Sokakta annesiyle beraber 4 yavru kedi var 1 veya 1 buçuk aylık olduğunu düşünüyorum tir tir titriyorlardı gittim hemen bi paket süt aldım bi güzel besledim üşüyorlarmı yoksa hastalıktan mı titriyorlar almalımıyım sizce? Ayrıca evde akvaryumum var balıklara zarar vermemesi için nası bi önlem alabilirim
Dostum sana bu konuda yazmıştım ama senin daha önceki mesajlarında köpek alacağım diye de bir konun var.Biraz kafan karışık gibi söylediklerimi de dikkate alarak kesin karar vermeden hareket etme bence.
quote:
Orijinalden alıntı: Teufel
Dostum sana bu konuda yazmıştım ama senin daha önceki mesajlarında köpek alacağım diye de bir konun var.Biraz kafan karışık gibi söylediklerimi de dikkate alarak kesin karar vermeden hareket etme bence.
Köpek alacaktım ancak site yönetimiyle biraz sıkıntı yaşadım
Sokaktan bi kedi alcaksan ilk bi veterinere götür aşılarını yaptır.Akvaryumu kedinin ulaşamayacağı bir yere koyabilirsin.Küçükse süt ile besle büyük ise kediler için mama var onlardan al tabi bakacak imkanın varsa.Eğer yoksa barınağa götür
kardeş sokakta bak. mamalarını, suyunu koy, strafordan bir yuva yap gerisini boşver.
Rindaman doğru söylemiş sokakta yardımcı ol, çünkü sonradan sokağa bırakıldıklarında yavrular sokağa alışamayıp ölüyorlar.
İnek sütünün içerisinde laktoz vardır, sürekli verilmemeli, hayvanın hasta olduğu düşünülüyorsa da verilmemeli. Kediler ve köpekler konusunda yeterli bilgiye sahip olmadığınızı düşünüyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme