Şimdi Ara

Sokak Anırmaları/Düğünleri Konusunda Ne Yapılabilir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
3
Favori
4.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
83 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yapacak hiçbirşey yok, ben defalarca denedim. Ne polis ne zabıta... hepsi "he tamam, bakarız" deyip geçiştiriyorlar. Toplum kültüründe "başkalarını rahatsız etmek, bundan kaçınmak" gibi kavramlar gelişmemiş, bundan sonra gelişir mi? Ben görmem.
    Toplum başkasını rahatsız etmenin kul hakkı olduğunu düşünmüyor.
    Birkaç hafta önce oturduğum sitenin otoparkında 4 saat davul çaldırdı öküzün biri, düğün için. Davulun sesi beynimin içinde zonkladı. Whatsapp grubunda sadece "artık bitse gibi sadece imada bulundum" az daha linç yiyecektim. Herkes allah mesut etsin mesajları attı. Oturduğum site de ortalamanın üzerinde nezih denebilecek site.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Size şunu söyleyeyim sokak düğünleri hiçbir zaman bitmeyecek yeni gelecek partiler eskileri gibi bu konuyu da umursamayacaklar imkanı olan yurtdışına kaçsın tek çare bu

• 'Kırk yılda bir düğünümüz olmuş ona da laf etmesinler bir zahmet'. Her şey bu cümlede gizli. Bu cümlenin altında ne cahillikler var hey gidi hey..

• Bomba yüklü tofaşla girmek lazım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Zengin olunup elit bir semtte eve çıkalabilir. Doğudan batıya göç ülke içinde yasaklanmadıkça başka çözümü yok.

• Ev değil semt seçerseniz problem büyük ölçüde çözülür. Bütçeniz el verdiğince ortalama semtte büyük evdense elit semtte küçük evi seçmeniz gerekiyor. Komşu da şansınıza kalıyor biraz. Bütçeniz yetmiyorsa o zaman kaderinize boyun eğmek durumunda kalıyorsunuz.

• Zero Degrees kullanıcısına yanıt

Bir kereden bir şey olmazcı zihniyet hocam

• Dxdiag36 D kullanıcısına yanıt

Bu düşüncesiz ve boktan yaşam tarzının asosyal olmakla ne ilgisi var?

• Siz en iyisi dağ başına taşının orda kimse rahatsız etmez seslik içinde huzurlu olarak ömrünüzü tamamlarsınız.

• karabağlar, çamdibi, dedebaşı, çamlıkule, enhoşlar

bunlar hep İzmir'in göç almış ve sanki gelen kişilerinde mahallece, köyce, ahali olarak kalkıp gelinmiş yerleri. sadece doğu olarak düşünmeyin mesela Bulgar göçmenleri gibi göçmenler de var.

o yüzden bütün mahalle birbirini tanır, herkes bilir ki bugün X kişisi düğün yapıyorsa, yarın Y kişisi yapacak.

işte siz bu noktada maalesef haklı ama azınlık olduğunuz için hiç bir şey yapamazsınız.

• Trabzon veya Erzurum'a gitmedim sokak düğünlerinin başkenti olup olmadıklarını bilemem yazımda sokak düğünlerinden de bahsetmedim genel olarak gürültüden bahsettim. Kürt ve Alevilerin çevreleri geniş olduğu için feodalizm mantığını göç ettikleri yerlere de götürüyorlar. Ne gelen gidenleri ne de sesleri bitiyor dedim. Ayrıca göç alan kentlerin en varoş bölgelerini genelde bu iki kesimin oluşturduğunu herkes bilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkçü Kayı -- 11 Ekim 2021; 13:12:35 >
  • alex59 kullanıcısına yanıt

Rahatsızlık verenin gitmesi ya da bu ilkel davranışından vazgeçmesi yerine rahatsız olanın gitmesi, ilginç bir öneri değil mi?

• Camiler susturulsun onlarda susar herkes rahat eder medenileşme başlar.

Karabağlar zaten İzmirle alakası olmayan bir yer ne yaşansa yeridir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 11 Ekim 2021; 14:27:37 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • winwin35 kullanıcısına yanıt

O mahalleler bayağı tehlikeli diye biliyorum

• Türkiye bir ortadoğu ülkesidir.Kabullenemesenizde bu böyle ha batıda da ipe sapa gelmez insanlar var ama batıda işleyen kanunlar var.Sende ise uygulanmıyor.Halkın eğitilmez kıvamda.Zaten başına seçtikleri güruhtanda ne çeşit kişiler olduğu belli oluyor.

• reodentreomantik R kullanıcısına yanıt

tepecikle karıştırıyorsun o zaman

enhoşlar silme bulgar göçmeni. Dedebaşı'da keza aynı şekilde

Karabağlar evet tehlikeli ama neresi? eskiden karabağlar, Gaziemir ile Buca Arasındaki bölge idi şimdi Hatay İnönü caddesi'de karabağlar'a bağlı

• düğünlere ek olarak bir de bu motorcular var. şunun çıkarttığı dünyadaki en iğrenç ses olabilir. gece polisi arıyorum, ceza falan yazmıyor musunuz bunlara çok fazlalar diyorum, adam bana ne biliyorsunuz yazılmadığını diyor.

Sokak Anırmaları/Düğünleri Konusunda Ne Yapılabilir?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.