sorma hocam ya, ucuz diye alıyorlar kalitesiz mauseları birde. biraz paraya kıyıp kaliteli almak lazım. iki mouse'um oldu logitech g102 ve logitech g300s, toplam ikisi 10 yıl götürdü beni. |
ŞOK marketlerde uygun fiyata RAM, SSD ve oyuncu faresi var (3. sayfa)
-
-
direk parayı çöpe atmaktansa biraz fazla ver daha iyi. bende 2010 dan kalma, logitech s220 nin aynı bir 2+1 var 12 sene oldu hala dayanıyor. haliyle 1 sene önce hoparlörün teki bozuldu 1+1 falan oldu bas ayarı bozuldu ama komple bozulmadığı için hala yetiyor. bir komple bozulsa değiştirecem
-
bir şey tamamen kullanılmayacak hale gelene kadar kullanmak en mantıklısı hocam kapitalist sistemin kölesi olmayalım
-
Inca gerçekten aşırı dandik bir marka, 20 yıldan fazla bilgisayar kullanıyorum,10 sene önce teknosa'dan mı aldığım bozulmasın, internetten hadi modeli güzelmiş özellikleri güzelmiş diye aldığım mı bozulmasın, günü kurtarsın o an acil lazım ucuz diye aldığım mı bozulmasın. Hepsi 1-2 ay içinde pert olmuştu.
Artık ucuz diye bir şey kalmadı arkadaşlar bu mouselar 5 sene önce 25-30 liraydı alıyorduk koymuyordu. Şimdi 150 lira verene kadar 250-300 verin Razer'ın giriş seviye mouse'unu falan alın en azından uzun uzun kullanırsınız.
-
herhangi bir ısı kaynağı yada güneş ışığına maruz bırakmazsanız faks kağıdına bişey olmaz , hatta fax kağıdını genel olarak ampul ışığından bile uzak tutarsanız çok uzun süre silinmez 10 yıl kadar
-
hocam faks kağıdı diiye o fişlerimi diyosunuz bilmiyorum ama kitabın arasında bile 3-5 aya siliniyor bende bir sürü silinmiş var.
-
doğrudur , evet aslında en mantıklısı fotokopi çekmek yada fotoğtafını almak
-
fişsiz nereye gidersen git kabul etmezler .Yine migros kabul etmiş ,hayret.
-
fişi kaybedersen hiç bir yer kabul etmez.
-
Zincir magazalardan elektronik alisverisi yaparken kasiyere fatura istedigimi soyluyorum cunku fis zamanla siliniyor benim de başıma geldi.
Ayrica kendime bir dosya yaptim evdeki butun elektronik urunlerin faturalari vs. o dosyada. Fis fatura kayboldu mu gecmis olsun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X