Şimdi Ara

Sokak hayvanlarını besleyen anne ile kızı komşu saldırısında yaralandı, bir kedi de öldürüldü. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
2
Favori
1.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kopek konusunda mesaj ata ata yasayi cikarttik daha ne olsun feda olsun mesajlar sokaktan toplandiklari gunu gormek icin sabirsizlaniyorum benim karsima cok nadir cikiyor itler fakat hayvan taparlar aglayacak onlarin oyuncaklarini sokaktan goturecekler bu beni mutlu ediyor.. Yoksa sokak kopegi gercekten cok az umrumda.. Daha once de soylemistim zaten haha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 26 Temmuz 2024; 21:32:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kedinin öldürülmesine üzüldüm, ben sokakta başıboş kedi ve köpek olmasına karşıyım, yani yasayı destekliyorum ama vahşi şekilde hayvanların katledilmesine de karşıyım... sözde hayvan severler yüzünden sokakta başıboş kedi ve köpek sayısında patlama oldu...

yani bugün olmasa yarın bu kriz çıkacak ve artık insanlar bir birlerine çok şiddetli şekilde saldıracaklar... bakın iyi dinleyin, bugün olmasa yarın garanti olacak, bunu öngörüp neden gerekli koşullar için ortak bir fikir çıkmıyor?

yani taraflar kavga mı istiyor yoksa? kamu alanları hiç kimsenin şahsi isteği doğrultusunda kullanılamaz ve sokaklar kamu alanlarıdır... kimse şahsi isteği doğrultusunda sokakta hayvan besleyemez, hayvanın çeşidi önemsizdir... başkalarının rızası olmadan kuş dahi besleyemez kimse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nikita7404 -- 26 Temmuz 2024; 21:40:17 >
  • Sokak köpegi denen sey genellikle belli yerde bulunmayan köpektir.. Gezgin köpek türüdür.. Bazıları bir yere sabitlenebilir de fakat genellikle böyle değildir.. Ben bir köpegin sadece sesinden ve gürültüsünden rahatsız olurum.. Sokak köpeginin bana saldırma ihtimali oldukca düsük.. Yani benim acımdan hic bir sorun yok.. O pire cuvalları istedikleri kadar sokaklarda kalabilirler.. Elbette milleti yine parcalayacaklar yine zarar verecekler ve ben bu zararları verdiklerini de kabul ediyorum fakat sizin gibi bencil düsünürsem yani bir anlıgına becil olsaydım ve hayvan taparlar olmasaydı sokak itiyle hemen hic bir sorunum olmazdı.. Toplanmalarını siddetle istiyorum cünkü onlar hayvan taparların oyuncagı.. Toplanmaları onları bitirecek.. Millet köpekten cok köpekcilere karsı bunu da anlayın diye yazıyorum yani..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 26 Temmuz 2024; 21:54:28 >
  • Hayatında sokak hayvanı kadar kaale alınmamış, sokak hayvanı kadar sevgi görmemiş tipler, gerçek hayatta söyleyemediği hasta fikirlerini burada yazıp duruyor.

• cg-TR83 kullanıcısına yanıt

Bence savcılığa diilekçeyle bildirin. Kayıda geçsin.

• Karbon 12 K kullanıcısına yanıt

TCK 216/1 den her türlü işlem görürde,diğerinden iş çıkmaz.Ona göre cevap verdi zaten kendine göre akıllı arkadaşımız.

• Sahsıma karsı linc girisimi ve fiziksel saldırı olursa silah kullanabilecegimi beyan etmistim.. Yani hayali bir senaryodan bahsetmistik.. Bunda suc unsuru yok.. Cünkü forumdan birine karsı ya da halktan bir gruba karsı bir tehdit icermiyor.. Saldırıda bulunan hayali bir gruba karsı savunma iceriyor.. Yine tekrarlıyorum sahsıma linc girisimi olursa nefsi müdafaa hakkımı kullanırım ve silah kullanırdım..

TCK 216'ya gelince hayvan tapar seklinde bir sosyal sınıf olmadıgı icin bu iddia da mesnetsiz olurdu vesselam.. Bu kanun etnik sınıflar ve dini gruplara karsı düzenlenmistir.. Hayvan tapar diye bir grup yoktur.. Hayvan tapardan kasıt olarak neyi öne süreceksin? Hayvana kim tapıyor? Hayvana tapanlar derken kisi kimleri kastediyor? Savcılıga ben hayvan taparım beni ve grubumu hedef mi aldı diyeceksin? Hayvan sever diye bir sey bile esasen yok yani böyle bir grup yok.. Hayvan tapar teröristler lafımdan kimlerin terörist oldugunu kastettigimi nasıl ispat edeceksin? Dikkat et savcılıgı mesgul etme sucundan seni iceri almasınlar.. TCK madde 271

Bu foruma belli bir yasın altında olanlar üye olmamalı en azından bu bölüme.. Türkiye cumhuriyeti kimlik numarasıyla mesaj atılsın.. Her sey hit almak degil.. Kalite de önemli..

Köpeklerin toplanmasını sabırsızlıkla bekliyorum.. Toplandıkları gün büyük bir zevk yasayacagım.. Sokak hayvanlarını besleyen anne ile kızı komşu saldırısında yaralandı, bir kedi de öldürüldü. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 26 Temmuz 2024; 22:54:52 >

• Umarım ilerde kedilere de yasa eklenir.. Onların da sokaktan kaldırılması taraftarıyım.. Sokakta hayvan olmamalı..

• Ayrıca bana kendine hakaretten dava actırtma hem savciliktan kamu davasi actiririm hem de tazminat davasi yani cifte ugrasirim kısaca beni kendinle ugrastırtma ben herkesi ciddiye almam fakat kafamı bozarsan savcılık davetini eline alırsın.. Sokak hayvanlarını besleyen anne ile kızı komşu saldırısında yaralandı, bir kedi de öldürüldü. 

Haydi git simdi cocugum.. O sokaktaki hayvanlar sokaklardan alinacak sokakta hayvan kalmayacak..

Sokak hayvanlarını besleyen anne ile kızı komşu saldırısında yaralandı, bir kedi de öldürüldü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 26 Temmuz 2024; 23:10:17 >

• 6 ay hapsi cezası da nedir yahu, köpek tapar belediye başkanları gider paşa paşa 6 ay yatarız diyor, direk belediyelere kayyum atanmalı, ve eski belde başkanlarına minimum 5 yıl hapis cezası verilmeli.

• AlbatrosD.IIIFazılBey kullanıcısına yanıt
    Oy istemeye gelirler elbet

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bir tane abimiz vardı çok mutedil, köpek taparlar aklını çelmiş ne dese şaşardınız dedi ki köpeklerin kediyi yemeleri ekolojik dengeymiş. şaştım kaldım vallaSokak hayvanlarını besleyen anne ile kızı komşu saldırısında yaralandı, bir kedi de öldürüldü. 

Bir ısırılma durumu olursa savcılıga gidin belediyeyi sikayet edin sorumlular sadece 6 ay falan kurtulamazlar cünkü kanunları uygulamaıdkları icin direkt sorumlu olacaklar.. Hem ceza davası hem de tazminat davası durumları ortaya cıkar.. Bu kanundan sonra beni köpek ısırırsa belediyeyi mahkemeye verecegim..

• Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt

hocam toplamazlarsa şikayet edelim bence, o zaman ceza almalılar, ıstırıldıktan sonra iş işten geçmiş oluyorSokak hayvanlarını besleyen anne ile kızı komşu saldırısında yaralandı, bir kedi de öldürüldü. 

O sekil de sikayet ederiz fakat isirilma mevzusu olursa cok daha buyuk cezalar alirlar.. Isirilirsak hem savciliktan hem de mahkemeden ugrasiriz.. Kardesim de avukat bizden para almaz.. Zaten de bizden once isirilanlar gidip sikayetci olurlar mutlaka.. Yani bu muhalefetin cogu lafi blof.. seve seve kopekleri alacaklar..

• Diğer konuya da yazmıştım. Burada mevzunun kediyle filan pek ilgisi yok gibi görünüyor. Kedi işin bahanesi olmuş. Komşularında bir arıza var belli ki. Darp etmişler zaten ötesi yok. Normal bir insan evladı bunu yapmaz zaten. Sen başkasının evinde beslediği kediyi arabayla ezip sahiplerini darp edip evlerini taşlıyorsan problem çok daha büyüktür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 27 Temmuz 2024; 2:53:7 >
  • kafayı yemişsiniz, "hayvan tapar" diye bir şey yok, "köpek tapar" diye bir şey var... kendini bilmezin biri de gelmiş "köpek ısırırsa belediyeye şikayet..." ıvır zıvır yazmış, kuduz bulaştıktan sonra neyin şikayetini yapacağız?

nasrettin hoca hikayesi gibi, su testisi kırıldıktan sonra çocuğu dövünce su testisi geri mi geliyor? yıl olmuş 2024 ve halen kuduz riskiyle karşı karşıyayız, neden mi? köpek taparlar yüzünden, bu ruh hastaları yüzünden.

siz kimsiniz de kamu alanında keyfinize göre köpek besliyorsunuz? kim veriyor bu hakkı size?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.