nereden bulabilirim değil, nereden ucuza alabilirim yazsaymışsınız, daha iyi olurmuş. 150 güzel fiyat. |
Şok Market / Cepte Şok / İndirim ve Fırsatlar [ANA KONU] (21. sayfa)
-
-
Geçen gün Şok'tan her zamanki gibi alışveriş yaptım, kasiyere Win ile ödeyeceğim dedim ürünleri geçti ödemeyi aldı sonra tam giderken Win kodunuzun resmini çekebilir miyim dedi ve bir izahat yaptı ama gürültüden orasını anlamadım ve telefonuyla kodumun resmini çekti. Ben de önemsemedim. Ertesi gün bildirimler gelmeye başladı, bilmem ne ürününden 4 TL, öbür üründen 3 TL Win kazandınız vs. diye.
Belli ki QR kodumun resmini çekmesiyle alakalı bir durum ama ne oldu niye oldu hala anlamadım.
-
Sizin win kodunuzu win kullanmadan alışveriş yapan müşterilere okutuyorlar. Haberleri bile olmuyor zaten indirim varsa kârları var zararları yok. Size de win iadeleri geliyor. Kasada barkod önünde win kodu resmi açık bir telefon duruyor genelde.
Çalışanlar sürekli baskı ve azar işittiklerinden yakınıyordu win kodu kullanımı ile ilgili. Bunlara kota/hedef koymuşlar illa yapacaksınız müşteriyi ikna edeceksiniz diye. Kendi kodlarını da belli bir miktara kadar kullanıyorlardı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok güzel bir izahat oldu, teşekkürler. Sonuçta bana gelen Win kazanımları anamın ak sütü gibi helal oluyor, benlik bir durum yok o halde.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Adrese teslimat min. sepet tutarı da maşallah her ay artıyor, 200 TL olmuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zabadabadab -- 3 Aralık 2023; 14:4:20 > -
win bakiye yukleyecek arkadaşlar iki kere düşünsün,sistemsel hataları sebebiyle sildikleri bakiyeyi yaklaşık 1 ay sonra kafalarına göre hesap yapıp iade gerçekleştirdiler, doğru yanlış çok incelemedim , bir daha bakiye yüklemem tövbe
Benim hesaba durduk yere win gelmesinin sebebi bu demek ki :) Ama benimkinde fotoğraf çekecek kadar onlarda kalmadı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KISKANIYORLAR -- 3 Aralık 2023; 22:56:21 > -
Yalnız hesaptaki parayı da kullanabilirler bu şekilde
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bir nevi bedavaya geliyor,üstünede 5 kuruş alıyorsunuz
-
Çok ihtiyacım vardı bunlara, şoklara bakma zamanı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bir şube var her seferinde win cüzdan kodu bozuk diyordu. Baktım telefonunda bir qr kodu açık dedim qr kod düzeldi mi güya postan qr kod okuma anlamış gibi yaptı. Sonra win cüzdan diyince bilmiyorum ayağı yaptı. Bu şubeyi genel merkeze mi şikayet etmeli? Tahminimce bozuk diyip tüm alışverişlerden gelen win paraları kendilerine saklıyorlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CengizGurkan -- 7 Aralık 2023; 16:56:4 >
Tahminimce bozuk diyip tüm alışverişlerden gelen win paraları kendilerine saklıyorlar
Daha önce WİN cüzdan kullandığım şubede bugün tekrar kullanayım dedim yok işlem tamamlanmadı bir türlü. Başlıkta yazılmıştı adamlar bilgisayara Karekod okuyacak cihazı takılı tutmuyor iki saat bakınıyor girişi nerede diye. Para rehin kaldı dandiklik yüzünden düz kartla ödemek zorunda kaldım.
-
-
Şokda win bakiye ile paycell bakiye yüklenebiliyor mu deneyimleyen ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karacaardıç -- 10 Aralık 2023; 9:53:29 >
Bakiye yükleyerek sipariş verdim.1 ürün stokta yokmuş.Bakiye ücret iadesi hemen mi oluyor yoksa birkaç gün içinde mi oluyor?
Bu arada stokta olmayınında win kazancı yatırılırmış.
1 gün sonra yatıyor
-
Şok Mis tereyağı 199.5 TL (Ak gıda üretimi sanırım)
Sinir yok hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X