Şimdi Ara

Sokak hayvanlarını besleyen anne ile kızı komşu saldırısında yaralandı, bir kedi de öldürüldü. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
102
Cevap
2
Favori
1.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kimin neye hassasiyet gösterecegine sen mi karar veriyorsun? Sen karar mercii misin? Kediden de rahatsız olanlar olabilir dünya senin fikirlerinin etrafında dönmüyor..

Bir senaryo düsünelim mesela, kafadan hasta biri olsun, apartmanın icine kedileri doldursun, apartmanın icini merdivenleri mahvetsin ve yine apartmanı les gibi kokutsun.. Bunu yapma diyelim ve carlasın cırlasın al sana rahatsızlık..

Benim eskiden Ankara'da oturdugum evde kadının biri dairede 7 tane kedi besliyordu apartmana girer girmez ahır gibi bir koku vardı apartmanın adı kedili apartmana cıkmıstı..

Burada da ya benzer bir mevzu vardır ya da birkac kediyi belki apartmana sokmustur ve belki de karsı tarafa hakaret ederek tahrik etmistir yoksa bahcede beslenen bir adet kedi o kadar sorun yaratmazdı kimseye..

Özetle okudugun her seyden süphe edeceksin.. Birincisi dayagı yiyen doğru ifade mi veriyor? Ikincisi olay tam olarak anlatıldıgı gibi mi gelisti?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 26 Temmuz 2024; 20:12:34 >

• OverClocKing kullanıcısına yanıt

Hoş geldin. 

• 2000watts kullanıcısına yanıt

Iyi yapmıslar korkutelindekiler antalyadakilere benzemezler bir daha o taraflara ugrama bence korkarsın oralarda.. adı üstünde korkuteli hahaha

• Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt

Sen ilkin benim ne yazdığımı bir oku.Sonra tekrar oku.Ben kedi öldürülmesinden bahsediyorum orda.Ben karar merci değilimde sen kimsin hayırdır? Bana kedilerin verdiği rahatsızlıktan bahsetme konu bu değil.Hadi git insan içinde ulu orta biryerde bir kedi öldür.Bu neyin normali neyin tatavasını yapıyosun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Emniyet mensubuna sıkabiliyormusun?

• cg-TR83 kullanıcısına yanıt

Emniyetle ne alaka oglum hayvan tapar saldırısından bahsediyoruz..

• Köpek saldırısı olsa türlü türlü algı kasacaklar burada haberi beğenmiyor. 

İnternette klavye arkasından konuşmak kolay diye bazıları çok rahat sallıyor.

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt

Sallama yok bir sekilde sahsıma olabilecek bir hayvan tapar terörist saldırıya karsı silah kullanabilirim.. Yani saldırının ciddiyetine göre degisir ikiden fazla kisi gibi.. Ciddi zarar vermeye yeltenilmesi gibi.. Herkesi kendin gibi sanma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 26 Temmuz 2024; 20:52:59 >

Sonuçlarına da katlanırsın o zaman. Yaşın ufak diye böyle yazıyorsun muhtemelen ama buna da pek güvenme. Sen silah çektiğin an ortamdaki en tehlikeli kişi konumuna geleceğin için sonu hapis olsun diye dua edersin.

Kırk küsür yaşındayım.Tahmini yirmili yaşlardasın.Böyle milletin hassas olduğu konularda dalga geçme bak tavsiye sana.Oğlum filan daha fazla kışkırtma beni.

Sen silahlarını git sat kardeş kurtul

Başın büyük bir belaya girmeden; silah bulundurmak tasımak marifet değil aslında bir yüktür insana

O yükü taşıyabilecek bir halinde yok gibi anlattıklarına göre

Bu arada hayvantapar nedir abicim sizin inancınız kutsalınız yokmu bunlar nasıl benzetmeler?

• fiziksel saldiriyi hic affetmedim her zaman olcusune gore karsilik verdim bu cocuklugumdan beri boyle millet sana ne yapiyor demek seni linc ederiz demektir 2 den fazla saldiran olursa indiririm sorun yok dayak yemektense cezaya raziyim biz onur seref gurur icin yasariz.. bu degerler icin gerekirse adam da oldurulur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 26 Temmuz 2024; 21:2:57 >

Benim de çok kuvvetli ön kollarım ve iman dolu göğsüm var.

• KAUANKA K kullanıcısına yanıt

Süs diye mi alınıp tasınıyor? Elemanın ortaya attıgı senaryoyu düsünsene.. 5 tane hayvan tapar toplanacak ve bana bitli bir kedi yüzünden dayak atmaya baslayacaklar.. Gerci ben kedi öldürmem lakin bir yanlıs anlasılma falan oldu ya da hayvan taparları biliyoruz oldukca saldırgan bir terörist grup, beni bir sebepten hedef alacaklar.. Benim belimde silah olacak ve cıkartıp Allahlarına kavusturmayacagım? Hacım böyle bir senaryo yok.. O an hayatta kalma güdüsü devreye girecek ve oradakilerin helvası yenecektir.. O gün azrail fazla mesai yapacak.. Bundan baska bir secenek yok.. Yazıları mesajları iyi oku.. Hayvan taparlar sürekli alırız lincleriz falan seklinde tehdit ediyorlar sahsen ben olayın öznesi olursam sonu kötü biter..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 26 Temmuz 2024; 21:19:8 >
  • cg-TR83 kullanıcısına yanıt

Kirmizi receteli elemanlara laf anlatiyorsunuz burada. Bu eleman 724 forumda gunde 100 tane mesaj atiyor kopek konularana ozellikle. Silahi varmis hahahhaa. Adam kedi konusunda benim silahim var haaa ona goreye getirdi. Dusun artik ruh halini 🤣

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.