Şimdi Ara

Şok Market 400/40 Maximum (400/125e varan kombolar?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
3
Favori
2.285
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Maximum Mobil'den veya isCep'ten SOK Market Kampanyasi'na katilin, 11 Mart-10 Nisan 2023 tarihleri arasinda Maximum Kart'iniz ile Sok magazalari veya Cepte Sok mobil uygulamasi / web sitesinden tek seferde yapacadiniz 400 TL ve üzeri ilk market alisverisinize 40 TL Maxipuan kazanın!

Şok Market 400/40 Maximum (400/125e varan kombolar?)

———————————————————————-
    KOMBO OLABİLECEK DİGER KAMPANYALAR:

Maximum Kart'inizla Market alisverislerinize 150 TL MaxiPuan!

Maximum Mobil'den veya isCep'ten Market
    Kampanyasi'na katilin, 1-19 Mart 2023 tarihleri arasinda Maximum Kart'iniz ile Maximum anlasmali marketlerden tek seferde yapacaginiz 400 TL ve üzeri ilk pesin market alisverisinizden sonra farkli günlerde yapacaginiz 400 TL ve üzeri her pesin alisverisiniz için 30 TL, dilerseniz MaxiMil olarak da kullanabileceginiz toplam 150 TL
    MaxiPuan kazanin!

Mobil Temassiz Ödemelerinize 150
    TL MaxiPuan!

1-31 Mart 2023 tarihleri arasinda Is Bankasi kartlarinizla tek seferde ve farkli günlerde yapacadiniz 250 TL ve üzeri mobil odeme isleminizde 10 TL, toplamda 150 TL
    MaxiPuan kazanin! MaxiPuanlarinizi dilerseniz MaxiMil olarak da kullanabilirsiniz.

Bankamatik Kart Alisverislerinize 200
    TL'ye Varan MaxiPuan!

1-31 Mart 2023 tarihleri arasinda Bireysel Bankamatik Kart ile tek seferde ve farkli günlerde yapacadiniz 300 TL ve üzeri her alisverisinize 10 TL, toplam 200 TL MaxiPuan!

Market aliverislerinde 100 TL'ye varan
    MaxiPuan Maximum Genç'te!

Maximum Genç kartinla Maximum ye isyeri marketlerden tek seferde ve farkli günlerde yapacagin her 150 TL ve Üzeri alisverisine 20 TL olmak üzere toplam 100 TL MaxiPuan.

Cep telefonundan Maximum Mobile öde, &
    15 TL MaxiPuan kazan!

Mobil odeme yapabilen akilli telefonundaki Maximum
    Mobil uygulamasindan Maximum Genc kartinla yapacagin 100 TL ve üzeri mobil ödemene 15 TL MaxiPuan.

———————————————————————-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emrecan3321 -- 11 Mart 2023; 12:8:47 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Örnek senaryo eklemek gerekirse şöyle oluyor sanırım;
    1- maximum kartla ilk defa market işlemini şokta mobil temassız olarak yapanlar 40+10
    2- ilk defa değilse 1.maddeye ek +30 daha
    3- Mobil temassızı olmayanlar 1.ve 2.maddeye göre -10 kazanç.

Gençler daha çok getiri sağladığından daha avantajli tabi.

İyi forumlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şok Market 400/40 Maximum (400/125e varan kombolar?) ek koşullara bakınız.diğer market kampanyaları ile birleşmez diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakılıç -- 11 Mart 2023; 13:41:12 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şok cüzdana yükleme yapınca puan geliyor mu

• BÜNYANLI38 kullanıcısına yanıt

deneyen oldum u?

• Arkadaşlar şok cüzdan uygulamasından uzak durun en son süt kampanyasından ocakta yatacak puan hala yatırılmadı müşteri hizmetlerine sayısız şikayet kaydım oldu en ufak bir geri dönüş olmadı umursamaz bir tavır sergileniyor güvenip sakın şok cüzdan iadesi vs kampanyaya bulaşmayın utanmadan hala aynı kampanyaları yapıyorlar.

• Bugün giriş yapmak istediğimde güncelleyiniz uyarısı verdi. Ben de uygulamayı güncelledim ama guncelledikten sonra uygulama açılmıyor sürekli uygulama durduruldu hatası veriyor,içerde bir sürü para var nasıl çözebilirim bu durumu başına böyle bir şey gelen oldu mu acaba...

• şok cüzdan deneyecek bir babayiğit aranıyor :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dj.trust.06 D kullanıcısına yanıt
    Hocam Şok'ta mı ilk market alışverişi yani bu sene içinde isbank kartı ile ilk mi sayılıyor? yıllar önce 2-3 sene önce yapanlar da olmuştur ben de hatırlamıyorum o yüzden ilk saymaz mi?

• 07ENGİNEER 0 kullanıcısına yanıt
    Adamlar tarih koymuş ilk market demiyor 10 Mart-10 Nisan arası ilk market alışverişi diyor.

• Puan yatan varmi?

• 14 Nisan'da yüklenmesi gerekti ama halen yüklenmedi. İlla kayıt açmamız gerekecek.

• Bana da yüklenmedi henüz

• Bana yattı.

• Bana yattı.

• Yatanlar arasında cepteşok üzerinden alışveriş yapıp yatan var mı?

• englishmannn kullanıcısına yanıt

Bana yatmadı. İş Bankası posu olması gerekiyormuş.

• kalender6276 kullanıcısına yanıt
    Cepteşok'ta pos yok

• englishmannn kullanıcısına yanıt

hesaba yatti iscep uzerinde gozukmesine ragmen sok markette alışveriş yapmak istedigimde puan gözükmüyor dediler. mh ile tekrar görüşmek lazim.

• gonulbas kullanıcısına yanıt
    Kayıt açtım ben, uğraş dur

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.