Şimdi Ara

Sokakta İphone 5 buldum, Sahibini nasıl bulabilirim? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
1
Favori
18.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sim kartı sakın çıkarmayın.. bu seferde pin koduyla uğraşıcaksınız.. bekleyin öyle.. illa arayan olacaktır.. mümkünse şarj'a takın herhangi bi yerde.. bu arada düşüncenizden dolayı tebrik ederim sizi ..
  • telefonu restore edin pin kodu yoksa rehberine ulaşırsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: RedoStr

Son çare olarak emniyete vereceğim, emniyete vermek istemememin nedeni; kişinin telefonu gezi eylemleri sırasında düşürmüş olma ihtimali yüksek... Emniyet sahibini bulmak için telefonu açmak isteyebilir... eğer içerisinde eylem sırasında çektiği fotoğraf, video, haberleşmek için yazdığı sms, twit vb. şeyler varsa, polis bu sonuçta ne halt edeceği belli değil yani.. telefonun sahibinin başına birşey gelmesin yani ... bu yüzden telefonu elden vermek istiyorum... telefonun içinden bilgi alabilmek için teknik yardım verecek arkadaşlar yardımcı olabilirse çok makbule geçer... ama son çare emniyet tabiki...

Acilin....TEKNIK DESTEK:

9999 ihtimali dene...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: cedric...

İşin tuhaf yanı 3 gün boyunca sahibi telefonu neden aramadı acaba emniyete ver kurtul insanlık yapıyım derken insanlıktan çıkartır bu millet adamı.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozel_uretim

Sim kartı cıkar arkasınım resmini çek
    Bulayım sim kart sahibini

Hocam herhangi bir cep numarasindan kisi ismi ve adresine ulasilabilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: necmisz

quote:

Orijinalden alıntı: ozel_uretim

Sim kartı cıkar arkasınım resmini çek
    Bulayım sim kart sahibini

Hocam herhangi bir cep numarasindan kisi ismi ve adresine ulasilabilir mi?

Sim kartin arkasindaki seri nodan bulunur

• Böyle insanları görmek güzel.

• 3 gündür telefonu kimsenin aramaması düşündürücü emniyete ver bence daha kaç gün bekleticeksin

• bu telefonun akibetini merak ediyorum

• Hocam Acil servisi ara sizi şu an hangi numaradan arıyorum diye sor. Eğer kızmazlarsa numarayı öğrenirsin ordan da 118'le hat sahibine ulaş :))

Belki olur.
  • Hakkaten 3 günde neden aramadı acaba sahibi. Kardeşim Allah razı olsun, senin gibi insanların olduğunu görmek çok güzel.
  • http://www.youtube.com/watch?v=sVV9S17mZpw

böyle bişey vardı eğer 6.1.3 yapılmamıs ise

ama şöyle bir gerçek var Allah korusun sahibinin başına bi iş geldi ise ozaman ihale senin üzerine kalır her ihtimali düşünerek cihazı hiçbir şekilde "AÇMADAN" polislere teslim et senden çıksın
  • İphonenumu bul yaparsa çalındı muamelesi görebilirsiniz hocam siz vakit kaybetmeden polise gidin bu arada böyle insanların var olduğunu bilmek güzel
  • Ya restore ediceksin ya da emniyete götüreceksin 2 seçeneğin var başka alternatifin yok o yüzden emniyete götürmeni tavsiye etmiyorum restore et kendin kullan.Restore sonrası iphone bul direkt iptal olacağı için sana ulaşılma imkanı çok düşük olacak eğer her hangi bir olaya karışmadıysa veyahut çok önemli bir şahısa ait değilse imei den de ulaşamazlar(Uğraşmazlar).Hayırlı olsun iphone 5 sahibi oldun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuzminRahTs?z!

Ya restore ediceksin ya da emniyete götüreceksin 2 seçeneğin var başka alternatifin yok o yüzden emniyete götürmeni tavsiye etmiyorum restore et kendin kullan.Restore sonrası iphone bul direkt iptal olacağı için sana ulaşılma imkanı çok düşük olacak eğer her hangi bir olaya karışmadıysa veyahut çok önemli bir şahısa ait değilse imei den de ulaşamazlar(Uğraşmazlar).Hayırlı olsun iphone 5 sahibi oldun.

Sen telefonunu kaybettin ve bu arkadas buldu . Hangisini önerirdin öyle düsün birde

• Telefon internete bağlımı ?
    Bağlı değilse home tuşuna basılı tutunca voice controlmu çıkıyor siri mi ?

Eğer voice control çıkıyorsa call babam call annem gibi şeyler söyleyerek tabi rehberede kayıtlıysa ordan arayarak bulabilirsin.

• Arkadaş azıcık okuyun.

Adam bulduğunda telefon kapaliymis. Sarj aleti bulup sarj edip açmış ama sim kartta pin oldugundan telefon açılmıyor. Hala 3 gündür niye kimse aramadi diye soruyorlar..

• Restore et kullan gitsin...Bakma sen karakola git diyenlere yolda iphone 5 görseler ölüsünü çıkarırlar rahat ol keyfine bak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cutek

quote:

Orijinalden alıntı: MuzminRahTs?z!

Ya restore ediceksin ya da emniyete götüreceksin 2 seçeneğin var başka alternatifin yok o yüzden emniyete götürmeni tavsiye etmiyorum restore et kendin kullan.Restore sonrası iphone bul direkt iptal olacağı için sana ulaşılma imkanı çok düşük olacak eğer her hangi bir olaya karışmadıysa veyahut çok önemli bir şahısa ait değilse imei den de ulaşamazlar(Uğraşmazlar).Hayırlı olsun iphone 5 sahibi oldun.

Sen telefonunu kaybettin ve bu arkadas buldu . Hangisini önerirdin öyle düsün birde

Aynı durumla bire bir karşılaştığım için böyle bir yorum da bulundum merak etmeyin Kardeşimin telefonunun çalınmasının üzerinden 2 yıl geçti ne çalan orta da ne de telefon.

• quote:

Orijinalden alıntı: cefe34

Restore et kullan gitsin...Bakma sen karakola git diyenlere yolda iphone 5 görseler ölüsünü çıkarırlar rahat ol keyfine bak..

Hayatınızda telefon caldırdınız mı yada kaybedip bulamadıgınız oldumu ? Dükkandan 2 tane iphone 4 caldılar ve biz farkedene kadar adam yok olmus bulamadık. Gitti oyle . Arkadasta düsüren kişiye yardım etmek insani görevini yapmak için yardım istiyor yardım edelim . İyi günler

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.