ex konusunda bilgim yok alexanderde devamlı kapının önünde çıkıyor ama şuaralar durdu deneme yapılıyor galiba.
Yine çıktı Bazen çıkıyor kesilmeden gmler geri alıyor
Ne denemesi bee. Diyoruz anlamıyosunuz. Görev yaratığı bir npcnin yanında çıkartıp diğer npc ye götürmen lazım öldürmeden. Botlar filanda canavar sanıp dalıyo ve itemleri düşüyo. Az denemedim. Mercanaries guildini kaç defa pk yaptık. Guild ile birlikte neredeyse set yapıyoduk.
quote:
Orjinalden alıntı: CoMaDaNTe
Ne denemesi bee. Diyoruz anlamıyosunuz. Görev yaratığı bir npcnin yanında çıkartıp diğer npc ye götürmen lazım öldürmeden. Botlar filanda canavar sanıp dalıyo ve itemleri düşüyo. Az denemedim. Mercanaries guildini kaç defa pk yaptık. Guild ile birlikte neredeyse set yapıyoduk.
işte.. bilmeyince böyle yazılıyor senaryolar :D:D:D..parmaklarınıza kuvvet gençler
bide bi alıp bi geri çıkarıyo diyo. kalenin içine doğru gelirse tabi kaybolur sonra ilk olarak nerde çıkarrıldıysa orda yeniden çıkar.
bizde bişe bilmiomuşuz yaw
Ben de bu canavarı chajki'lerin orda görmüştüm
Bu mob bir görev yaratağı olmakla birlikte bazı arkadaşlarımızın sandığı pk olmamıza neden olan mob değildir.Bir npc den görevi aldığınız anda bu mob belli aralıklarla çıkmaya başlıyor.Tam hatırlamıyorum ama bu mobtan 10 yada 20 tane kesince görev tamamlanmış oluyor ve başka bir npc ye görevi teslim ediyoruz.
İvy gorevindeki amfiden istanbula giderken her 1 dk de cikan Guardian pumisherlerin bir deişik türevi olan bu mobllarda ole bi gorev neticesinde ordaki arkadaslarin araciligiyla cikmiş bulunmakta olan bi gorev mobu
bu gorevin adi Rahid bilmem kac Shaitan gorevinin ilk basamaklari capiş
Bu görevi aldıktan sonra belirli dakikalarda çıkar bu canavarlar ve bundan 10tane kesmeniz lazım o görevi tamamlayabilmek için, ayrıca hiç item çıktığını görmedim, harbidende 10numara senaryo olmuş.
quote:
Orjinalden alıntı: @oğuzhan@
Beyler bu sabahtan beri samarkand ın önünde çıkıp duruyor hatta bazen 2-3 tane birden çıkıyor gmler deneme yapıyorlar
Hepimize hayırlı olsun!!!
İşte SS:
KOPARDN BENI YAAA
kafasında lambası var bu görev canavarı olabilir bi soru benden bunlar kendilerimi saldırıyolar
quote:
Orjinalden alıntı: Bilo_Can
kafasında lambası var bu görev canavarı olabilir bi soru benden bunlar kendilerimi saldırıyolar
Ayrıca o canavarı ben çıkartmıştım oraya.Sonra kesemeden kalmış kusura bakmayın :S