Şimdi Ara

Sokakda vdsl altyapı var adsl alıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 ay önce bulunduğum bölgeye 2 adet tip 7 kabin koyuldu ve aktarma işlemleri yapıldı. Aktarma işlemi bittikten sonra modeme gelen max hız 25 mbps yükseldi. Bende millenicomu arayarak 16 mbps pakette olduğumu ama hızımın 12 mbps sabitlendiğini altyapının geliştiğini hızımın 16 mbps çekilmesini gerekirse vdsl hizmete geçmek istediğimi belirttim. Müşteri hizmetleri hızımı 16 mbps çekmesine karşın hızım 12 mbps sabit kaldı. Daha sonra bana alt yapı sorgulamasında evimin 11 mbps hız aldığını daha yüksek hız alamayacağımı belirttiler.

Tanımlama işlemleri bitmemişdir diye 2 hafta bekledim. Daha sonra altyapım da hala 11 mbps geldiğini değişmediğini her sorgulamada gördüm. Yalnız aynı sokak aynı bölgede aynı saha dolabından olan sokakdaki diğer evler 50 mbps hız alıyor. Sokağın yarısı adsl yarısı vdsl. Hatta bir arkadaşımın oturduğu daire 16 mbps alırken diğer katları 50 mbps alıyor.

Daha sonra türktelekom ile iletişime geçtim. Bana vdsl karttan hizmet aldığımı 24 mbps çok rahat kullanabileceğim söylendi. Defalarca üstüne basa basa altyapı 11 çıkıyor o sebeble hız değişikliği olmuyor bbk hız tanımlasını sisteme girin dememe rağmen sonuçlarım başarısız kaldı. Hatta bana iç tesisatta sorun olabilir kontrol ettirin bile dendi.

Bölgedeki türk telekom binasına gittim. Oradakilerde vdsl karttasınız çok güzel hız alırsın dediler. Bende alamadığımı alt yapı sorgusunda millenicom turknet extranet gibi sitelerde 11 mbps çıktığını söyledim. Hatta türk telekom kapsama haritasında bile sokağın yarısının adsl yarısı vdsl çıkıyor dedim. Daha sonra bizs gelin biz size istediğiniz hızı verelim tanımlama girilmemiştir ama biz veririz hızı bizde olursanız sizin sorununuz millenicom da deyip göndediler.

Bu konu hakkında daha ne yapmam lazım yardımcı olurmusunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Daha bilgisi diğer isslere gitmemiş olabilir arada bir yoklamak lazım

• Bir aydır herfün yokluyorum ama nafile yok. Gitmediğim yer mail atmadığım yer kalmadı ama nafile

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vdsl ve Vdsl2 Nedir ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.