Şimdi Ara

ŞOK marketlerde uygun fiyata RAM, SSD ve oyuncu faresi var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
6.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ŞOK marketlerde uygun fiyata RAM, SSD ve oyuncu faresi var

Zaman zaman perakende gıda marketlerinde bilgisayar bileşenlerinin de satıldığını görüyoruz. Bu hafta ŞOK marketlerde oyuncu donanımı arayanlar için RAM, SSD ve oyuncu faresi satılacak.

23 Temmuz ŞOK aktüel teknoloji ürünleri

23 Temmuz ŞOK aktüel teknoloji ürünleri arasında Silicon Power markasına ait Turbine RAM modülü yer alıyor. 16GB kapasiteli olan RAM 16CL tepkime süresine sahip. DDR4-3200MHz destekleyen modül RGB aydınlatması da sunuyor. Fiyatı 1269TL.

Ayrıca Bkz.Haftaya A101 marketlerde akıllı televizyon ve elektrikli bisiklet var

Yine Silicon Power firmasına ait 2TB M.2 NVME PCIe 3.0 x4 SSD modeli ise 3059TL. 3400MB/s okuma, 3000MB/s yazma hızı sunan bellek 1800000 saat hatalar arası zamana ve 1500G/0.5ms şoka dayanım oranına sahip.

Son olarak Corsair markasına air Nightword RGB oyuncu faresi de 699TL. 18000 DPI oranına sahip fare 50 milyon tıklama ömrü, 1000Hz bildirim oranı, 4 bölgeli RGB, ayarlanabilir ağırlık şeklinde özellikler sunuyor.

• Migrostan aldığım ürünü eve gidip hemen açınca kırık olduğunu fark ettim geri götürdüm dedim 10 dakika önce aldım fiş falan vermediniz bana ürün de bozuk değiştirilsin en azından bana bu ürünü siz kırmış gibisiniz yalan söylemeyin dediler müdürlerine falan söylediler zar zor hakkımı aldım yani işin aslı Amazon gibi güvenilir internet siteleri harici elektronik ürün alışverişi yapılmaz.
    o fişler bir kaç ay içersinde siliniyor ve okunmayacak hale geliyor ya fotokopi çektirin yada fatura çıkarmalarını isteyin açıkcası şok markete,bende ben pek sıcak bakmıyorum bir keresinde matkap almak istedim garanti dedim yok fatura fişini firmaya gönderceksinde onaylanacak ıvır zıvır dediler almakdan vazgeçtim.
  • Qcy t13 almıştım ben hepsiburadadan ama sağ taraf cızırtı yaptığı için iade ettim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Qcy T13 n11 tarafından ₺279 satılıyor. Özel indirimleri ile ₺240-₺250 'ye kadar alabilirsiniz. Şok marketlerde çok uygunmuş, ₺279' dan ₺299' a düşmüş (!)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byrolnik -- 23 Temmuz 2022; 12:49:15 >
  • Kesinlikle şok tan hiç bir elektronik ürün satın almayın! Ben aldım çok pişmanım. Faturayı, fişi kaybederseniz hiç bir şekilde yardımcı olmuyorlar

• Fiyatlar çok iyi değil sanki

• Bu uygun fiyat mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • dtdreamer D kullanıcısına yanıt
    Fişi de kaybetme bir zahmet. Elinde belge olmadan nereden bilsinler senin oradan aldığını?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bimde alınan Fatura fis zaten saklasan bile kendiliginden siliniyor . bir telefonla foto cekip ekstra bir fotokopi almak gerekir.

• Bu 18k yüksek dpi kimler be amaçla kullanıyor?

• Aref6 kullanıcısına yanıt
    Bendeki mouse da kademeli dpi ayarlama olayı var. 4 5 farklı kademe tanımlıyorsun, tek tuşla aralarında geçiş yapıyorsun. Düşük dpi da mouse oku ekranda daha az ilerliyor, yüksek dpi da daha fazla. Kullandığın programlar veya oyunlarda farklı hassasiyet istiyorsan işe yarar.

• Emre D kullanıcısına yanıt

Bir noktada haklısınız hocam kaybedilmemesi gerekli elbette fakat çoğu mağaza artık direk sistemlerinde görüyor zaten hangi ürünü ne zaman aldığını. Tabi şok bir market bunlarla uğraşamaz haliyle fiş önemli.

Migrostan aldığım ürünü eve gidip hemen açınca kırık olduğunu fark ettim geri götürdüm dedim 10 dakika önce aldım fiş falan vermediniz bana ürün de bozuk değiştirilsin en azından bana bu ürünü siz kırmış gibisiniz yalan söylemeyin dediler müdürlerine falan söylediler zar zor hakkımı aldım yani işin aslı Amazon gibi güvenilir internet siteleri harici elektronik ürün alışverişi yapılmaz.

• Elektrikli paten mi vay anasını

• 2tb bunu alacağına, Amazon da şu an 980 pro 1tb 2200. Kafan rahat olur en azından.

• BlokShot kullanıcısına yanıt
    işin aslı fiş almayı unutma.yine iyi vermişler.

o fişler bir kaç ay içersinde siliniyor ve okunmayacak hale geliyor ya fotokopi çektirin yada fatura çıkarmalarını isteyin açıkcası şok markete,bende ben pek sıcak bakmıyorum bir keresinde matkap almak istedim garanti dedim yok fatura fişini firmaya gönderceksinde onaylanacak ıvır zıvır dediler almakdan vazgeçtim.

• fatura çıkarmalarını isteyin arkadaşlar , fiş siliniyor, kaybolması kolay , zarar görmesi daha yüksek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ssd 2556 TL idi HBde.... Stok tükenmiş

• Aref6 kullanıcısına yanıt
    Kimsenin bi isine felan yaradigi yok :) 6k dan sonrası ultra gereksize giriyor bana gore okadar yuksek hizda kimi neyi takip ediyon imleci bile goremezsin :)

• şok tam bir 3 üçkağıtçı 3060 yazıyor kutu 3050 gen4 ssd yazıyor ssd gen3 çıkıyor

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.