Şimdi Ara

sokaktaki apaçi tipleri kafaya takmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hemen herkesin yaşadığı yerde böyle atarlı sokak apaçileri olur, geçene laf atarlar falan heh işte ben bu tipleri çok kafaya takıyorum yolda giderken ha biriyle göz göze gelicez ha biri laf atıcak birbirimize gircez düşüncesi var sürekli. korkak biri değilim arkadaş ortamında da atarlı olarak tabir edilirim fakat bunları çok kafaya takıyorum böyle sokaktada hep artist artist yürürüm (benimki içgüdüsel olarak onlara tepki ) şuana kadar kimseninde bana mahallemde laf attığını görmedim ama kafaya takıyorum işte kesin şimdi biri laf atar, aha biri şimdi omuz atacak düşüncesi var nasıl bu illet düşünceden kurtulurum

• quote:

Orijinalden alıntı: theend111

hemen herkesin yaşadığı yerde böyle atarlı sokak apaçileri olur, geçene laf atarlar falan heh işte ben bu tipleri çok kafaya takıyorum yolda giderken ha biriyle göz göze gelicez ha biri laf atıcak birbirimize gircez düşüncesi var sürekli. korkak biri değilim arkadaş ortamında da atarlı olarak tabir edilirim fakat bunları çok kafaya takıyorum böyle sokaktada hep artist artist yürürüm (benimki içgüdüsel olarak onlara tepki ) şuana kadar kimseninde bana mahallemde laf attığını görmedim ama kafaya takıyorum işte kesin şimdi biri laf atar, aha biri şimdi omuz atacak düşüncesi var nasıl bu illet düşünceden kurtulurum

d geçer geçer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZeroKinTR -- 24 Nisan 2014; 23:24:00 >

• Cadde çocuğuyuz şeklimiz yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grafik Tasarımcı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.