Şimdi Ara

Sokak hayvanlarını besleyen anne ile kızı komşu saldırısında yaralandı, bir kedi de öldürüldü. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
2
Favori
1.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

O üye tam olarak bunu diyor zaten. Hemen çözmüşsün zihniyeti.

• Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt
    Zamaninda Covid salginini oyle bir abartmislardiki, insanlar yogun bakimda yakinlarini gormeden öldüler hatta cenaze toreni bile yaptirmadilar. Sirf salgini on planda tutmak insanlari korkutmak icin. Ben artik bircok seyin kasitli yapildigina ve insanlarin hicbirzaman onemsenmedigine kanaat getirdim.

Hastenelerde belli bir yurutmelik olur ve hijyen en basta gelir. Bu isin parayla pulla alakasi yok, temizlikle alakasi var. Ulke ciftlik gibi yonetiliyor, her kafadan ses cikiyor.

Kopeklerde degil sadece sorun, onlar bu isi ortaya cikarmis, hatanelerdeki hijyensiz ortam kopeksizde olsa ayni pislik icinde devam edecektir. Hakedenler degilde akrabalar ise alinirsa her is boyle olur.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu sokak hayvanları besleyenler bide milletin kapısının girişinde falan besliyor inadına mı yapıyor bilmiyorum ama bencil ve empati yoksunu oldukları kesin.

• Vict0ry kullanıcısına yanıt

İki kişinin darp edildiği, bir kedinin öldürüldüğü konuda empati yoksunu olanın kim olduğu çok da belirsiz değil dostum

• Mama lobisi yine dolmus konuya  

• Sokak hayvanları diyip kedileri aynı kefeye koymayın.Köpeklerle sorunu var insanların kedilerle değil.Münferit yaşanan canice olaylar bunlar.

Aynı şekilde her yere pislik dökmek suretiyle vicdan mastürbasyonu yapmanın da cılkı çıktı artık.Evde besle besleyemiyorsan da özellikle kedi kendi yiyeceğini zaten bulmakta çok sorun yaşamayacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt

Yok böyleleri inadına köpek sokuyorlar hastaneye falan sadece temizlikle ilgisi yok bunun fakat fena patladı.. Eskiden at kosturuyorlardı cok sımarmıslardı, iki tweet havrita falan engelletiyorlardı simdi sokak itini sokakta bile göremeyecekler cok iyi oldu.. Bu güvenli sokaklar derneği mi neyse arkasında kimler var bilmiyorum fakat sağlam cıktı bunların köpegini falan bunlar yasaklattı diyebiliriz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 27 Temmuz 2024; 19:48:50 >
  • Sucre Maricruz kullanıcısına yanıt
    Kediler konusunda size katiliyorum.

Bunlara elinizi verin kolunuzu kaparlar sokakta simdi köpek olmayacak ya bunlar rantı mamayı kedi üstünden yürütürler sokakta kedileri üretirler her yere kedi mama kabı koyarlar ağacların dibine kedi mamaları dökerler kedi psiliginden adım atacak yer kalmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 27 Temmuz 2024; 19:56:49 >

O yüzden bunların tüm rant kapılarını yok edeceksin bir daha sokak hayvanı üzerinden rant döndüremeyecekler..

• AREryilmaz kullanıcısına yanıt

Kavga ve dayak olaylarında, dayak atan ya da yiyen taraf ifade verdiginde, olayı kendi cıkarına göre anlatır.. Karsı taraf ceza alsın diye bire bin katar.. Olayı tamamen farklı anlatır ya da eklemeler yapar.. Ben bunu vatani görevimi icra ederken, kavga edenlerin ifadelerinde bizzat gözlemledim.. sivil olaylarda da böyledir.. Mevzuyu ancak mahkeme sahitleri dinleyerek cözebilir, kim haklı kim haksız orada ortaya cıkar.. O yüzden ben sahsen haberin icerigini bile okumadım yani olay neymis, dayak yiyen ne demis cünkü mutlaka kendi cıkarına göre anlatmıstır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 27 Temmuz 2024; 20:9:41 >
  • Tarafsiz Goz kullanıcısına yanıt
    Mama lobisi iyidir, sen fakir hayvansever derneği yöneticisi gördün mü ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samuray_x -- 27 Temmuz 2024; 20:7:1 >

Saldırırlar hacım kadın oldukları icin nasılsa vurmazlar diye daha da cazgır oluyorlar.. 90'ların ünlü panterini hatırla bunlar böyledir cazgır olurlar..

• Her zaman söylüyorum ne kadar haklı olduğumda her gün ortaya çıkıyor...

Sokak hayvanları bu ülkenin sorunu değildir. Sorun şiddete eğilimli bu insanlardır... uyutulması gerekenlerde bunlardır köpekler değil.

• Bu insanlar derken; et yemek için hayvanları katledenler gibi mi? Denek olarak kullanılan hayvanların üstünde test edilen ilaçları kullananlar gibi mi? Öldürülen hayvanlardan elde edilen deri eşyaları kullananlar gibi mi? Siz de bunlar arasında mısınız? 

• kırılanhayaller kullanıcısına yanıt
    Merak ediyorum, ısırılan insanların haberlerinde köpeklere de tepki gösteriyor musunuz ? Sorun ısırılan insanlar değil, şiddete eğitimli köpeklerdir veya saldırgan sürüleşmiş köpeklerin toplatılmasına karşı olan insanlara ne tepki veriyorsunuz ya da medyanın size yansıttığı şeyleri ne kadar sorguluyoruz.

Burası Türkiye birinin birisini dövmesi için çok fazla mantıklı sebep aramıyoruz zaten durum akşam haberlerinde ortada fakat bunu ortada bir sorun olmadığına dair bir ikna aracı olarak kullanmanız sadece sorunun çözümünü öteler.

Medya güzel şey, bir anda bakmışsın rüzgar tersine dönmüş.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.