Şimdi Ara

sokaklar zengin insan dolu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
10
Favori
11.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: osmannn94

her seferinde kredi kartını öne sürünler oluyorda ben mesela kredi kartı 5 tane alsam bile bunların geri ödemesi var maaşım sadece geri ödemeye yetse o zaman bende ne kalacak,kredi kartımda dolunca maaşıda borca verince gene fakir olacam
    yani kredi kartı olan zengin gibi yaşıyor demek çok saçma

arkadaşlım iyi hoş diyorsun da. bak şöyle düşün.

senin maaşın 1000 tl olsun. bu 1000 tl ile bilgisayar aldın diyelim bir anda cebinden 1000 tl çıkması mı kötü, bunu 10 taksit yapıp 100 tl çıkması mı kötü.

benim anlatmak istediğim şey bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eoudoxias

quote:

her seferinde kredi kartını öne sürünler oluyorda ben mesela kredi kartı 5 tane alsam bile bunların geri ödemesi var maaşım sadece geri ödemeye yetse o zaman bende ne kalacak,kredi kartımda dolunca maaşıda borca verince gene fakir olacam

senin maaşın 1000 tl olsun. bu 1000 tl ile bilgisayar aldın diyelim bir anda cebinden 1000 tl çıkması mı kötü, bunu 10 taksit yapıp 100 tl çıkması mı kötü.

10 taksit yapıp cepten 100 tl çıkıyor
    ama başka şeyler alıp onlarıda takside bağlayınca onlarada 100 er tl veriyoruz
    yani 1000 tl maaşın 500 tl si 10 ay boyunca kredi kartına veriliyorsa o zaman ayda 500 tl ile geçinmek gerekiyor

• hayat böyle gülüm yapacak bişey yok ama herşey geçici unutmamak gerek
  • o arabaları alıyorlarda hakkını veriyorlar mı acaba istanbulda çok merak ediyorum,çoğu anca trafikte artistlik yapıp onu bunu sollar sonra uçar bir yere ölür gider bu haberlere iş adamı yada iş adamının oğlu kaza yaptı denir ama bunu gidin orta halli bir arabayla yapın sürücü dehşet saçtı,trafik canavarı diye manşet olursunuz
  • Hep her şeye isyan edip duruyorsunuz, çözüm üretmek için hiçbir şeye adım atmıyorsunuz.

İsyan isyan isyan isyan isyan isyan isyan isyan
    Şikayet şikayet şikayet şikayet şikayet şikayet

Bu kadar.
  • Olaya söyle bakalım : Askari ücret ile taksit taksit ayfon 5 alıp tl yukleyemeyen de var mesela.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le7els

sokaklar zengin insan dolu

İstanbul'da bir avm otoparkı dağılabilirsiniz

istinye park daha ne olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Okitov

quote:

Bizim Bilkent üni. içinde ferrariler çarpışıyor bunlar ne

• İns daha da beter olurlar. Okumaz etmez Kömüre makarnaya oy verir ondan sonra fakiriz gun geldiginde pişman olucak insan cok o gun gorucem ben hepsini din ile sömüren insanların gercek yüzünü gormemekte ısrarlı bizim vatandaşımız .

Ayrıca bursalı arkadas ne anlatmaya çalışmış ? Evinin degerini belediyede sözleri olduğunu falan mı ?

Yorum yapmak icin yazmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 13 Şubat 2013; 4:33:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pro-G

hah duymuştum hocam az çok sende de vardır ucundan bir şeyler ha
  • quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Le7els -- 13 Şubat 2013; 4:35:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fremaan02

Örnek vereyim..

Yaklaşık 500-600 metre ötemiz bir Kürt Mahallesi ve böyle ne deyim çok pis bir mahalle.. 9-10 çocuk sokaklar cocuktan geçilmiyor arabaların hepsi Şahin toros felan..

Bizim mahalle Bursa bademli oluyor . Bilen bilir en fakiri 700 bin liralık evde oturuyor ve 2006 c180 .. Bizim durum onlardan bayağı iyi babam Rus textilmach firmasının Türkiye temsilciliğini yapıyor... Belediyede ayrı bakıyor tabii kar yağsın hemen tuz ve alkol ile yıkanıyor sokaklar yoksa .. Bizzat şahit oldum yan komşu şükran teyze geldi böyle böyle işte bende pek dikkat etmedim annemle aynı anda belediyeyi aradılar siz nasıl hizmet veriyorsunuz gibisinden 20 dk geçmedi Büyükşehir ve Mudanya bakım ekipleri sokaklara dağıldı.

Senin anlayacağın bu ülkede çok zengin olanda var çok fakir olanda durum çok değişti son 30 senedir

Burda ne anlatmak istedin ?

Açık açık su an hava atıyorum niye demiyorsun ? Ayrıca 2006 c180 ne alaka pahalı bir arac mı o ?

Kısacası bu yorumu niye yaptın yani kurt mahallesi ne alaka babanın ısı ne alaka komşu kadin ne alaka ?

• quote:

quote:

quote:

burda bırak ferrariyi roll royce bile kafa kafaya çarpışır o kadar son sınıf araba geliyor.

• abi lüks arabayı geçtim en azından 15 bin tl lik arabası olan bile zengindir millet geçiniyor yiyor içiyor ısınıyor elde bi şey kalmıyor
  • quote:

quote:

ticari kafa = 0

bilgisiz ve cahil insanlar (aziz nesin farklı tanımlamıştı) yüzünden bankalar ekonomiyi ve halkı tüketmeye devam edecekler...

• quote:

Orijinalden alıntı: diosfer

Bu ülkede orta seviye yok ya fakirsin ya zengin,o gördüklerinde zengin kesimin arabaları oluyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsanlar bazen düşünemiyor işte askerden geldiği gibi evleniliyor genellikle yada askere gıtmeden önce evlenenlerde var haliyle çoğu kişinin işi yok veya çalışıpta birikimi yok sora vay efendm evım yok arabam yok askeri ücret yetmıyor basbakan 3 cocuk dedı askerı ücretle nasıl bakabılırım ya abi sız mıllete göremı yasıcaksınız alın sımdı basbakan 5 çocuk diyor he bunu demesının sebebesı ise nesil genç kalsın diye fakat öyle olmuyor işte :) sora gereksız harcamalar ayağımızı yorganımıza göre uzatalım yorgan kısaysa ayakları topla uzunsa rahatına bak .)
  • Çoğunlukla zengin olan kisiler arabasıyla sokağa cikiyor da ondan ve yaya olarak gezenlere bakipta fakir mi yoksa zengin mi olduğunu kolay kolay anlayamazsin, gunumuzde fakirin elinde de iphone var zenginin elinde de..

• quote:

Orijinalden alıntı: fremaan02

Örnek vereyim..

Yaklaşık 500-600 metre ötemiz bir Kürt Mahallesi ve böyle ne deyim çok pis bir mahalle.. 9-10 çocuk sokaklar cocuktan geçilmiyor arabaların hepsi Şahin toros felan..

Bizim mahalle Bursa bademli oluyor . Bilen bilir en fakiri 700 bin liralık evde oturuyor ve 2006 c180 .. Bizim durum onlardan bayağı iyi babam Rus textilmach firmasının Türkiye temsilciliğini yapıyor... Belediyede ayrı bakıyor tabii kar yağsın hemen tuz ve alkol ile yıkanıyor sokaklar yoksa .. Bizzat şahit oldum yan komşu şükran teyze geldi böyle böyle işte bende pek dikkat etmedim annemle aynı anda belediyeyi aradılar siz nasıl hizmet veriyorsunuz gibisinden 20 dk geçmedi Büyükşehir ve Mudanya bakım ekipleri sokaklara dağıldı.

Senin anlayacağın bu ülkede çok zengin olanda var çok fakir olanda durum çok değişti son 30 senedir

Ergenlikte kisilik travmasi falanmi yasiyorsun sen kardesim? Bademlide en dusuk fiyatli ev 700 binmi saniyorsun? Paha bicilemez malikanede var, 300-400 bin liralik 15 yasinda site ici mustakillerde var bademlide. Kurt mahallesi falan var demissinde senin avatarinda bulgar bayragi var? Cok ustun bir irktanmisin bu durumda? Ingilizler, Fransizlar, Turkler gibi irklarda gecmis tarihlerinin degerinden kaynakli sacma bir "irk egosu" vardir, azinliklari kutuplastirmaya meyillilerdir bu cok alisilmis bir sey ama avatarinda bulgar bayragi olan cocuk neyin kafasiyla yazdi acaba bunlari? 2006 c180 nedir? Luks arabami bu simdi? Forumda bile bu araci alabilecek 100lerce kisi var. belediye konusu ise ayri komik, bademlide oturdugunuz icin oralarin tuzlandigini zannediyorsun ama neden sunu sormuyorsun; trilyonluk bademlinin caddelerinde millet ferrari suremiyor arabanin alti parcalanmasin diye ama nispeten daha mutevazi ailelerin oturdugu ozluce yollari Avrupadan iyi durumda. Su belediyenize soylede tuz dokeceklerine yol yapsinlar sizin semte, gecen gun aracimin altini vurdum topraga sizin su trilyonluk evlerin arasinda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Motorhead

quote:

quote:

ticari kafa = 0

bilgisiz ve cahil insanlar (aziz nesin farklı tanımlamıştı) yüzünden bankalar ekonomiyi ve halkı tüketmeye devam edecekler...

+1, olabildiğince nakit para kullanın. paranız yetmiyorsa kredi kartına da yüklenmeyin. pc ye geçince editlerim bu mesajı.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.