Şimdi Ara

Şok Market / Cepte Şok / İndirim ve Fırsatlar [ANA KONU] (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
714
Cevap
125
Favori
85.585
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 25tl üstüne ikili colgate 40tl. Bir tane aldim iyi çıkarsa biraz daha alırım 20tlye geliyor adeti. Normalde invisible white kullanıyorum leke birakmiyor. Bunda lekelenme olursa almam daha.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şok Market / Cepte Şok / İndirim ve Fırsatlar [ANA KONU]
  • KISKANIYORLAR K kullanıcısına yanıt
    Bu tür ürünler nadiren denk geliyor ve yakalayabilirsem alıyorum, Çarşamba ve Perşembe günleri dikkat etmek gerekiyor...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar WinWin Puan olayina güvenmeyin 3 siparişimin puanlarin üstüne yattilar 23 agustos 7 8 Kasım

Musteri hizmetleri felaket O gunden Kayit açtilar Kaç ay olmuş Bugün hala ilgili birime aktariyoz diyorlar

• erennavas kullanıcısına yanıt
    İlk başlarda çok kötüydü gerçekten sistem, kayıt açtırıp fiş no söyleyip iade geliyordu ama şu an mükemmele yakın çalışıyor, 10-15 dakikada win iadeleri geliyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • win bakiyesiyle ürün alınca win hediyesi geliyor mu?

• SYLAS S kullanıcısına yanıt

Evet.

• Delpo41 kullanıcısına yanıt

çok teşekkürler.

• Win bakiyesiyle sigara alınmıyor mu arkadaşlar ? Bugün iki farklı kasiyer denedi yapamadı.

• gilean_ G kullanıcısına yanıt
    Alınmıyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bugün 18-19 saatleri arasına sipariş verdim.Ürünler hazırlandı ama getirmediler,arayanda yok.Mh yi aradım dağıtımda dedi.Uğraşmamak için 1 saat sonra tekrar mhyi aradım iptal ettirdim.Mh ye ulaşmak zaten zulüm.

Kaşar almıştım şimdi bunlar soğuk zincir dinlemez koyarlar kasaya yarına getirirler diye iptal ettirdim.şok açık ara en kötü market sipariş sistemine sahip.

• glory34 kullanıcısına yanıt

qr kodunla bu işlemi yapan, harcama işlemini de yapabilir.

haberin olsun.

• KISKANIYORLAR K kullanıcısına yanıt

15 dakika sonra geldiler,iptal etmiştim kontrol edin dedim.Baktılar daha sisteme düşmemiş.İyi alayım o zaman dedim.Sipariş normal saatinden 1,5 saat sonra geldi Şok Market / Cepte Şok / İndirim ve Fırsatlar [ANA KONU] 

• zero01 kullanıcısına yanıt
    Evet, o risk her daim var.

• Win ile kazanım sağlamak için cüzdana para yüklemek şart mı? Kredi kartını seçip ödeme yapınca da win puanlar geliyor mu acaba.

• haydiin kullanıcısına yanıt
    Gelmiyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Gelir, önce win okutacaksınız ama.

Cepte şokdan kartla da alsan win bakiyesi ile de alsan bakiye geliyor fiziki markette önce win kodu okutmak lazım yine win bakiyesi ile ödeyince de kartla ödeyince de kazanım geliyor

• Merhaba arkadaşlar chippin puan , cepteşokta geçiyor mu ?
    Bir de cepteşok siparişlerimi akşam bu saatlerde veremiyorum (21-22 gibi), bir sebebi mi var acaba yoksa çalışma saatleri dışında kapalı mı.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.