|
ŞOK marketlerde oyuncular, hayvanseverler ve günlük yaşam için pek çok ürün var
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kaçıran üzülür, öyle bir kampanya
-
Tepecikli sandim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kendim toplasam daha ucuza mal edecem en azından seçtiğim parçalar olacak.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
3k rampage koltuğa verecek kadar zengin değilim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam hangi bilgisayar için daha ucuza mal edersiniz rtx 3060 ekran kartlı sistemin sadece ekran kartı en düşük 7800 den satılmakta piyasada...
https://www.epey.com/ekran-karti/e/YToxOntpOjQ1Mzc7YToxOntpOjA7czo3OiIxOTQ0MTEwIjt9fV9zOjk6ImZpeWF0OkFTQyI7=/
-
Klavye mouse seti nasıl ?
Bu fiyata bu pc ler alınmaz.Kendin toplasan ve daha iyi parçalar taksan bile daha uyguna toplarsın.
Sadece çamlıca gazoz almaya gidiyorum şoka
hocam geçen hafta şirkete pc aldılar. sadece kran kartına 15 bin lira vermişler. rtx 3060ti. ssd, rami ana kart, işlemci falan 30k'yı bulmuştur sanırım. hazır sistemler bence daha avantajlı.
-
geçtiğim ay veya yanlış hatırlamıyorsam 1.5 ay ay önce de olabilir hp pavilion marka hazır kasalı sistem hepsiburada da 16 bin tl ye satılmıştı rtx3060ti ekran kartı barındırıyordu, şuanda 20 bin tl küsür liraya satılıyor eğer o şekilde alsaydınız bir yerine iki adet bilgisayar alırdınız...
-
Cılkı çıktı artık bu işin gıda, temizlik dışı ürünler satılması yasaklansın artık eskiden uygundu onlar da bitti.
Ya arkadaş 30'lu yumurta 60 TL olmuş WhatsApp üzerinden kordineli bir şekilde birbiriyle irtibat halindedir milleti kaziklamak için bim. A101. şok. Hakmar. kafalarına göre zam yapıyorlar yeminle markete girdiğim zaman sinirlerim bozuluyor elin ecnebi ülkesi. Marketleri halkım zorlanmasin diye kendi aralarında anlasiyorlar. Bizim müslüman ülkenin market zincirleri gariban vatandaşın cebindeki 3 kurusu nasıl aşırsam derdindeler
Hemen hemen hepsi için geçerli hocam. Bakmayın şuan internetteki fiyatları kafalarına göre şişirdiler. Son 1 aya göre indirim oranı belirlemek için, kasım ayı hazırlığını şimdiden başlattılar. 10 gün sonra aynı sistemi amazondan toplamaya çalışın en az 1-2 bin tl karda olursunuz. Ben de pc toplamak için bu aralar biraz piyasa araştırmasına girdim, ordan biliyorum. Bir de size tavsiyem, istanbul gibi bir şehirde yaşıyorsanız, gidip bizzat mağazasından alın bu ürünleri. Mağaza derken büyük kurumsal yerlerden bahsetmiyorum. Küçük işletmelerden bahsediyorum. Bunlar internette satarken, komisyon ücreti vb şeyleri ekledikleri için fiyatları biraz şişiriyorlar. Geçen; hepsiburada, trendyol, amazon ve n11 de mağaza açan bir bilgisayarcıya gittim. Aynı ürünleri kendi dükkanında daha uyguna veriyor, üzerine bir de pazarlık yapma imkanın var. İnternette neden fiyat yüksek diye sorunca; orda sitenin zorunlu indirim yaptırtığı dönemler oluyor, burdaki fiyata oraya koyarsak, o dönemlerde zararına satış yapmak zorunda kalıyoruz dedi. Ama bu siteleri de takip edin, bazen mağazamızdaki fiyatlarında altına verebiliyoruz da dedi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Yurdum insanında malesef ekonomi okur yazarlığı çok yetersiz. Arz, talep ve piyasa dengesi nedir, en azından lisede herkese ögretilmesi lazım. İktidarların söylemleriyle
halkın kandırılmasının önüne ancak bu şekilde geçebiliriz.
haklısınız, ben rtx3050 ekran kartı aldım yaklaşık 1 ay kadar önce; inventusta kampanya denk getirdim 6322 tl ye aldım ekran kartımı... bakın bakalım şimdi en ucuz kaç lira, zotac rtx3050 oc modeli
-
Bu konu niye haber niteliği taşıyor anlamadım. Zaten Bim,A101, Şok aktüelleriyle ilgili Sıcak Fırsatlar'da ilgili konu var. İyice saçmalıyorsunuz.
-
Gıda dışı ürün satmasıyla, fiyatların ne ilgisi var, ey fuzuli arkadaş.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Tepecikli sandim.
|
Kendim toplasam daha ucuza mal edecem en azından seçtiğim parçalar olacak.
|
Bu fiyata bu pc ler alınmaz.Kendin toplasan ve daha iyi parçalar taksan bile daha uyguna toplarsın.
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X