Şimdi Ara

Şok Market / Cepte Şok / İndirim ve Fırsatlar [ANA KONU] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
714
Cevap
125
Favori
85.506
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • fujigef F kullanıcısına yanıt

Sizin sorun çözüldü mü?

Cepte Şok bakiyem 1300 TL civarıydı. Şu an 84 TL gözüküyor.

Edit: 10 TL bakiye yükledim düzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prof.Matematik -- 18 Ocak 2024; 19:45:12 >
  • Prof.Matematik kullanıcısına yanıt

Win kodu logosuna çık gir yaptığında duzeliyordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anadolu Çiftliği M Yumurta 30'lu 89,9 TL

Şok Market / Cepte Şok / İndirim ve Fırsatlar [ANA KONU]www.sokmarket.com.tr
    Cepte Şok | Uygun Fiyatlı Online Market Alışverişi
    https://www.sokmarket.com.tr/anadolu-ciftligi-m-yumurta-30lu-53-62-gr-p-26457
  • Bu kadar sorunlu bir market daha var mı bilmiyorum. Emek emek dolaşıp alışveriş yaptım puanları harcayayım diye, kasaya geldim "kem-küm sorumluyu çağırıyorum"... Netice; puanı çekiyoruz, sizden çekiyor, posta görünmüyor, sonra tekrar çekiyoruz iade 15-20 gün sürüyor. Posta sorun var, kayıt açıyoruz bakmıyorlar. Bu tip posların olduğu yerler hep sorunlu...

Bıktırdılar, hep sorun hep sorun... Sinirlendim bıraktım çıktım mecburen.

• Arkadaşlar şu şampuandan gören/bulan varsa lütfen bana mesaj atabilir mi? her yeri gezdim hiç bir yerde bulamadım, saç derime sadece bu şampuan iyi geliyor. Ürünün üretimi bitmiş, bu yüzden internette uçuk fiyatlar yazmışlar. sadece küçük market ve bakkallarda olabiliyor. Bakkalınızda marketinizde görüp bana haber verirseniz minnettar olurum.

Clear Güçlü Uzayan Saçlar Kadın Şampuan Bambu özü 600 ML

Şok Market / Cepte Şok / İndirim ve Fırsatlar [ANA KONU]

• realacc kullanıcısına yanıt

Geç farkettim, link size cevaben paylaşılmış ancak burada da dursun...

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/157854234

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mufit -- 23 Ocak 2024; 16:45:30 >
  • mufit kullanıcısına yanıt

evet gördüm. ben de zaten ürünün internette karaborsaya düştüğü için yazdım. 20 liraya stokladıkları ürünü 500 liraya yazmışlar. kimisi 3900 lira yazmış.

• Cafe Crown Çözünebilir Tekli Paket Kahve İkinci Bedava 4,75 lira

https://www.sokmarket.com.tr/cafe-crown-3in1-action-17-gr-p-31263

https://www.sokmarket.com.tr/cafe-crown-2si1-findik-11-gr-p-32906
  • Ne sorunlu bir sistem bu ya peynir aldim 200 lira win iadesinin uzerine yattilar kayit olusturdum yatmadi sikayetvara yazdim yatmadi. Bunlar isi iyice merdivenalti firma sistemine cevirmis, yillardir bunlardan alisveris yapmadim enflasyon marketlerine ugratti, ins bu yaz son olur.

• Stereo Palma kullanıcısına yanıt
    Marketten win ile ödemek istedim parayı çekti ama onaylamadigi için ürünü alamadım. Market çalışanının numarasını aldım. Mail atılacak para yatınca size haber vereceğim dedi. Ara ara mesaj attım ses yok. Üzerinden bir ay geçti. Elemana mesaj attım dedim ki müdürün numarasını at diye. Aynı gün paramı attılar.

• Pesinsatmayan P kullanıcısına yanıt

Mağaza müdürü ile iletişim kurmak gerekiyor o zaman. Mağaza ile hiç görüşmedim açıkçası çağrı merkezini aramıştım ve şikayetvara yazmıştım. Deneyeyim o yöntemi, işimiz gücümüz yok gibi uğraştırıyorlar insanı..

• Bana da yaptılar aynısını win iadesi olan 5 parça ürün aldım 3 ünün yattı 2 sini yatırmadılar söyledim güya telefon numaramı alıp tmm yükleyeceğiz dediler tırt tabi gelen giden yok..8 lira için de onların peşinde koşturmak istemedim

• esVed kullanıcısına yanıt

Ufak bir meblağ olsa bende uğraşmam, daha önceki siparişte 1 saat içinde yattı ona güvenerek toplu alım yapmıştım. Tekrar kayıt oluşturdum tekrar yatmadı. Mağdur olanın vay haline muhattap yok bu firmada.

• 2.5 lt cola turka alımında 15 TL win kazanımı var.Kola 40 TL iadeyle 25 liraya geliyor.
    5veya 6 şubata kadar geçerli.

• KISKANIYORLAR K kullanıcısına yanıt

Paylaşım için teşekkürler. Cola Turka’nın şekersizi yok maalesef. Sen bir kola markasısın ve şekersiz üretmiyorsun. Tuhaf gerçekten.

• Venomstr kullanıcısına yanıt

Coca colaya yakın tadı var,en yakın alternatif.Diğer cola markaları gibi şekerli değil.

• KISKANIYORLAR K kullanıcısına yanıt

Tadı için değil hocam. Şekersiz olanlar sıfır kalori. Ben hep şekersiz içiyorum.

• Venomstr kullanıcısına yanıt
    Crown Cola var. Şekersiz. Üreticisi Cola Turca olması lazım. Bir bakın isterseniz.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.