Şimdi Ara

Sokakta İphone 5 buldum, Sahibini nasıl bulabilirim? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
1
Favori
18.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cefe34

Restore et kullan gitsin...Bakma sen karakola git diyenlere yolda iphone 5 görseler ölüsünü çıkarırlar rahat ol keyfine bak..

Yuh sana insanlık ölmüş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon kapaliysa ve pin varsa adam iphonu u bul u kullanamamistir eger tel i bir sekilde wifi baglarsan adam sana iletisim bilgilerini yollayabilir

• Tabiki doprusu karakol ancak sahibine ulaşma ihtimali vermiyorum. Arkadaşa çullanmışlar kendin kullan diye ama burdakilerim %90 ı aynısını yapar. Tabiki sahibini bulabileceğin bir durum olsa eyvallah ama polis alır bence.. Neyse senin tercihin sonra çalıntı kullanıyorsun diye başın agrımasın
  • Harbı helal olsun.. aslında senın yaptıgın bı artı degıl normal olanı bu ama ne yazıkkı şu an turkıyede bu bı artı olarak gozukuyor.
  • Telefondan simi çıkarıp çalıştırmayi denesen belki bi mesaj numara falan kayıtlı kalmıştır.

• telefonu bulduğumda kapalıydı diyor arkadaş..

siz hala aramamışlarmı 3 gün olmuş diyorsunuz

telefonu bulan arkadaşa en sağlıklı cevaplardan biri ;

wifi ye baglanyın oldu. belkı where is my iphone u kullanır eleman kanıt olarak forumu gösteririsin...

yada bir nano sım kart bulup teldeki telefonlara ugrasarak bulabılırsın sahıbını ...
  • eğer sadece simkiliti var ise en rahatını ve sağlamını söylüyorum sana şimdi hocam simkartı çıkar ve normal aç telefonu büyük ihtimal rehber boş olacaktır mesajlara gir bi bak ordan numara alabilirsin eğer ordada yoksa apple store gir ayarlardan oarada adamın mail adresini görürsün oraya mail at olsun bitsin
  • Kimsede çıkıp dememişki İtunese bağla telefonu orda telefon numaran gözükür sim kart içindeyken.Gerçi numara gözükse ne olacak orasıda ayrı bir durum.
    Birde itoolsa bağla muhtemelen itoolstan rehberini görebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Opinion -- 3 Temmuz 2013; 1:22:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: smt_190760

Hocam cihaza kendi hattını tak telefonu kapat açılırken tuş kilidine girmeden menüye ulaşabilirsin. İphone da rehber biliyosun cihazda kayıtlı oluyo. Ordan herhangi bi numarayı ara Kız arkadası Annesi vs haber ver sonra gelip alsınlar :) diye düşünüyorum.

En mantıklısı bu... Olmuyosa tutanakla emniyete teslim et kardeşim... Haram mal kalmasın üzerinde... Şeytan dürter, kendine saklamak istersin falan Allah korusun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: multiTYRT

quote:

Orijinalden alıntı: cefe34

Restore et kullan gitsin...Bakma sen karakola git diyenlere yolda iphone 5 görseler ölüsünü çıkarırlar rahat ol keyfine bak..

Yuh sana insanlık ölmüş

Yazık günah hakkın olmayan malı hakkınmış gibi alıyorsun olacak iş değil,polise teslim edebilirsin dostum,simini farklı iphone 5 de deneyip tabi sim kilidi yoksa rehbere ulaşabilirsen genede sahibine ulaşma şansın var,diğer arkadaşların dediği gibi ihtimallerde var denemen gerekiyor.

http://forum.donanimhaber.com/m_77112563/f_//tm.htm#77112563

http://forum.donanimhaber.com/m_76347453/f_//tm.htm#76347453

Takdiri ilah şükürden bahsediyor,kalkıyor sonra restore et kullan diyor,HAK YE !! diyor yani Allah bizi bunlar gibi SÜTÜ bozuklardan korusun.

• quote:

Orijinalden alıntı: RedoStr

Arkadaşlar taksim civarında yerde İphone 5 buldum, telefonda pin kodu, ekran kilidi vs. var... Sahibini nasıl bulabilirim? telefona giremiyorum, ekran kilidini geçmenin bir yolu falan varmıdır? veya hattı Operatör şirketine götürsem sahibini bulabilirler mi?(bana söylerler mi?) telefona girip bir isim, numara alabilsem bulacağımda söylediğim gibi telefon kilitli.. yada doğrudan emniyete mi gitsem... yardımcı olabilirmisiniz?

Forumda sahibi benim kargoyla gonder diyen cikmadi mi hala?

• Adam kapalı açılmıyor hat bağlantısı demiş yorumlara bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

Adam kapalı açılmıyor hat bağlantısı demiş yorumlara bak

Baktik nolmus?

• Bende küçükken cırtcırtlı bi saat bulmuştum hemde adidas eve götürdüm çok korkmuştum. Anneme dedim anne bunu ne yapıcam polise mi götürsek dedim. O da yapacak bişey yok kullan istersen dedi. Bende gittim aldıgım yere zemine geri bırakıp eve döndüm.

İyi yapmış mıyım beyler ankara da askeri lojmanlarda oldu bu tekrar gidip baksam mı belki almamışlardır 12 yıl olmuş saat topraga mı karışmıştırki bu plastik metalin topraga karışımı kaç yıl sürüyordu la
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan1zek

Bende küçükken cırtcırtlı bi saat bulmuştum hemde adidas eve götürdüm çok korkmuştum. Anneme dedim anne bunu ne yapıcam polise mi götürsek dedim. O da yapacak bişey yok kullan istersen dedi. Bende gittim aldıgım yere zemine geri bırakıp eve döndüm.

İyi yapmış mıyım beyler ankara da askeri lojmanlarda oldu bu tekrar gidip baksam mı belki almamışlardır 12 yıl olmuş saat topraga mı karışmıştırki bu plastik metalin topraga karışımı kaç yıl sürüyordu la

git bak belki oradadır

• bence telefonu daha fazla elinde tutma , sonra sana hırsız muamelesi yaparlar
    karakola ver diyeceğim ama arkadaşlar haklı olabilir
  • Dostum forumla azıcık daha ilgili olsan insanlar yardım ediyor :D

Anladığım kadarı ile, kendiniz akıllı telefon kullanıcısı değilsiniz...

İlk olarak kullandığınız şarj cihazının adaptörünü çıkartıp pc ye bağlayın itunes adlı programı indirin görücektir iphone u, eğer sahibi numarasını kayıt etti ise oradan görükür... Eğer kayıt etmedi ise...

Gidip kendi sim kartınızı kestirmek ile uğraşmayacağınızı düşünüyorum...

telefondan sim kartı çıkartın kartsız açın mesajlara vs. bakın belki veri vardır..

başka da aklıma bir şey gelmiyor :D

Ha ben sizin yerinizde olsam o telefonu ordan hiç almazdım :)

Şimdi ki durumda ise karakola verirdim, ne olacağı umurumda pek olmazdı 2 gün sonra yakanırsam altında kalacağım ithamları düşünürdüm :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: RedoStr

Son çare olarak emniyete vereceğim, emniyete vermek istemememin nedeni; kişinin telefonu gezi eylemleri sırasında düşürmüş olma ihtimali yüksek... Emniyet sahibini bulmak için telefonu açmak isteyebilir... eğer içerisinde eylem sırasında çektiği fotoğraf, video, haberleşmek için yazdığı sms, twit vb. şeyler varsa, polis bu sonuçta ne halt edeceği belli değil yani.. telefonun sahibinin başına birşey gelmesin yani ... bu yüzden telefonu elden vermek istiyorum... telefonun içinden bilgi alabilmek için teknik yardım verecek arkadaşlar yardımcı olabilirse çok makbule geçer... ama son çare emniyet tabiki...

Sana helal olsun diyorum başka bişey demiyorum. Senin gibi birini bulmak artık zor. Cematoviç birisi olsa video falan bulsa dediğin şekilde hemen bismilerro çeker polise şikayet eder sonra abilere anlatırdı şöyle şikayet ettim teröristi buldum ehe ehe derdi. Sen necisin iş okul vs nerelisin?

• simkartını aparatla çıkart simkartının üstünde telefon numarası yazar sonra 118 80 i ara numara kimin diye bul sonrada öyle otur
  • Eğer Iphone bul acıksa telefon restore etmez ! Herkes restore et bul diyorda iste öylede olmuyor maalesef.Usta o telefondaki sim kartı çıkar git bi nano sim kart al biyerden zaten Iphone bütün numaraları telefona kaydeder(benim bildigim) ordada annesinin babasının cep numarası vardır illaki artık geriside sana kalmış bisey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi palo1 -- 3 Temmuz 2013; 5:47:20 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.