Şimdi Ara

Sokakta İphone 5 buldum, Sahibini nasıl bulabilirim? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
1
Favori
18.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Twitter'da tweet atıp RT yapılmasını isteyebilirsin bizde yardımcı oluruz , bayağı bir destekte alır hem sahibi olmasda bir arkadaşı çıkar...
  • Kardeşim vermessen ımei kodunu iptal ederler alsanda kullananassın git emniyete ver

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o kadar akıl veren çıkmış hala bişey yapmadınmı kardeş,teslim edeceğim diyim çaktırmadan telefonu nasıl açarım kullanırıım uyanıklığı değildir umarım burdaki amaç?

• Zamanında bende böyle bir telefon bulmuştum adamın operatörüne telefon ettim müşteri hizmetleri benden sim kartın arkasında numaraların olduğunu ve o numaları söylememi istediler onları söyledim sahibine ualaşacaklarını ve kişinin bana dönüş yapması için telefon numarası istediler kendi numaramı verdim bir bayan aradı yarın kızılaydan sizden alabilirmiyim ykm'nin önünde falan diye konuştuk tamam dedim süslendik püslendik ama kızın geleceği yerde telefonu almaya babası geldi ümitlerimiz boşa gitti tabiki neyse biz insalığımızı yaptık
  • Bu emniyete verme indirigandi eder diyenlere ithafen, Siz ne sanıyorsunuz emniyeti ?? öyle bıraktım gittim olayı mı var sanıyorsunuz ?? ziynet eşyası teslim edildiğinde teslim tesellüm tutanağı vardır o imzalanmadan alınmaz, o imzada kimin adı varsa telefon ona zimmetlenir ve her şeyinden o sorumlu olur, ola ki bi sıkıntı çıkarsa ondan hesap sorulur. Yokmu kansız haysiyetsiz olanlar, elbette var ama sahibi ortaya çıkarsa başına geleceklerle 10 tane i5 vermeye razı olur işinden olmamak için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre79

quote:

Orijinalden alıntı: multiTYRT

quote:

Orijinalden alıntı: cefe34

Restore et kullan gitsin...Bakma sen karakola git diyenlere yolda iphone 5 görseler ölüsünü çıkarırlar rahat ol keyfine bak..

Yuh sana insanlık ölmüş

Yazık günah hakkın olmayan malı hakkınmış gibi alıyorsun olacak iş değil,polise teslim edebilirsin dostum,simini farklı iphone 5 de deneyip tabi sim kilidi yoksa rehbere ulaşabilirsen genede sahibine ulaşma şansın var,diğer arkadaşların dediği gibi ihtimallerde var denemen gerekiyor.

http://forum.donanimhaber.com/m_77112563/f_//tm.htm#77112563

http://forum.donanimhaber.com/m_76347453/f_//tm.htm#76347453

Takdiri ilah şükürden bahsediyor,kalkıyor sonra restore et kullan diyor,HAK YE !! diyor yani Allah bizi bunlar gibi SÜTÜ bozuklardan korusun.

Amin.

• quote:

Orijinalden alıntı: osman13

Bu emniyete verme indirigandi eder diyenlere ithafen, Siz ne sanıyorsunuz emniyeti ?? öyle bıraktım gittim olayı mı var sanıyorsunuz ?? ziynet eşyası teslim edildiğinde teslim tesellüm tutanağı vardır o imzalanmadan alınmaz, o imzada kimin adı varsa telefon ona zimmetlenir ve her şeyinden o sorumlu olur, ola ki bi sıkıntı çıkarsa ondan hesap sorulur. Yokmu kansız haysiyetsiz olanlar, elbette var ama sahibi ortaya çıkarsa başına geleceklerle 10 tane i5 vermeye razı olur işinden olmamak için.

+1

Vakti zamanında cüzdanımı düşürmüştüm ama gel gör ki cüzdanın düştüğünden haberim bile yoktu. Gecenin 11 inde Emniyet'ten telefonla ulaştılar ve emniyette tutanakla teslim ettiler . Cüzdanımı 19 yaşında bi Üniversite öğrencisi bulmuş ve içinde yüklü miktarda para olmasına rağmen emniyete teslim etmiş. Bu arkadaşında yapması gereken emniyete gidip telefonu teslim etmek. Inanın 1-2 saatte sahibine ulaşırlar.

• sonun bu çocuk gibi olmasın dikkat et
  • Telefon sifre isteyen ekrandayken bilgisyara bagla itools adli program dan butun numaralara ulasirsin sonra kendi telefonundan ara durumu belirt iyilik yapmaya niyetlenmissin malesef biraz ugrasacaksin ama 15 dk ni alir en fazla

• Tek çözüm operatörden bulma.

itools, itunes falan cihazı görmez.
    Şifre var diyor arkadaş. Apple'ın koruması var bu yönde. Yabancı bilgisayarda tel kilidini açmadan fotoğrafları bile göstermez.
  • Valla açıkçası bu tip durumlarda hiç dokunmadan direkt yetkili kişilere teslim etmek en iyisi.Bende 1-2 yıl önce iphone 4 bulmuştum bir mağazanın kabininde çalışana haber verdim.Çalışan cepleyebilir diye haber vermeden kendim bulmaya çalışsaydım sahibini sıkıntı olabilirdi.Bundan sonrası ona kalmış
    Sizin durumunuz biraz daha farklı tabi ki sokakta bulduğunuz için.Vakit kaybetmeden polise giderseniz en iyisini yaparsınız aksi halde iyilik yapmak isterken başınıza hoş olmayan şeyler gelebilir
  • Telefonun sim kartini cikarir iseniz telefonu iphonu bul uygulamasindan bulamazlar ayrica konum servisleri kapali ise yine bulamazlar cunku denedim.imei numarasini iptal ederler yada imei den bulurlar imeidan bulmakda karisik biraz hatta bulamaz telefona hard reset yapip itunes a baglayin kendiniz kullanin hatta imei nosunu degistiriseniz hic sikinti olmaz

Edit:çunku benim telefonumda boyle kayboldu izine bir daha rastlamadim belkide calindi o yuzden acimiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DesertEagle67 -- 3 Temmuz 2013; 15:48:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DesertEagle67

Telefonun sim kartini cikarir iseniz telefonu iphonu bul uygulamasindan bulamazlar ayrica konum servisleri kapali ise yine bulamazlar cunku denedim.imei numarasini iptal ederler yada imei den bulurlar imeidan bulmakda karisik biraz hatta bulamaz telefona hard reset yapip itunes a baglayin kendiniz kullanin hatta imei nosunu degistiriseniz hic sikinti olmaz

Edit:çunku benim telefonumda boyle kayboldu izine bir daha rastlamadim belkide calindi o yuzden acimiyorum

aynısı bana oldu hatta işyerinden çaldılar fakat aynısını başkası yaşamasın kim çaldıysa allah belasını versin. ve iphone 2g den sonra imei değiştirilmiyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: cutek

quote:

Telefonun sim kartini cikarir iseniz telefonu iphonu bul uygulamasindan bulamazlar ayrica konum servisleri kapali ise yine bulamazlar cunku denedim.imei numarasini iptal ederler yada imei den bulurlar imeidan bulmakda karisik biraz hatta bulamaz telefona hard reset yapip itunes a baglayin kendiniz kullanin hatta imei nosunu degistiriseniz hic sikinti olmaz

aynısı bana oldu hatta işyerinden çaldılar fakat aynısını başkası yaşamasın kim çaldıysa allah belasını versin. ve iphone 2g den sonra imei değiştirilmiyor .

Bu olay icin sormuyorum ama sahte imei devri kalktimi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cutek

quote:

Bu olay icin sormuyorum ama sahte imei devri kalktimi

İmei kopyalanamıyor iphonelara samsungda s4 ten itibaren sahte imei olayı kalktı

• quote:

Orijinalden alıntı: filozofreyiz

Yorumlara bakar mısınız ya. Polis cebe atar diyenler olmuş. Sen tutanak tutturursan kimse cebe atamaz. O raporun bir kopyası da sende olacak. Sen işin peşindeyken hiçbir şey olmaz.

Yapmayın arkadaşlar bu duruma mı geldik ? Ülkenin polisine önyargı ile hırsız demediğiniz kalmıştı. O teşkilatta kiminizin eşi dostu, kiminizin de akrabası var.

Özet: Emniyete teslim et ve tutanak tuttur. Telefon başına kalmasın.

hocam 18 yasındayken polis batak oynarken kahveyi basmıştı hepimizi alıp karakola götürdüler.nezarete koymadan önce tutanakla üzerimizdekileri almışlardı.her neyse 1 paket sigaram vardı tahminen 1 ya da 2 dal içilmiş full denebilirdi neyse sabah cıktım pakette 1 tane bırakmıslar.ben polisin buna tenezzül ettiğini gördüm sen ne anlatıyorsun ?

• quote:

Alah tan da mı korkmuyorsunuz arkadaş inanılmaz şeyler okuyorum forumda.
  • dostum itools programını kur bilgisayar, telefonu aç bilgisayara bağla, rehberini falan görebileceksin bu şekilde. arasın anasını babasını ulaşırsın oradan, kolay gelsin.
  • Restore u çakıyorsun
    Simi takıp
    Ayarlar-Mail,Kişiler,Takvimlere girip SIM deki kişileri aktar diyosun veya
    iTools-iFunbox dan cihazın içine ulaşabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: konuşantahta

quote:

Alah tan da mı korkmuyorsunuz arkadaş inanılmaz şeyler okuyorum forumda.

Seninde telefonun calinsa sende aynisini derdin keske duurseydim bildigin caldilar biran aklima gelince icim kotu oldu kustum nefretimi

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.