Şimdi Ara

ŞOK marketlerde uygun fiyata RAM, SSD ve oyuncu faresi var (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
6.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O zaman teknoloji firmaları da süt yoğurt manav reyonu açsınlar.

• inca'dan sonrasını okumadım

• BlokShot kullanıcısına yanıt
    Fiş olmadan değiştirmemeleri gayet normal hata sizde. Elektronik eşya almışsınız fişi almamışsınız. Fiş olunca hiç kimse itiraz etmeden değiştiriyor.

• dtdreamer D kullanıcısına yanıt
    Gayet normal...

• kırılanhayaller kullanıcısına yanıt
    İlgisi yok ya saçmalamayın 15 dakika önce aynı kasiyerden aldığım ürünü geri götürdüm. Niye fiş istenildiğini amacı neymiş araştırın derim. Bir de "gayet normal" sözcüklerini hayatınızdan çıkararak yaşamayı deneyin emin olun daha mutlu olursunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlokShot -- 24 Temmuz 2022; 14:18:52 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • BlokShot kullanıcısına yanıt

Fiş alacaksın öğrenmiş oldun...

Fiş almaya devam edeceksin..

Fiş almazsan bu daha çok sorun yaşarsın GAYET NORMAL

• Hiçbiri ucuz değil 10 lira fazla verip garantide kafayı yiyorsunuz. RAM Amazon ve N11 de 1250 TL.

• QCY T13 bugüne kadar deneyimlediğim kesinlikle en fiyat/performans kulaklık. Muhteşem bir ses kalitesi, 4 mikrofonu ile uzak sesleri ayırabilen çok iyi bir konuşma kalitesi (ki ucuz kulaklıkların en büyük sorunu mikrofon kalitesidir), gördüğüm en uzun giden şarjlardan biri, 5-6 saat oyun oynuyorum bilgisayara bağlayıp, halen %30-40 şarjı kalıyor. 1000 TL üzeri çok aşırı pahalı kulaklık alacak herkesi çevirip bundan aldırıyorum, denedikten sonra eşlerine çocuklarına akrabalarına da alıyorlar.

Tabi ki Şok'ta da uygun fakat internette bir tık daha uyguna bulabilirsiniz.

• Aref6 kullanıcısına yanıt

E-sports oyuncuları 800 veya 1600dpi kullanıyor, 3200 bile kullanan çok nadirdir. Tablosu vardı.

Önemli olan sensörün hatasıza yakın olması mouse'da.

• Haha bu SSD'yi 1 hafta önce 2300'e aldım. Suan hepsi burada da 2930 Şok'tan niye alınsın ki? Saçmalık. Bekleyin indirime girer yada 2500'e leven var amazonda yine. 25.07.2022

• Bu marketler bizi ne sanıyor enayi mi

• silicon power :):):)

• uygun fiyat görmesek...

• sattıkları monitörlerin fiyatları iyi ama kaçırdık ben birtane modeli stok bitmiş, rtx 3060 fiyatıda iyidi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MogoLKhan kullanıcısına yanıt

3060 değil o  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 hafta sonra bozulacak fareye bile 150 tl istiyorlar. zamanında 35 tlye alıp 1 ay sonra çöpe attığım mause.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.