Şimdi Ara

ŞOK marketlerde uygun fiyata RAM, SSD ve oyuncu faresi var (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
6.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

sorma hocam ya, ucuz diye alıyorlar kalitesiz mauseları birde. biraz paraya kıyıp kaliteli almak lazım. iki mouse'um oldu logitech g102 ve logitech g300s, toplam ikisi 10 yıl götürdü beni.

• direk parayı çöpe atmaktansa biraz fazla ver daha iyi. bende 2010 dan kalma, logitech s220 nin aynı bir 2+1 var 12 sene oldu hala dayanıyor. haliyle 1 sene önce hoparlörün teki bozuldu 1+1 falan oldu bas ayarı bozuldu ama komple bozulmadığı için hala yetiyor. bir komple bozulsa değiştirecem  

• Cihan4292 kullanıcısına yanıt

bir şey tamamen kullanılmayacak hale gelene kadar kullanmak en mantıklısı hocam  kapitalist sistemin kölesi olmayalım  

• Cihan4292 kullanıcısına yanıt

Inca gerçekten aşırı dandik bir marka, 20 yıldan fazla bilgisayar kullanıyorum,10 sene önce teknosa'dan mı aldığım bozulmasın, internetten hadi modeli güzelmiş özellikleri güzelmiş diye aldığım mı bozulmasın, günü kurtarsın o an acil lazım ucuz diye aldığım mı bozulmasın. Hepsi 1-2 ay içinde pert olmuştu.

Artık ucuz diye bir şey kalmadı arkadaşlar bu mouselar 5 sene önce 25-30 liraydı alıyorduk koymuyordu. Şimdi 150 lira verene kadar 250-300 verin Razer'ın giriş seviye mouse'unu falan alın en azından uzun uzun kullanırsınız.

• zdniz Z kullanıcısına yanıt
    herhangi bir ısı kaynağı yada güneş ışığına maruz bırakmazsanız faks kağıdına bişey olmaz , hatta fax kağıdını genel olarak ampul ışığından bile uzak tutarsanız çok uzun süre silinmez 10 yıl kadar

• TheJudgé kullanıcısına yanıt

hocam faks kağıdı diiye o fişlerimi diyosunuz bilmiyorum ama kitabın arasında bile 3-5 aya siliniyor bende bir sürü silinmiş var.

• zdniz Z kullanıcısına yanıt

doğrudur , evet aslında en mantıklısı fotokopi çekmek yada fotoğtafını almak

• BlokShot kullanıcısına yanıt
    fişsiz nereye gidersen git kabul etmezler .Yine migros kabul etmiş ,hayret.

• dtdreamer D kullanıcısına yanıt
    fişi kaybedersen hiç bir yer kabul etmez.

• Zincir magazalardan elektronik alisverisi yaparken kasiyere fatura istedigimi soyluyorum cunku fis zamanla siliniyor benim de başıma geldi.
    Ayrica kendime bir dosya yaptim evdeki butun elektronik urunlerin faturalari vs. o dosyada. Fis fatura kayboldu mu gecmis olsun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.