turkcel numaralı 13 yıllık hattım olan 3 ay turkcel kontorlu kullanıyorum hatta kamu tarifesine geçmek içinde numaramı vodafone taşıdım 1 ay olacak..ve şimdi postacı turkcel den adıma kayıtlı bi fatura geldi 5.00tl. cok ilginç şimdi muşteri hizmetlerini aradım ve muşteri temsilcisi bana soyeldiği bende anlamdım bu durumu diyoo..ve fax numarası verip buraya kimlik fotokop im ve faturayı faxlamamı soyledi..bu konu hakkında ne diyceksiniz ustalar....
@s.volkan nerelerdesin..
aynı durumda avcılardaki bi arkadaşımında başına geldi çok komik bişiy yaaa
ama açıkçası çok da ilginç
neyin bedeli olarak isteniyor 5tl faturada ne olarak yazmışlar?
keşke tarayıcım olsa da buraya koyabilsem fatura resmini...DEVLETE İLETİLECEK ÜCRETLER TOPLAM:5.00TL
online işlem merkezine girip oradan fatura görebilirsin demeyi düşünüyordum ama son anda vazgeçtim. sen yine de bi bak oim ye
ön ödemeli abonelik sözleşmelerinde fatura çıkmasıyla ilgili bir madde varmı bilen varmı?
Ben Olsam Çoktan Dolandırıcılıktan suç duyurusunda bulunmuştum.
varmı böyle bi saçmalık bana biri açıklama yapabilirmi.
Kontörlü hattı taşıyınca neye dayanılarak fatura gönderiliyor anlamadım? Bir vergisi filan varsa da operatörün karşılaması lazım. Adı üzerinde "FATURASIZ" tarife kullanıyorsunuz.
Ayrıca 5 TL'lik vergiyi de hiç duymadım, ne vergisiymiş ki? Böyle bir şeyle karşılaşan başka birisi var mı merak ediyorum cidden...
gerçi benim anlamadığım bu hat 1 senedir turkcelde FATURALI olarak kullanılmıyoo...yani 1 sene sonra devlet vergi istedi benden..eee burası turkiye...
Bu aralar turkcell kullananlar nedense ŞOK geçiriyor.
Umarım bu ŞOK dalgası kısa sürer.
wolky1141 ilk mesajından anladığım kadarıyla 13 yıllık faturalı turkcell hattın olduğunu ve bunu son üç aydır kontorlu kullandığını söylüyorsun.bir sonraki mesajında 1 yıldır hattını kontorlu kullandığını söylüyorsun hangisi doğru ben anlamadım.
quote:
Orijinalden alıntı: xR4d
Utanmasalar Yasal Diyecekler Faturaya.
Ben Olsam Çoktan Dolandırıcılıktan suç duyurusunda bulunmuştum.
varmı böyle bi saçmalık bana biri açıklama yapabilirmi.
devlete iletilecek para...
ulaştırma bakanlığına dolandırıcılıktan ötürü dava mı açacaksın?