Şimdi Ara

sokaklar zengin insan dolu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
10
Favori
11.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: thecaliph16

İns daha da beter olurlar. Okumaz etmez Kömüre makarnaya oy verir ondan sonra fakiriz gun geldiginde pişman olucak insan cok o gun gorucem ben hepsini din ile sömüren insanların gercek yüzünü gormemekte ısrarlı bizim vatandaşımız .

Ayrıca bursalı arkadas ne anlatmaya çalışmış ? Evinin degerini belediyede sözleri olduğunu falan mı ?

Yorum yapmak icin yazmayın

Kömürüde fakire veriyor makarnayı da. Siyasetsiz yorum yapamıyorsunuz sonra kömür makarnaya bağlıyorsunuz. Bende partizan değilim de yapmayın bulaştırmayın.

Benim babam da akademisyen. Aldığı maaş ancak yetiyor eve. Açlık sınırında çok kişi var ülkede. Yoksulluk sınırının altında da. Ama iyi de para harcıyor insanlar. Arkadaşın biri doğru söylemiş insanlar olmayan parayı harcıyorlar. Bankaların kölesi olmak için.

Modern tefeci olmuş bankalar.

Durumunun benden kötü olup benden daha çok harcama yapan insanları biliyorum. Öyle böyle öderim ayaklarında hepsi. İnsanların bilnçsiz harcama yapması siyasi bir nedene bağlanmamalı. Kömür dağıtılıyor makarna dağıtılıyor o parti seçiliyor diye mi millet böyle harcama yapıyor. İnsanların tamamen bilinçsizliğinden.

Bu tabloda 4 kişilk ailenin standartları var bir bakın etrafınızda ki kaç aile giriyor o standartlara. Birde bindikleri arabaya başlarını soktukları yuvalarına

sokaklar zengin insan dolu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaRaKaN -- 13 Şubat 2013; 14:25:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: simplyblue

evet... iyi bi avunma yöntemi
  • Tüketme duygusunun müthiş cazibesi... Tüketim toplumuna ayak uydurma Ve de tüketemeyecek duruma gelindiğinde yaşanan tarifsiz mutsuzluk ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

züğürt tesellisi

• quote:

Orijinalden alıntı: osmannn94

nereye baksam lüks araba hepside 70 bin tl ve üzeri
    bazı insanlar geçim derdinde ay sonu gelmiyor diyor,hatta öğretmen olsun diğer bazı meslek guruplarında bile elemanlar 2000 tl 3000 tl alsa bile
    ev giderleri ve çocuklarına baktıkları için paraları anca yetiyor kenarda kalsa kalsa 500 tl ya var ya yok onların
    ama bakıyorum sokaklar lüks araba dolu alışveriş yerinde kadınlar 1000 tl lik alışveriş yapıyor
    bu kadar uçuk fark nasıl oluyor
    sistem nasıl bu hale getirildi

Adamın o kadar parası yok 70 milyarlık araba almaya gerçi olanda 70 milyarlık almaz. Yani kredi kartı borç sistemi sebebiyle insanlar sahip olduğunun iki yada üç katı maliyetli araba ve eşyalara sahip oluyorlar . Önemli olan uzun vadede bunlara sahip olmaya devam etmek . Eğer bunlarıda yapıyorsa haklısın adam zengin .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• en zengin benim cunku saglik problemim yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1OO1

quote:

Orijinalden alıntı: Gayipten Gelen Ses

NAMAZ KILIN ABDEST ALIN BUNDAN BÜYÜK ZENGİNLİK YOK!

Amin kardeşim

Kredi kartı borcum 14.000 TL, Kredi borcum 30.000 TL.. Toplamda 44bin borcum var. Şu borçlar bitsin başka şey istemem daha.

kardeşim benim aynı durumdayız Su borçlar bitsin bankayla isim olmasın nakit alışveriş yapayım en zengin kişi ben olacağım

• Yatirim yapmayi bilmiyoruz arkadaslar elimizde ne varsa harcamaya ve uzun donemde odeyemeyecegimiz kredi yuku altina giriyoruz evin yoksa konut kredisi alinabilir kiradan biraz fazla odersin ev sahibi olursun ama yuklu krediyle araba alanlari anlamiyorum gun gectikce gerceklikten uzaklasiyoruz. Bence krediler mantikli yatirimlara yonelmeli bireye degil uretime aktarilmali. Ama bizim bankacilik sistemimiz toplum faydasindan cok kendi cikarina bakiyor ve her gun eriyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Medcezir34 -- 13 Şubat 2013; 17:10:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zmax

Liseli kardeşim %95i kredi çekiyor.kredi kartı borçlusu milyonlarca insan var.

birincisi zenginler gerçekten arttı bunu sadece krediye bağlayamazsın çünkü herkese kredi vermezler bankalar araştırır kendini garantiye alır kredi öyle verilir ki herkese gücü kadar kredi verilir sen şiimdi bu lüks yaşam içindeki insanlara aslında onlar sadece kredi çekiyo ve borçlanıyo dersen olmaz . o krediyi çekebilmeleri için de sağlam gelirleri olmalı yani benim gibi orta halli biri bankaya gitse ne kadar kredi verebilirler ki örnek olarak verdi en fazlasından aldım orta sınıf araba o kadar gidipte o lüks arabaları alamam veya lüks villaları

özet çok kredi içinde baya zengin olman lazım herkese vermezler zenginlik arttı gerçekten bunlar ssadece krediyle olucak işler değil belli ki gelir yollarını bulmuşlar

• öğretmenler az maaş alıyoruz diye devlete baş kaldırıyo bilmem ne diyo. şahsen bizim okuldaki hocaların çoğunun arabası en az 20.000 tl . meslek lisesinde okuyorum. türkiye kötüye gidiyo diyenlere sesleniyorum anca kendinizi kandırırsınız
  • Herkesin parası yok elinde ayfon 5 altında bmw var.Herkes ağlıyor,kimsede çok sükür iyi durumum demiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dil Mühendisi

quote:

İns daha da beter olurlar. Okumaz etmez Kömüre makarnaya oy verir ondan sonra fakiriz gun geldiginde pişman olucak insan cok o gun gorucem ben hepsini din ile sömüren insanların gercek yüzünü gormemekte ısrarlı bizim vatandaşımız .

Ayrıca bursalı arkadas ne anlatmaya çalışmış ? Evinin degerini belediyede sözleri olduğunu falan mı ?

Aynen keşke chp gelsede ekmek kuyruğunda iftar açsak,hastanede doktorlardan dayak yesek ne özledim o günleri...

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: teknomnyak_37

quote:

züğürt tesellisi

Sen bu kafayla bırak kurt yada koyun olmayı anca koyunların yediği ot olursun.

• quote:

Orijinalden alıntı: diosfer

Bu ülkede orta seviye yok ya fakirsin ya zengin,o gördüklerinde zengin kesimin arabaları oluyor.

ne adamlar tanıyorum 3 kuruş maaş alıp 30 kuruşluk arabalara biniyorlar. Bunların küçük versiyonlarını da cep telefonlarında görebilirsin. ayranları yok içmeye tahterevallili ile gider ... o hesap yani. Ha dediğine de katılmamak elde değil...
  • quote:

Orijinalden alıntı: karasimsek06

eskiden büyük çoğunluğu orta direk oluştururdu zamanla bu ort direk eritildi. Memur ve işçi maaşları enflasyon önünde eritildi,küçük ve orta esnafda vergi ve itahalat karşınsda eritildi. Fakirler daha fakir, zenginler daha zengin oldu. Durum bu. Sadece şu var insanlara kendilerinin olmayan parayı harcamaya alıştırdılar. Unuttunuzmu kaldırımlarda kredi kartı dağıtıldığını yanında çanta şemşiye hediyeleriyle. Ev araba kredilerinin pompalanmasını ne çabuk unuttunuz. Adam sizin şimdidden bir kredi çekmenizde 8-10 yıllık gelirinize el koyuyor. Çoğu kredi çekenler iş için değil araba veya ev için çekiyor. Bunlar para getiren yatırımlar değildir. Buda sizi bankaya köle yapar. Yani kısacası biz sahte cenneti yaşıyoruz.

Memur maaşları enflasyon önünde eritildi mi? Mesut Yılmaz döneminde yapılan memur maaşına zammı konuşmak bile istemiyorum. Ayrıca çıplak memur maaşı düşük gözükse bile yok o primi, bilmem ne tazminatı derken ikiye katlanıyor neredeyse. Birşey yazarken düşünün de yazın.

• quote:

Orijinalden alıntı: omer_Faruk.

quote:

Orijinalden alıntı: Dil Mühendisi

quote:

Aynen keşke chp gelsede ekmek kuyruğunda iftar açsak,hastanede doktorlardan dayak yesek ne özledim o günleri...

+1

Şimdi de doktorları dövüyorlar sen dışarı çıkmıyorsun o belli ya da bayağıdır oruç tutmuyorsun hala iftarda pide kuyrukları oluyor.

•  sokaklar zengin insan dolu
  • iyi ki İstanbul da oturmuyorum o arabalar ne öyle ben güzel İzmir'im de opel astra ile dolaşıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: AkumaRaion

Tamam lan fakirim ben.
  • İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 'A Plus' Museviler'in sosyete mezarlığı olarak bilinen Arnavutköy Musevi Mezarlığı'nın yanındaki 2 dönümlük araziyi Neve Şalom Vakfı'na bedelsiz verdi. Akmerkez'e komşu bu arsayı alan Neve Şalom Vakfı, Türkiye'nin en zengin Museviler'ine bağış adı altında 'mezar' satmaya başladı. 200 bin dolardan satılan bir mezar yeri, kapış kapış gitti. Toplam 1000 parsel mezar hazırlayan vakfın, 200 milyon dolar gelir elde edeceği belirtildi.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.