Şimdi Ara

Sokak hayvanlarını besleyen anne ile kızı komşu saldırısında yaralandı, bir kedi de öldürüldü.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
2
Favori
1.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sokak hayvanlarını besleyen anne ve kızına 'komşu' saldırısı
    https://www.gazeteduvar.com.tr/sokak-hayvanlarini-besleyen-anne-ve-kizina-komsu-saldirisi-haber-1708481

• Bunu söyleyebilirsiniz de ortada darp ve hayvana şiddet varken bu sözler garip kaçıyor. Hatta ne şiddeti adam kediyi öldürmüş. Yasa çıksa dahi kimse sokakta gördüğü hayvanlara şiddet uygulayamaz. Son tartışmalar ile toplumdaki ruh hastaları bir bir ortaya çıkacak bu olaydaki gibi.

Köpek saldırdı konusu olsa konu şimdi 5 sayfayı bulmuştu. Köpek saldırdığında insanların tehlikede olması durumunu arşa çıkararak yeri inletenlerin insanların hayvan seven insanlara zarar vermesini savunması da burada sorunun insanların güvenliği mi yoksa hayvanlarla ilgili bir nefret mi diye düşündürüyor.

bizim dindarlar kendini beğenmiş kendilerini herkes den üstün görüyorlar. Nasıl bir din anlayışı inanamıyorum. Benim bildiğim hayatta en önemli şey tabiatı ve doğayı korumakdır. Bizim dindarlar sanıyor ki Allah her şeyi halleder. Doğada bitse hayvanda kalmasa Allah her şeyi halleder. Halbuki dünyada yaşayan her canlının ve tabiat daki bitkilerin ve ağaçların bir sebebi vardır. Geçen sene Korkuteli de durup yemek yiyeyim dedim. Yanimda da tasmasıyla küçük köpeğim vardı. Yolda yürürken karşıda gelenlerin hepsi karşı kaldırıma geçti. Geçmeyenlerde hoşt pis hayvan dedi. Şaşırdım kaldım. Bu nasıl bir hayvan düşmanlığı. Bence dindar insanlarda bir sorun var. Ya dinlerini iyi bilmiyorlar yada yanlış öğretiliyor. zaten buna çok şahid oldum. Bizim dinimizde önce insan olmayı hiç öğretmiyorlar.<sadece Kuran okumakla anlamadan maaleef Din öğrenilmiyor. Ben küçükken her yaz camiye gidip kuran okumaya kadar dinimizi öğrendin diyeceğim ama hiç bir şey öğrenmemişim. Anlatmak istediğim sorunlar gibi.

Bu arada sokakda hayvan olmamasını bende isterim zira yavru yapıyor hayvanlar yiyecek hiç bir şeyleri yok. Hepsi deri kemik. Benim içim gidiyor. Ağlamak istiyorum

• katılıyorum besleyen alsın evinde beslesin artık kendileri yan yana bile olmak istemiyor sokakta mılletın basına tebelles olsunlar diye besliyorlar resmen kedi neysede kopek nedir ya

• alex59 kullanıcısına yanıt

Bunu söyleyebilirsiniz de ortada darp ve hayvana şiddet varken bu sözler garip kaçıyor. Hatta ne şiddeti adam kediyi öldürmüş. Yasa çıksa dahi kimse sokakta gördüğü hayvanlara şiddet uygulayamaz. Son tartışmalar ile toplumdaki ruh hastaları bir bir ortaya çıkacak bu olaydaki gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Aynen gidip herkesi darp edelim, yaralayalım, sakat bırakalım. Hatta kedi bile öldürebiliriz belli ki bunu bile meşrulaştırabiliyormuşsunuz, sınırınız yokmuş gerçekten.

• Oglum bak size az medeniymis gibi taklit yapmayi ogreteyim, once uzuldum keske boyle bir hadise yasanmasaydi falan fistik diyeceksiniz,

Kadinin kizinin gunahini almayacaksiniz, hukumet keske bu hayvanlari duzgun kisirlastirsaydi, yeni hayvan urettirmeseydi bunlar yuvalansaydi diyeceksiniz,

Ondan sonra ama sokakta hayvan olmasina karsiyim, cozum yontemim sudur budur diye eklersiniz. Az insan olun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Köpek konusunda herkesin hassasiyetini anlarımda kedi öldürmek nedir lan şerefsizler.İnsanın inancı,inancı olmasa bile vicdanı kabul eder mi böyle bir caniliği.İş çığrından çıkmış artık eskisi gibi olmaz hiçbirşey.

• Bir şekilde anlatılacak...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

İşte bu dengesiz haller herşeyin bokunun çıkmasına sebep oluyor. Sen emin ol it taparların ekmeğine yağ sürdün.

Bu yorumu görünce ne kadar it tapar düşmanıda olsam beni bile rahatsız etti.

Şu hayvan besleyenlerin çocuk ölümlerini sallamayıp sessiz kalmasıyla, senin bu darp muhabbetlerini gördüğün halde umursamaz kalmanın arasında fark yok. İnsanlarıda rahatsız eden şey bu işte. Dengeniz yok.

• hapishanedeki tüm insanlar ve aileleri öldürülmeli İTLAF İTLAF İTLAF

• Köpek saldırdı konusu olsa konu şimdi 5 sayfayı bulmuştu. Köpek saldırdığında insanların tehlikede olması durumunu arşa çıkararak yeri inletenlerin insanların hayvan seven insanlara zarar vermesini savunması da burada sorunun insanların güvenliği mi yoksa hayvanlarla ilgili bir nefret mi diye düşündürüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Satoshi. -- 26 Temmuz 2024; 16:5:51 >
  • Hopdediks-Dediğimdediks kullanıcısına yanıt

Sadece şu forumda nasıl kan dondurucu mesajlar atılmaya başladı, inanılmaz. Burada kedi köpek besleyenlerin dövülmesini özellikle isteyen üyeler var mesela.

• neymiş demek ki konunun tam olarak köpeklerin saldırmasıyla alakası yokmuş...

farketmez birileri kedi olur köpek olur sincap olur güvercin olur.... sevmiyor ve mümkünse öldürülsün istiyor

en iyi bahaneyi köpekler verdi

• Kedi, köpek bahane özellikle radikal siyasal dinciler kendilerini deşifre ediyor heryerde, bugün kedi köpek yarın gücü tamemen elde edebilseler beğenmedikleri herkesi öldürecekler zevkle hemde.

Benim görüşüm ise sokak köpekleri ile ilgili saldırgan grup ve çete haline gelmiş köpekler itlaf edilmeli maalesef ama gidipte katliam yapmak saçmalıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 26 Temmuz 2024; 16:52:39 >
  • bizim dindarlar kendini beğenmiş kendilerini herkes den üstün görüyorlar. Nasıl bir din anlayışı inanamıyorum. Benim bildiğim hayatta en önemli şey tabiatı ve doğayı korumakdır. Bizim dindarlar sanıyor ki Allah her şeyi halleder. Doğada bitse hayvanda kalmasa Allah her şeyi halleder. Halbuki dünyada yaşayan her canlının ve tabiat daki bitkilerin ve ağaçların bir sebebi vardır. Geçen sene Korkuteli de durup yemek yiyeyim dedim. Yanimda da tasmasıyla küçük köpeğim vardı. Yolda yürürken karşıda gelenlerin hepsi karşı kaldırıma geçti. Geçmeyenlerde hoşt pis hayvan dedi. Şaşırdım kaldım. Bu nasıl bir hayvan düşmanlığı. Bence dindar insanlarda bir sorun var. Ya dinlerini iyi bilmiyorlar yada yanlış öğretiliyor. zaten buna çok şahid oldum. Bizim dinimizde önce insan olmayı hiç öğretmiyorlar.<sadece Kuran okumakla anlamadan maaleef Din öğrenilmiyor. Ben küçükken her yaz camiye gidip kuran okumaya kadar dinimizi öğrendin diyeceğim ama hiç bir şey öğrenmemişim. Anlatmak istediğim sorunlar gibi.

Bu arada sokakda hayvan olmamasını bende isterim zira yavru yapıyor hayvanlar yiyecek hiç bir şeyleri yok. Hepsi deri kemik. Benim içim gidiyor. Ağlamak istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2000watts -- 26 Temmuz 2024; 17:9:14 >

• Sokak hayvanı diye birşey yok; aynı evcil veya vahşi hayvan olmadığı gibi. Sokakta ki fareleri, böcekleri , besleyen göremiyoruz neden acaba, gerçek sokak hayvanı oldukları halde. Tam tersine sorumluluktan kaçıp sahiplenmeyenler, bunları hayvan saymayıp yaşam hakkı tanımadığı gibi öldürüyor.

Yüzyıllardır öldürülen hayvanlar var, sıra insanlara gelmiş gelmemiş bağlantısını anlamadım. İnsanın insana karşı uyguladığı şiddetin hukukta cezası var. Sokakta ki hayvanların insana ve diğer hayvanlara karşı işlediği suçun cezası veya sorumlusu var mı?

Hayvanları öldürüp, etini yiyenler içinde siz de var mısınız? Varsanız o zaman siz de katliamcı olarak mı nitelendirilmeli misiniz?

Sokakta ki hayvan kendinin hasta olduğunu anlayamaz; diğer ev içi hayvanlarla temas sonrası hastalığı hayvana ve sahibine bulaştırabilir mi?

Emin olun ki; besleyenler içinde evinde ki çocuğa şiddet uygulayan kadınlar, karısına şiddet uygulayan erkekler, anasına babasına bakmayan evlatlar var.

Şu sokakta seçilmiş üstün görülen türleri besleyenler, hayrına birgün de park ve bahçeleri temizlesinler. Yaşadığın çevreye duyarlılık bakımından. Ondan da kaçıyorlar gibi. 

• Böyle canilerin yaşadığı bölgelerdeki hayvanlar kadar insanlara da üzülüyorum. Aynı havayı solumak zorunda olduğu tiplere bak... Keşke bütün iyi insanları ve hayvanları Muğla, İzmir, Bebek, Beşiktaş gibi yerlere alıp buradaki Kürt ve Karadeniz göçmenlerini memleketlerine geri gönderebilsek.

• Mesajlara bak bu şiddet olayıyla alakasız genel olarak yazdığım bir yoruma hemen fırsatçılar atlayıp ajitasyona başlamış bırakın bu işleri yine söylüyorum bakmak isteyen alsın evinde baksın.

• Genelde tam tersi olurdu.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.