Şimdi Ara

Sokak Röportajında Instagram Yasağını Eleştiren Kadın Tutuklandı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
1
Favori
4.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Gezi terörünü neden ikiye ayırdın ki sorarken? Gezi zaten terör eylemi; belediye otobüsleri yakıldı arabalar yakıldı PKK paçavraları asıldı esnafın camı çerçevesi indirildi.. Sorduğun soru bile şailbeli senin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Novagate N kullanıcısına yanıt

yav he cam cerceve he. trollgate yine zortladin, sorulan soruya cevap vermek yerine sacmaliyorsun. sorun sende degil senin meslegin belli, sorun seni kaale alip cevap yazanda.

diyemiyorsun ki ya haci ikisi de suc, adalet esit sekilde islenmeli. konudaki arkadaslara tavsiyem ben bunu simdi bloklayacagim, amaci asil konunun konusulmasindan ziyade hedefi saptirmak. bloklayin gitsin kendi kendine debelensin. sizin gibi tipleri kaale alip bu zamana kadar bloklamamak hataydi zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi end0plazmikretikulum -- 12 Ağustos 2024; 23:48:43 >
  • Soruyu ben sordum dedim ki; gezi teröründe esnafın camını çerçevesini indirenler Starbucks 'ı basanlara ceza verildi mi diye hangi hakla soruyor dedim.

Sen beni engelle kardeşim sen daha soruyu kim sormuş onu bile anlayamıyorsun

• Geziyi destekledin mi diye sor dedik, adam yarım ağızla algı yaparak sormuş ama ona bile cevap verememiş, cevap verdi diyenler desteklemiş mi desteklememiş mi alıntı yapıp yazsın da görelim!

Gezi, Halkın protesto hakkını kullandığı bir eylemdir. Daha sonra kötüye evrilmiştir ama öyle ama böyle ilk başlarda bir protestoydu. İşin içine PKK bozuntuları girdiğinde burada vatandaşın bir suçu olmuyor. İşin içine katılan PKK bozuntularını tespit edemeyen Devletin suçu oluyor. Vardır Devletin bir bildiği ama Türkiye'de yaşamalarına müsaade etmiştir bunların.

Şu an dediğiniz şuna benziyor. Örnek veriyorum şu an bizi yönetenler, Şehit verdiğimizde baş sağlığı dileyemezler. Çünkü bilmem kaç yıl önce Çözüm Sürecini savunmuşlardı vs vs.

• Karakter biraz karakter...

DESTEKLEMEDİM diyorum.

Algılamada mı sorun var?

Peki sen bu Starbucks,Mc Donalds ve Burger King basılmalarını,müşterilerin sözlü ve fiziksel olarak darp edilmesini destekliyor musun desteklemiyor musun?

Ha bir de az önceki mesajımda Gezi olaylarında 244 kişiye ceza verildiğine dair AA haberini paylaştım ama işine gelmedi değil mi?

Alıntı

metni:
    Sanıklar Akın Can Abadan, Can Cenap Aygen, Furkan Yetişmiş, Furkan Bülent Ongan, Georgios Latriois, Selen Almacıoğu ve Sasha Carina Anter'in, mevcut delil durumuna göre tüm suçlardan beraatini kararlaştıran mahkeme, geri kalan 244 sanığı ise "Görevi yaptırmamak için direnme", "2911 sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu'na muhalefet", "ibadethaneyi kirletme", "görevli memura hakaret", "mala zarar verme","kamu görevinin usulsüz üstlenilmesi" ile "özel işaret ve kıyafetleri usulsüz kullanmak"tan 2 ay 15 gün ile 1 yıl 2 ay 16 gün arasında değişen oranlarda hapis cezasına çarptırdı. 
    Bazı sanıkların cezasını, suçun işleniş biçimine göre erteleyen veya adli para cezasına çeviren mahkeme, söz konusu sanıklarla ilgili olumlu kanaat oluşmadığı gerekçesiyle bazı cezalarda herhangi bir indirim, erteleme veya adli para cezasına çevirme yoluna başvurmadı. 

www.aa.com.tr
    Gezi olayları davasında 244 kişiye ceza
    https://www.aa.com.tr/tr/turkiye/gezi-olaylari-davasinda-244-kisiye-ceza/454193

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Long Nightt -- 12 Ağustos 2024; 23:54:35 >

• vicuk ben spaydi kullanıcısına yanıt

İşte bak gördün mü? Sana soru sor dedik, gittin geziyi ikiye ayırarak soru sordun dedik,. gördün mü doğruymuş çünkü sen de gezi terörünü destekliyorsun. Kankana yanlış soru soruyorsun.

Üç tane ağaç kesilecek diye geziye "ilk başta haklı eylemdi" diyorsan Beşiktaş'ta ağaçlı yoldaki bütün ağaçları İmamoğlu keserken neredeydin o zaman????

O zamanlar fetö için hocaefendi diyenler, ne istedilerse verenler ceza aldı mı? Ya da bunların söz söylemeye hakkı var mı?

Sen yazdıklarımı okuyor musun ? Nasıl bu sonuca varabildin ? Kendi ağzınla diyorsun ki ;

"Vayy gözlerim yaşardı, gezi teröründe Taksim'de yüzlerce dükkanı yağma edenler yüzlerce esnafın camını çerçevesini indirenler gelmiş Starbucks 'ı McDonald'sı basanlara ne ceza verdiler diyor. Biraz karakter, biraz.."

Bende soruyorum söylediğin şeye binaen.

"Gezi olaylarında yaşanan, esnafı yağmalama, kamu malına zarar verme olaylarını savundunuz mu ?" diye.....

Ne yazdıklarından haberin var, Ne de yazılanları okuyorsun. Ben seninle nasıl tartışacağım ?

Çözüm sürecinde bütün şehirlerin altına belediye araçları ile mayın döşenmesine, keskin nişamcıların çatılara tünemesibe, evlerin Pkk cephaneliği yapılmasını neden desteklediniz?

Gezi büyük bir halk eylemidir eyleme katılanların yuzde 95i barışçıl protesto yapmışlardır. Daha sonra bir takım Pkk yandaşları, aşırı sol terör örgütleri eylemlere katılıp eylemleri kirletmişlerdir.

Kimsenin cam çerçeve indirip, dükkan yakıp yıkma hevesi yok. Ülke zaten bizim niye yakıp yıkalım? Hiçbir zaman sağı solu yıkan eylemlere destek olmadık zaten Cumhuriyet eylemlerini veya büyük mitingleri bilirsin hiçbir noktada hiçbir kırma dökme saldırı olmaz.

• Bunun amacı anlaşıldı arkadaşlar..

Konuyu sabote etmeye gelmiş.Ciddiye almayın..

Yine algı kasmasın diye açık ve net olarak söylüyorum Gezi'de yaşanılan hiçbir terör olayını,yağmayı,mala zarar vermeyi vs DESTEKLEMEDİM.

Yine Gezi'de kimsenin ceza almadığını ima etmişti ama AA haberde görüleceği üzere 244 sanığa cezalar verilmiş.Buna göre ise hiç ceza alan olmamıştı.Yapılanlar yanlarına kalmış gibi hava estirmişti.

Bu ifadelerinden konuyu sabote etmeye geldiği belli.Ciddiye almayın.

Alıntı

metni:
    Sanıklar Akın Can Abadan, Can Cenap Aygen, Furkan Yetişmiş, Furkan Bülent Ongan, Georgios Latriois, Selen Almacıoğu ve Sasha Carina Anter'in, mevcut delil durumuna göre tüm suçlardan beraatini kararlaştıran mahkeme, geri kalan 244 sanığı ise "Görevi yaptırmamak için direnme", "2911 sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu'na muhalefet", "ibadethaneyi kirletme", "görevli memura hakaret","mala zarar verme", "kamu görevinin usulsüz üstlenilmesi" ile "özel işaret ve kıyafetleri usulsüz kullanmak"tan 2 ay 15 gün ile 1 yıl 2 ay 16 gün arasında değişen oranlarda hapis cezasına çarptırdı. 
    Bazı sanıkların cezasını, suçun işleniş biçimine göre erteleyen veya adli para cezasına çeviren mahkeme, söz konusu sanıklarla ilgili olumlu kanaat oluşmadığı gerekçesiyle bazı cezalarda herhangi bir indirim, erteleme veya adli para cezasına çevirme yoluna başvurmadı. 

www.aa.com.tr
    Gezi olayları davasında 244 kişiye ceza
    https://www.aa.com.tr/tr/turkiye/gezi-olaylari-davasinda-244-kisiye-ceza/454193

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Long Nightt -- 13 Ağustos 2024; 0:1:41 >

Sen soruyu o şekilde sorarsan elbette kamu malına zarar verme olaylarını desteklemiyorum diyecek. Geziyi destekliyor musun diye soracaksın. Ben sana kamu malına zarar verilmesini destekliyor musun diye sor demedim.

Ayrıca sana sordum; üç ağaç için geziye ilk başta haklı eylemdi diyorsan İmamoğlu'nun Beşiktaş'taki seksen tane ağacı keserken neredeydin?

Neredeydin??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 13 Ağustos 2024; 0:7:30 >
  • GEZİYİ DESTEKLEMİYORUM

GEZİYİ DESTEKLEMİYORUM

GEZİYİ DESTEKLEMİYORUM

GEZİYİ DESTEKLEMİYORUM

GEZİYİ DESTEKLEMİYORUM

GEZİYİ DESTEKLEMİYORUM

GEZİYİ DESTEKLEMİYORUM

GEZİYİ DESTEKLEMİYORUM

Arkadaşlar kendimi daha nasıl ifade edebilirim bilmiyorum...

Peki sen bu Starbucks,Mc Donalds ve Burger King baskınlarını,müşterilere sözlü ve fiziksel olarak saldırıya uğramasını destekliyor musun desteklemiyor musun?

Bunu yapanların cezalandırılmasını istiyor musun istemiyor musun?

Hepimiz cevabını merakla bekliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Long Nightt -- 13 Ağustos 2024; 0:8:45 >
  • Ben Starbucks 'ı McDonald'sı basanları da desteklemiyorum, ben konudaki kadının tutuklanmasını da desteklemiyorum.

• O zaman daha fazla konuyu amacı dışına çıkarmayalım..

Tamam arkadaşlar sorun çözüldü..Lütfen bundan sonra mevcut konu hakkında yorumlar yapalım...

• Long Nightt kullanıcısına yanıt

Hocam Gezi'nin yuzde 95i barışçıl eylemlerdi. Halkın Erdoğan'ın Türkiyeyi dönüştürmeye calıştıgım Amerikan hayali ılımlı İslam Cumhuriyeti projesine bir tepkiyi. Bugünkü Ortadoğu bataklığına giden yolun önüne geçilmez istendi.

Ben eylemleri biliyorum. Ankara Kızılay'a lise öğrencileri polislere çiçek vb veriyordu. En ufak kırıp dökme olmadan eylemler gercekleşiyordu.

Sonra nereden geldikleri belli olmayan 3 5 tane yüzü sarılı ne idüğü belirsiz tip ( 1000lerce kişinin arasında belirdiler) sağa sola saldırmaya, yakıp yıkmaya basladılar zaten o noktada halkın ciddi bir bölümü eylemlerden çekildi.

Eylemin kendisi masumdu fakat bir sekilde Pkklı dhkpcli odaklar bu eyleme bulaştırılıp kirletildi. Fakat katılanların yuzde 95i gayet barışçıl biçimde eylem yapan insanlardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 13 Ağustos 2024; 0:13:35 >

Örnek veriyorum ben boykotu destekliyorum. Ama boykot adı altında dükkanlara zarar verilmesini desteklemiyorum.

Bu adam da boykota laf atmıyor zaten. Diyor ki sana Boykot adı altında dükkanları yakıp yıkanlara ne ceza verildi ?

Boykot yapanlara ne ceza verildi ? diye sormuyor. O yüzden benim dediğim soru da bal gibi ilintili.(Okuyup, anlayana tabi)....

Dükkan yakıp, yıkmak, yağmalamak bir terör eylemidir.

Ama sen şunu diyorsun. Boykot bir terör eylemidir.

Hayır. Boykot adı altında içindeki terörü kusturan bir kaç kendini bilmez insan yüzünden bu yapılan eylemler bir Terör eylemi olmuyor..

Boykot bir protestodur. Boykotu kötüye kullanıp terör olayı gerçekleştirenleri savunmuyoruz.

Gezi bir protestodur. Geziyi kötüye kullanıp terör olayı gerçekleştirenleri savunmuyoruz.

Tamam mıdır ?

Tamam o zaman sıkıntı yok. Bizde desteklemiyoruz. Ama bir sopa var ise bu sopa ile herkes dövülmeli. Sadece muhalif olanlar değil. Bunu savunuyoruz.

• Periah kullanıcısına yanıt

Çözüm sürecinde oy vermedik, çözüm sürecine de her zaman karşı çıktım. O dönem Ak Parti ikitdardan düştü sana siyaset tarihi öğretelim biraz. Çözüm sureci sonraki seçimde Ak Parti iktidardan düştü, CHP ile koalisyon görüşmeleri bile yaptı.

Beni kendin ırkçı kafan ile karşılaştırma, ben senin gibi ırkçı olmadığım için özgür ve evrensel düşünebiliyorum.

Gezi; muhalif kesimi kandırıp PKK'ya teröre meze yapma sanatıdır.

Üç tane ağaç için ülkede iç savaş çıkaranlara "halk eylemi" diyorsan İmamoğlu'nun Beşiktaş'taki seksen tane ağacı keserken neredeydin bana bunun cevabını ver.

Üç tane ağaç için ülkede iç savaş çıkaranlara "halk eylemi" diyorsan, CHP işgalindeki Ege kıyılarında ev yapmak için yüz binlerce ağaç kesilirken neredeydin??

Gezide kaç ağaç kesilecekti? Benim bildiğim ya beş ya yedi.

Yedi ağaç için sizi oraya dikenler İmamoğlu Beşiktaş'ta kestiği onlarca ağaç için neden sizi oraya toplamadılar? Az düşün bakayım.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.