunu yapacağını düşünüyor, biliyor diyelim.
6000 volt yıldırım koruması var diyerek sattıkları modem 1 yıldırım düşmesi sonucu DSL bağlantısı kuramaz oldu.
TP-link mi? Pişmanlıktır. Doğru düzgün güncelleme vs almıyor Türkiye'de de yasaklansa hiçbir kimse itiraz etmez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RElS -- 18 Aralık 2024; 19:32:37 > -
10 yıl önce açmaları gereken davayı açmak yeni mi gelmiş akıllarına. Cisco nun gözleri yaşlı...
-
Konuyu bilmeden üfürmüşsün.
-
Milyarlarca cihaz çinliler tarafından hacklendi, fbi birbirinize sms atmayın çinliler takip edebiliyor diyor ve üstüne bu sistemlere sızan çinlileri nasıl çıkaracağımızı bilmiyoruz diyorlar. Kamala trump falan bunları bile takip etmişler. Sıkıntı büyük, o yüzden birilerine fatura kesilecektir, o da çin menşeili firmalar olacak doğal olarak. Biz de edevlet verileri çalındı diye isyan ediyorduk ama amerika fena batırdı.
-
ABD de tr gibi diktatörlük ile yönetiliyor şaka gibi 😃
Çinlinin birinin abd’de yasaklanması niye şok haber oluyor. Yerli üretim olsaydı şok haber olurdu. Bu başlık olmamış.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam konu tam olarak ne bizi aydınlatır mısın? Ben klasik Çin yaptırımı sandım, başka bir durum mu var?
-
Alakasiz
Kullandığım her cihazı gayet kaliteliydi, bence sizin şanssızlığınız.
Kaç yıldır extender cihazlarını kullanıyorum , kapatmisligim yok.
Mesh is everything
Güzel haber, diğer üreticilerden (özellikle tayvan tarafı) f/p atılımı bekleniyor.
Firma çalışanı gibi atlayanlar olmuş, ülkemizde geliştirilen ürün olursa o zaman sahip çıkarız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vaktinde bi router'da arada kopma sorunlarım oluyordu, bir hayli eskiydi. Gittim, anında sıfır kutu verdiler ne bir fatura ne de başka bir şey sormadan. O gün bugündür severim kendilerini.
Router, range extender ürünlerini kullandım sıkıntı yaşadığımı hatırlamıyorum
-
abd'nin cisco operasyonu olur.
tp-link türkiye'de wifi 7 cihazları ilk satışa sunan firma.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Garantisi varsa 2-3 yıl gibi birebir değişim garantili ürünler zaten. Bu ürünlerin tamir onarım gibi birşey yapılmıyor direk değişimi yapılıyor.
Forumdaki haberde 1 kullanıcı tvsini değiştirmiş garanti bitiş sonrası. Bu kullandığım cihazın da ömrü 5 yıl yazıyor bir deneyeğim aynı emsal karar üzerinden değişim yapılmasını. Sizin ki gibi bir çözüm üretilecek mi bakalım.
Çin + iletişim = banlandınız
Ya kuru iftira ile piyasadan Çin'i silmek ya da bilmediğimiz, söylenmeyen bi takım komplo teorileri |
Karar siyasi gibi duruyor.
|
Router ne olursa olsun, içinde OpenWRT olsun. Temiz...
|
6000 volt yıldırım koruması var diyerek sattıkları modem 1 yıldırım düşmesi sonucu DSL bağlantısı kuramaz oldu. TP-link mi? Pişmanlıktır. Doğru düzgün güncelleme vs almıyor Türkiye'de de yasaklansa hiçbir kimse itiraz etmez. |
Benzer içerikler
- spotify link kısaltma
- whatsapp yedeklenen mesajları geri getirme
- whatsapp gizli sohbet
- aynı hanede ikamet eden kişi silme
- instagram dondurma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X