Şimdi Ara

Sokakta İphone 5 buldum, Sahibini nasıl bulabilirim? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
1
Favori
18.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • anlamadıgım telefon 3 gündür sizde kimse aramadımı ? kapanmadan şarja takın biyerde şarj aleti alıp illaki bi arayan olcaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Polise verirsen onlari iphone 5 sahibi yaparsin

• quote:

Orijinalden alıntı: fastforyou

anlamadıgım telefon 3 gündür sizde kimse aramadımı ? kapanmadan şarja takın biyerde şarj aleti alıp illaki bi arayan olcaktır.

telefonu bulduğumda kapalıydı zaten, gittim bi şarj kablosu aldım açtım aleti fakat pin falan giremediğim için servis yok diyor...
  • Karakola ver hocam, en azından için rahat olsun. Dünyada hala senin gibi insanların olduğunu bilmek güzel.

• Hocam oncelikle sim karti baska bir telefonda deneyin. Rehberden herhangi birini arayip ogrenirsiniz. Pin isterse mecbur karakola goturun. İciniz rahat eder hemde.

• ADAMSINNNN kardeş :)

• Hocam cihaza kendi hattını tak telefonu kapat açılırken tuş kilidine girmeden menüye ulaşabilirsin. İphone da rehber biliyosun cihazda kayıtlı oluyo. Ordan herhangi bi numarayı ara Kız arkadası Annesi vs haber ver sonra gelip alsınlar :) diye düşünüyorum.
  • Hocam pin istiyorsa dediğim gibi bir opertöre götürün onlar pini açıp numara bulabilirler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • en mantıklısı arkadaşların dediği gibi sim kilidi olmayan bir sim kart takıp onun üzerinden telefon rehberinden annesi, babası veya son aradığı kişiklerden uygun birisine ulaşmak. Benim işyerimde de zaman zaman insanlar telefonlarını düşürebiliyorlar, benim ilk yaptığım şey rehberlerinden son aranan kişileri açıp oradan ulaşmak oluyor..
  • Pin istiyorsa pin girmeden de rehbere ulaşabilirsin rehberden de numaralara Neden pinle uğraşabiliyorsunuz ki ?
  • Adamsın kardeş :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Saydam

Pin istiyorsa pin girmeden de rehbere ulaşabilirsin rehberden de numaralara Neden pinle uğraşabiliyorsunuz ki ?

aslında benim aklımda pin derken en başta kilit ekranı şifresi vardı, sonra yazarken ben de başlıktaki diğer arkadaşlar gibi sim pin'ine doğru aklımda garip bir geçiş yaşadım
  • appstore kimlik bilgilerine bak. orada e-posta yazar. sonrada eposta adresini facebookta arat çıkar ortaya. belki o eposta ile kayıtlıdır facebooka.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuStLy

onu bunu bilmem SEN YITIRILMIS INSANLIGI BULMUŞSUN ALLAH SENDEN RAZI OLSUN YUREGI GUZEL INSAN

al ben de o kadar! helal olsun güzel insan...
  • İşin tuhaf yanı 3 gün boyunca sahibi telefonu neden aramadı acaba emniyete ver kurtul insanlık yapıyım derken insanlıktan çıkartır bu millet adamı.

• Helal olsun
    Ama telefon sizde durdukça şüpheli duruma düşme ihtimaliniz artıyor.

• Sende durması tehlike kardeş. Telefonda kilit ekranında şifre yoksa başka pinsiz hat takarak rehbere ulaşabilirsin. Olmuyosa da restore et kendin kullan durup dururken bir polis memurunu ayfon sahibi yapma.

• Bence polise verme elden teslim edebilirsen et için rahat olur. Fakat dikkat et suçlu durumuna düşme .

• iPhone 5'te nano sim var o yüzden adam iphone 5 i aldığı zaman yeni sim kart almıştır iphone'da otomatik olarak sim karta kaydetmediği için bomboş bir simkart olucağına eminim. En iyisi telefonu emniyete vermek bari sizin başınıza kalmasın
  • Sim kartı cıkar arkasınım resmini çek
    Bulayım sim kart sahibini

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.