Beyler bu sabahtan beri samarkand ın önünde çıkıp duruyor hatta bazen 2-3 tane birden çıkıyor gmler deneme yapıyorlar
Hepimize hayırlı olsun!!!
İşte SS:
desene p lvl lik 1 mob daha cıktı :D
quote:
Orijinalden alıntı: SerdarS9
desene p lvl lik 1 mob daha cıktı :D
Görev
quote:
Orijinalden alıntı: FireBraker
Görev
Alıntıları Göster
Görev Yaratığı. Yaratığı kesen pk olucak. Sonra Yaratığın sahibide pk olan adamı kesip item düşürecek
quote:
Orijinalden alıntı: MetalPWN
Görev Yaratığı. Yaratığı kesen pk olucak. Sonra Yaratığın sahibide pk olan adamı kesip item düşürecek
Alıntıları Göster
şuana kadar bir sürü adam kesti pk filan yok ortada
quote:
Orijinalden alıntı: @oğuzhan@
şuana kadar bir sürü adam kesti pk filan yok ortada
Alıntıları Göster
iyi exp veriyomu bari bide hwer serverda oluyomu bide kaç saatte bir çıkıyo
quote:
Orijinalden alıntı: o.gmc
Alıntıları Göster
"Gmler deneme yapıyor" En kısa sürede keseni GM yapıyolarmış artık parmaklarına kuvvet
quote:
Orijinalden alıntı: o.gmc
Alıntıları Göster
ex konusunda bilgim yok alexanderde devamlı kapının önünde çıkıyor ama şuaralar durdu deneme yapılıyor galiba.
quote:
ex konusunda bilgim yok alexanderde devamlı kapının önünde çıkıyor ama şuaralar durdu deneme yapılıyor galiba.
Alıntıları Göster
Yine çıktı Bazen çıkıyor kesilmeden gmler geri alıyor
quote:
Alıntıları Göster
Ne denemesi bee. Diyoruz anlamıyosunuz. Görev yaratığı bir npcnin yanında çıkartıp diğer npc ye götürmen lazım öldürmeden. Botlar filanda canavar sanıp dalıyo ve itemleri düşüyo. Az denemedim. Mercanaries guildini kaç defa pk yaptık. Guild ile birlikte neredeyse set yapıyoduk.
quote:
Orijinalden alıntı: MetalPWN
Ne denemesi bee. Diyoruz anlamıyosunuz. Görev yaratığı bir npcnin yanında çıkartıp diğer npc ye götürmen lazım öldürmeden. Botlar filanda canavar sanıp dalıyo ve itemleri düşüyo. Az denemedim. Mercanaries guildini kaç defa pk yaptık. Guild ile birlikte neredeyse set yapıyoduk.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: CoMaDaNTe
işte.. bilmeyince böyle yazılıyor senaryolar :D:D:D..parmaklarınıza kuvvet gençler
quote:
Orijinalden alıntı: murderuo
quote:
Orjinalden alıntı: CoMaDaNTe
işte.. bilmeyince böyle yazılıyor senaryolar :D:D:D..parmaklarınıza kuvvet gençler
Alıntıları Göster
bide bi alıp bi geri çıkarıyo diyo. kalenin içine doğru gelirse tabi kaybolur sonra ilk olarak nerde çıkarrıldıysa orda yeniden çıkar.
quote:
Orijinalden alıntı: Leech King
bide bi alıp bi geri çıkarıyo diyo. kalenin içine doğru gelirse tabi kaybolur sonra ilk olarak nerde çıkarrıldıysa orda yeniden çıkar.
Alıntıları Göster
bizde bişe bilmiomuşuz yaw
Ben de bu canavarı chajki'lerin orda görmüştüm
quote:
Orijinalden alıntı: Legida92
Ben de bu canavarı chajki'lerin orda görmüştüm
Bu mob bir görev yaratağı olmakla birlikte bazı arkadaşlarımızın sandığı pk olmamıza neden olan mob değildir.Bir npc den görevi aldığınız anda bu mob belli aralıklarla çıkmaya başlıyor.Tam hatırlamıyorum ama bu mobtan 10 yada 20 tane kesince görev tamamlanmış oluyor ve başka bir npc ye görevi teslim ediyoruz.
quote:
Orijinalden alıntı: Pegasus0403
Bu mob bir görev yaratağı olmakla birlikte bazı arkadaşlarımızın sandığı pk olmamıza neden olan mob değildir.Bir npc den görevi aldığınız anda bu mob belli aralıklarla çıkmaya başlıyor.Tam hatırlamıyorum ama bu mobtan 10 yada 20 tane kesince görev tamamlanmış oluyor ve başka bir npc ye görevi teslim ediyoruz.
Alıntıları Göster
İvy gorevindeki amfiden istanbula giderken her 1 dk de cikan Guardian pumisherlerin bir deişik türevi olan bu mobllarda ole bi gorev neticesinde ordaki arkadaslarin araciligiyla cikmiş bulunmakta olan bi gorev mobu
bu gorevin adi Rahid bilmem kac Shaitan gorevinin ilk basamaklari capiş
quote:
Orijinalden alıntı: Lobb
İvy gorevindeki amfiden istanbula giderken her 1 dk de cikan Guardian pumisherlerin bir deişik türevi olan bu mobllarda ole bi gorev neticesinde ordaki arkadaslarin araciligiyla cikmiş bulunmakta olan bi gorev mobu
bu gorevin adi Rahid bilmem kac Shaitan gorevinin ilk basamaklari capiş
Alıntıları Göster
Bu görevi aldıktan sonra belirli dakikalarda çıkar bu canavarlar ve bundan 10tane kesmeniz lazım o görevi tamamlayabilmek için, ayrıca hiç item çıktığını görmedim, harbidende 10numara senaryo olmuş.
quote:
Orjinalden alıntı: @oğuzhan@
Beyler bu sabahtan beri samarkand ın önünde çıkıp duruyor hatta bazen 2-3 tane birden çıkıyor gmler deneme yapıyorlar
İşte SS:
KOPARDN BENI YAAA
quote:
Orijinalden alıntı: borax3131
quote:
Orjinalden alıntı: @oğuzhan@
İşte SS:
KOPARDN BENI YAAA
kafasında lambası var bu görev canavarı olabilir bi soru benden bunlar kendilerimi saldırıyolar
quote:
Orijinalden alıntı: Sanal_Lord
kafasında lambası var bu görev canavarı olabilir bi soru benden bunlar kendilerimi saldırıyolar
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Bilo_Can
Ayrıca o canavarı ben çıkartmıştım oraya.Sonra kesemeden kalmış kusura bakmayın :S