Şimdi Ara

Sokak Röportajında Instagram Yasağını Eleştiren Kadın Tutuklandı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
1
Favori
4.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yahu ne ağacından bahsediyorsun? Ağaç bahaneydi halkın Türkiye'nin bir Ortadoğu ülkesine dönüştürlmesine tepkisiydi Gezi.

Bugun çık sokaklara bak her taraf Arap Ortadoğulu bilmem ne bela. Ülkenin bütün kurumlarının içi boşaldı hepsi Erdoğan'ın ağzıma bakıyor. Din soslu ekonomi politikası ülke ekonomisini göçertti. Ortadoğu bataklığı ve iç savasların da 10 kusur yıldır debekeniyoruz. Suudi kralı ölüyor Türk bayrağı iniyor, Bir Arap direniş isi ölüyor Türk bayrağı iniyor.

Ülke her geçen gün daha da kurallardan, kurumlardan kopup Ortadoğu’daki muz Cu huriyetlerinden birine döndü. Gezi bunu hisseden halkın bir tepkisiydi. Amerikanın Türkiyeyi ılımlı İslam cumhuriyetine devirme projesine tepkiydi.

Pkklı, dhkpcli odaklar tarafından kirletildi yoksa orada toplananlar yuzde 95inün kırıp dökmek veya şiddetle alakası bile yoktu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Novagate N kullanıcısına yanıt

Dostum sen niye Bu iktidara muhalefet edenlere CHP'li damgası yapıştırıyorsun ? İmamoğlu'nu günahım kadar sevmiyorum mesela. Bana niye İmamoğlu sorusu soruyorsun ?

• Periah kullanıcısına yanıt

eleman burada asil konunun konusulmamasi icin her turlu joker kartini oynuyor hala kaale alip cevap yaziyorsunuz

• vicuk ben spaydi kullanıcısına yanıt

Sana İmamoğlu'nu seviyor musun diye sormadım.

Gezide üç ağaç için yapılan eylemin haklı görüyorsan İmamoğlu'nun Beşiktaş'ta kestiği onlarca ağaçta neredeydin soru çok basit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 13 Ağustos 2024; 0:31:44 >
  • kopek tapar bir abla

• Starbucks'a kontrollü protesto bile yapıldı, adamın işletmesine girip müşterileri taciz ediyorlar polis bekçi kapıda

dikilmiş sakin sakin eşlik ediyorlar.

Olm ülke cidden kabile devletine döndü.

Bir şey soracağım sana. Görüşünü merak ettim.

Ülkenin mülteci kampına çevrilip, Avrupa için bir bariyer görevi görmemize gönlün razı mı ?

Türk vatandaşlığının konut satılarak dağıtılmasına gönlün razı mı ?

Markalarımızın araplara peşkeş çekilmesine gönlün razı mı ?

Bu siyasi bir görüş değil, ırkçılıkta değil. Bunlara gerçekten gönlün razı mı ?

Bu A partisi veya B partisi işi değil. Vatanını seven her adamın bunlara karşı çıkması gerekir. Bunları benim desteklediğim parti yapsa kahrolurum. Geceleri uyuyamam ben ne yaptım da bunlara oy verdim, Allah benim belamı versin derim her gün.

Vatanım benim için her şeyden önemli. Partiler gelip geçici. Canları cehenneme...

Ülkeme 10 yılda

15 milyon Araptw gelmesini istemiyorum

15 milyon İngiliz de gelmesini istemiyorum

15 milyon Rus'da gelmesini istemiyorum

15 milyon Afganda gelmesini istemiyorum.

Kısa sürede kontrolsüz göç alan tüm ülkelerde Gettolaşmayı, organize suç, tecavüz vakalarında dramatik artış yasanıyor. Üstelik suç oranı ilk gelenlerde düşükken orada doğan çocuklarda ciddi oranda artıyor torunlarda ise kontrolden çıkıyor.

Bunların hepsini Avrupada görebilirsin. Bu ülke için, bu ülkenin vatandasları savaştı, bu ülkenin sınırları için can verip vatandaş olduşarv. Sen önüne gelen milyonlarca tipi sorgusuz sualsiz alıp buraya monte edemezsin. Bu bir sosyal felaket yasatacak ve bunun örnekleri tm dünyada var. İngiltere'de bile isyan çıktı.

Gelen varsa turist olarak gelir veya bu ülkenin yasalarına uygun olarak yasal göçmen olur ülkenin belirlediği sayıda sibdirebildiği sayıda ve buranın dilini kültürünü öğrenerek. Böyle ipini kopatanın girmesine izn verirsen bunun bedeli büyük olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 13 Ağustos 2024; 0:38:33 >

Gezi üç ağaç için yapılan bir eylem değil. Onu anla ilk başta.

Şu an söylediğin şeyin olduğunu da ilk defa duyuyorum. Ülkede 321345646461649878941231 tane kötü şeyler oluyor. Onu görmedik ve ses çıkartamadık ya kusura bakma.

Bak sana kitabın ortasından konuşayım.

Sizi gezide PKK'ya teröre meze yaptılar. Sizi geziye kim örgütlenmişse onları hatırla ve unutma, onlardan uzak dur.

Yedi ağaç için sizi gezide PKK'ya meze yapanlar Beşiktaş'ta İmamoğlu'nun kestiği onlarca ağaç için sizi Beşiktaş'a toplamıyorsa burada mevzu ağaç değildir.

Sizi gezide örgütleyenler ADAM olsaydı Beşiktaş'ta onlarca ağaç kesilirken de sizi örgütlerlerdi.

Konu ağaç değil, bunu sakın unutma eve seni geziye maşa yapanları hatırla ve onlardan uzak dur sana tavsiye.

• Kadinin derdi arap degil, instagram degil, o sokaktaki pire cuvallari.. Nereden anladin derseniz, surekli olarak kopeklerden bahsetmis.. Kopek olayini daha fazla soylemis.. O pire cuvallarinin toplanmasi sinirlendirmis onu simdi cezaevinde pamuk gibi olur kopek falan unutur bunlar hep arpa fazla geliyor ondan oluyor.. Bunlarin kendi derdi olsa it mit dusunmezler ugrasmazlar zaten..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 13 Ağustos 2024; 0:49:1 >

Israrla söylemiyorsun.. üç defa sordum üçünde de yan çizdin.

Çünkü seni örgütleyenlerin ağaçla ilgileri yok. Gezi terörünün son bulması için öne sürdükleri şartlara tekrar hatırla neydi onlar; Türkiye Kuzey Irak'tan çıksın, 3. köprü yapılmasın, başka ne vardı üçüncü havalimanı yapılmasın..anla artık anla konu ağaç değil.

Ne gezi de bulundum. Ne de geziyi destekledim.

Ben halkın protesto hakkını desteklerim. İşin içine terör girmesi, protesto hakkını kullanan insanların suçu değildir. Sen çık İmamoğlu şöyle yaptı, bunu yaptı yolsuzluk yaptı diye haykır. İstifa etmeye davet et. Seni de desteklerim. Protesto hakkın var. Bunu kullanmak senin vatandaşlık hakkın.

İktidar ne zaman sıkışsa zaten işin içine terör giriyor. Gezi olaylarında yolsuzluklar protesto edilir, liyakatsizlikler protesto edilir. İşin içine terör girer. Üniversiteye Dekan atanır. Protesto edilir. İşin içine terör girer. Bu terör iktidarı hep ipten alıyor. Kime çalışıyorlar bunlar ? Sürekli terör sayesinde iktidara geliyorlar birde. Bunun tespitini yapmak lazım gerçekten çok ilginç...

4.şartı unutmuşsun Amerika'ya boyun eğilsin de vardı.   

Bugün Aspava 'ya gittim. Kim çalışıyor biliyor musun? Nepal 'li bir çocuk.

Garson Emre diye biri geldi iki gün çalıştı gitti dedi, bu Nepal 'li zehir gibi çalışıyor dedi.

Ben de ülkede aşırı fazla sığınmacı istemiyorum çalışmayan gitsin, bugün çırak olacak Türk yok, birçok pis ve zor işlerde Afgan ve Suriye'li çalışıyor.

Vatanını sevmek ülkede yabancı istememek ile olmaz, PKK'ya gezide meze olmamak, teröre meze olup esnafın camını çerçevesini indirmemekle olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 13 Ağustos 2024; 0:51:3 >

Hocam Gezi başsız - lideriz kendiliğinden gelişen hareketlere bir örnek. Örneğin İran devriminde sokaktakiler çoğu dinciler falan değildi veya Arap baharında her tip insan vardı. Gezide öyle halkın kendiliğinden sokaga dmiöjğldüğü bir hareketti.

O nedenle geziciler şunu bunu istedi lafı palavradır. Evet birileri çıkıp bireyler dedi ancak onlar buyuk ve karmakarışık bir eyleme katılmış azınlıkların temsilcisiydi.

Gezi özünde Arap baharı a benzer birsey di bu açıdan. Tam olarak et bir politik görüş veya örgütlü bir yapının planlı bir hareketi değildi.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.