Arkadaşlar bu kararın istanbul trafiğine etkisi hakkındaki düşünceleriniz nelerdir? Bir hükümetin bir toplumu bu kadar yormaya hakkı var mıdır? Bu insanlar ne yapmak istemektedirler? Bu soruları bilenler cevaplayabilirse çok sevinirim. Cidden artık ben patlamak üzereyim. Yoruldum. |
SOKAĞA ÇIKMA YASAĞININ SAAT 19'A İNMESİ
-
-
Saçmalıktan başka bir şey değil. Virüsü 2 saat aşağıya çekince mi yenecekmişiz. Yasakların kaldırılması lazım.
-
milleti toplu taşıma araçlarına doldurarak önüne geçtiler vakaların tebrikler. napalım napalım yasakları akşam yediye indirelim iyice curcuna olsun heryer. ama herkes de sokağa çıksın işe gitsin. sorun çözüldü dağılabiliriz.
-
dün bile yasak yokken iftara yetişmek için aşırı bir kalabalık vardı, bugun bide üstüne yasak psikolejisi ile nasıl bir trafil olur merak ediyorum.
-
güzel bir karar. birbirlerine iftara gitmelerin önünü oldukça etkili şekilde keser. ama genel olarak tedbirlere baktığımızda 60k olan vaka sayıları max. 40-45k ya düşer. vaka sayısını 5-10k lara çekmenin tek yolu tam kapanmadır.
-
manasız vaka sayımız çok kabardı dünyada zirveye yakınız daha radikal kararlar alınmadan düşmez.
-
Bunun bana kalırsa yegane sebebi, iftar ziyaretlerini kısıtlamak.
Yani, "hadi bilmem kime iftar yemeğine gidiyoruz, 9 olmadan yasak başlamadan yer döneriz" planlarını engellemek bence amaç
Yoksa başka bir açıklaması olamaz.
İşe yarar yaramaz, 5-7 trafiğini daha beter felç edebilir vb o başka konu, bence hedeflerdikleri plan buydu.
-
quote:
Orijinalden alıntı: suphionBunun bana kalırsa yegane sebebi, iftar ziyaretlerini kısıtlamak.
Yani, "hadi bilmem kime iftar yemeğine gidiyoruz, 9 olmadan yasak başlamadan yer döneriz" planlarını engellemek bence amaç
Yoksa başka bir açıklaması olamaz.
İşe yarar yaramaz, 5-7 trafiğini daha beter felç edebilir vb o başka konu, bence hedeflerdikleri plan buydu.
iki blok üç blok ötedeki yerlere mis gibi de giderler. hiçbir şekilde önüne geçemezsin. herkes 10 km yol gidip misafirlik yapmıyor. En fazla bu tip yolculukların önüne geçersin. günün sonunda baktığında toplu taşımada tıklım tıklım giden insanlar ne olacak. arkadaş bir şeyi yapıyorsan tam yap. anlamadım gitti amaçları ne. iftara gitme ama toplu taşımada tıklım tıklım git. çok mantıklı gerçekten.
-
quote:
Orijinalden alıntı: canskruiki blok üç blok ötedeki yerlere mis gibi de giderler. hiçbir şekilde önüne geçemezsin. herkes 10 km yol gidip misafirlik yapmıyor. En fazla bu tip yolculukların önüne geçersin. günün sonunda baktığında toplu taşımada tıklım tıklım giden insanlar ne olacak. arkadaş bir şeyi yapıyorsan tam yap. anlamadım gitti amaçları ne. iftara gitme ama toplu taşımada tıklım tıklım git. çok mantıklı gerçekten.
Alıntıları GösterYanlış anlaşılmasın, savunmadım. Sadece neden yaptıklarının bana göre açıklamasını yaptım.
Yoksa bana da anlamlı gelmedi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: suphionYanlış anlaşılmasın, savunmadım. Sadece neden yaptıklarının bana göre açıklamasını yaptım.
Yoksa bana da anlamlı gelmedi.
Alıntıları Gösteraynen garip valla.
bir kişinin parmağında oyuncak oldu koskoca ülke. yazık yazık....
-
Trafik dahada kilit olacak. -
Bugün mü başlıyor , yarın mı başlıyor saat 7 , belli mi , Özel sektöre üst sınır koymamak tam bir aymazlık.Hoş nereleri doğru ki ?
-
Sebebi iftarın sağda solda açılmasını engellemek de gerisi pek düşünülmemiş gibi
Zira 17.yy abd kolonilerinden kalma patron kafası var bu ülkede, çoğu 18.00-18.30 da işten çıkaracak.
İşçi artık kaç saatte eve gider hayaline kalmış -
Bugün.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Dinocan GökçekBugün.
Genelge yayınladılar mı ? Nasıl gideceğiz eve 18:30'da çıkıp
-
quote:
Orijinalden alıntı: mgoraGenelge yayınladılar mı ? Nasıl gideceğiz eve 18:30'da çıkıp
Alıntıları Gösterhttps://www.icisleri.gov.tr/81-il-valiligine-kismi-kapanma-genelgesi-gonderildi
Yukarıda yazdım, eve kaçta gideceği artık işçinin hayaline kalmış
-
quote:
Orijinalden alıntı: Dinocan Gökçekhttps://www.icisleri.gov.tr/81-il-valiligine-kismi-kapanma-genelgesi-gonderildi
Yukarıda yazdım, eve kaçta gideceği artık işçinin hayaline kalmış
Alıntıları GösterPeki işyerlerine üst bir kapanma sınırı koymak bu kadar zor muydu ?
Koymuşlar en azından hele şükür.
1.4- Sokağa çıkma kısıtlamasındaki sürelere uymak için tüm işyerlerinin (istisna getirilenler hariç) çalışma saatleri hafta içi günlerde 07.00-18.00 saatleri arası olarak belirlenecek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgora -- 14 Nisan 2021; 12:42:37 >
-
18.00 çok alakasız bir saat bence.
-
quote:
Orijinalden alıntı: canskru18.00 çok alakasız bir saat bence.
18'de kimse eve gidemezde mesele üst sınır olması , böyle olunca işveren düzenleme yapabilir.Öbür türlüsü işveren ile çalışanı karşı karşıya getirmek demek.
-
Onun sebebi millet birbirine iftra gitmesin diye. Sadece batı illerini düşünmeyin. 19.00'dan önce iftar olan iller var. Bunun için 19.00'a çekilmiştir.
Sebebi iftarın sağda solda açılmasını engellemek de gerisi pek düşünülmemiş gibi
Zira 17.yy abd kolonilerinden kalma patron kafası var bu ülkede, çoğu 18.00-18.30 da işten çıkaracak. İşçi artık kaç saatte eve gider hayaline kalmış |
milleti toplu taşıma araçlarına doldurarak önüne geçtiler vakaların tebrikler. napalım napalım yasakları akşam yediye indirelim iyice curcuna olsun heryer. ama herkes de sokağa çıksın işe gitsin. sorun çözüldü dağılabiliriz. |
Saçmalıktan başka bir şey değil. Virüsü 2 saat aşağıya çekince mi yenecekmişiz. Yasakların kaldırılması lazım. |
suphion demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
iki blok üç blok ötedeki yerlere mis gibi de giderler. hiçbir şekilde önüne geçemezsin. herkes 10 km yol gidip misafirlik yapmıyor. En fazla bu tip yolculukların önüne geçersin. günün sonunda baktığında toplu taşımada tıklım tıklım giden insanlar ne olacak. arkadaş bir şeyi yapıyorsan tam yap. anlamadım gitti amaçları ne. iftara gitme ama toplu taşımada tıklım tıklım git. çok mantıklı gerçekten. |
Benzer içerikler
- genç emeklilere tavsiyeler
- israil asgari ücret
- semerşah hangi cemaatin
- yılmaz argüden mason
- kuleli askeri lisesi mezunu ünlüler
- togg 800 bin kredi
- telefon iade edilir mi
- türkiye"deki gsm operatörleri
- mahalle mahalle deprem haritası
- togg fabrikası gemlik"te nerede
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X