Şimdi Ara

'Sokaktayız' ilk bölümü ile karşınızda (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
5
Favori
3.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Böyle bir programa ihtiyaç vardı, tebrikler ve teşekkürler DH.

• Qfinal süperdi :-)

• araba için kredi çekenleri gördüm ama telefon için ilk defa duydum

• Ankete çoğunluk hayır demiş ama gerçeğin öyle olmadığını herkes biliyor. Teknoloji mağazalarında görüyoruz her gittiğimizde. Bu arada operatörlerle telefon alanlarda kredi çekmiş sayılmalı çünkü aradaki vadeyi de ödüyorsunuz ki yani faizini.

• Kredi neden çekilmesin ki? Kredi kartına taksit yapmaktan ne farkı var? Nakit para biriktirmek, borç ödemekten daha zordur.

2250 çekerseniz (%0,95 faiz) 265 x 9 = 2385 olarak geri ödersiniz.

masraf:40 TL

****Ha hem paran yok, hem kredi işine girerseniz o ayrı tabii ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi indicavia -- 26 Kasım 2014; 18:05:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Video güzel olmuş emeği geçenlere teşekkürler . Ama bir telefon için kredi çekmek mantık dışı orta seviye bir cihaz alıpta bugün çalıştırmadığı uygulama yok zaten gayet yeterli iken ne diye üst seviye cihaz alınsın ki .

• Adam s4 için kredi çekerim dedi yala yuuuuh

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonunda kamera kaldı espirisi hariç, güzel bir çalışma :)

• Ah be benim cahil halkım giyecek kıyafetin yok kendini idrak edecek kadar eğitimin yok bir telefon için 3000 tl kredi çekerim diyorsun birde gururla.
    Üretiğimiz bir şey yok ama tüketmek için cesaretle göğsümüzü gere gere iphone 'a sahip olmak için kredi çekmeyi göze alıyoruz
    Ne olacak bu tüketim çılgınlığı yazık bu verilen paralara yerli malı olsa tamam diyeceğiz gerçekten ihtiyacınız olsa tamam diyeceğiz ama adam sırf benim iphonum var demek için alıyor ve yaptığı tek iş okey oynamak o tantini kızlar sorsan özelliğini bilmez cihazın gücünü bilmez sorsan ama kredi çekerim çekin tabi çok cool sunuz ya en son model telefonlar fotoğraf çekinmeniz için birebir .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi URANIUM -- 26 Kasım 2014; 18:24:20 >
  • Çek çek baban ödeyecek zaten

• dh yaş ortalamasına uygun bir program olmuş

• dönerci abi adamsın keşke g..nde giyecek donu olmayıpta 3000 tl yi iphone bagış yapan üniversite öğrencisindede aynı bilinç olsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tribal_dns -- 26 Kasım 2014; 18:49:04 >
  • Bazı insanlara tuvalet eğitimi verir gibi telefon seçme eğitimi verilmeli. Tüm sorunlar ortadan kalkar. Böylece 100 liralık telefonda sahibini bulur, 5bin liralık da.

• Asıl sorgulanması gereken konu telefonların vergilerle kredi çekilecek kadar pahalı olması ve yine insanlarımızın gelirinin bir telefon almak için bile yeterli olmaması değil mi? Gelirimiz az, vergilerimiz insanlık dışı bir boyutta olunca vatandaş ne yapsın? Telefon da almasın, kuru ekmek kemirsin ölsün modunda herkes. Benim insanım arabanın da, evin de, telefonun da neden en iyisini alamasın? Neden Türkiye'de böyle bir refah seviyesine ulaşamıyoruz? Sokaktaki ağaç bile ithal edilirken vatandaştan ithal telefon almaması neden bekleniyor? Amerika'da bir polis memuru 5000 dolar maaş alırken maaşının %10'u olan 500 dolarlık bir telefon için kredi çeker mi? Türkiye'de bir polis memuru 2500 lira alıyorsa (rakamlardan tam emin değilim) maaşının %10'u ile nasıl bir telefon alabiliyor? Devlet madem pahalı telefon almayın diyor neden 30 liralık telefondan 150 lira vergi alıyor? Devletin hiç mi suçu yok hakim bey?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 26 Kasım 2014; 18:59:21 >
  • Güzel olmuş teşekkürler.
  • Forumun babasına anasına zırlayarak telefon aldıran çoluk çocuk tabakasını bırakırsak, kafasının içinde beyin olan bir yetişkinin telefon için kredi çekeceğini hiç zannetmiyorum.

• kredi çekecek olan açık net saftır diyim en hafif tabirle. ayranı yok içmeye tahtıravanla gider mıçmaya lafının tam oturduğu alanlardan birisi sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkhoff -- 26 Kasım 2014; 18:59:22 >
  • kesbi kullanıcısına yanıt
    buna kısmen katılıyorum ihtiyaca göre alınacaklar vardır paran olur en iyi evi arabayı eşyayı alırsın ama mesele bu elektronik eşyalarda gerçek hayatta ıvır zıvır durumuna geçmiş bazılarınca sosyal statü belirleme ölçüsü olarak görülen pahalı oyuncakların alınmasına ayar oluyorum yok arkadaş o şirketleri zengin etmek için yemin ediyorum millet hırla çalışıyor sizene gereksiz uğraş bence telefon işi yazık genclere paralarıyla milyar dolarlık adamlar yapıyorlar yazık diyorum
    tr nin vergi politikasıda bindir vatandaşa gitsin zaten her yükü kaldırıyor itiraz etme sorgulama yok neden çünkü kutsal devlet anlayışı var bizde ne yapılıyorsa vardır bir bildikleri diyerekten ses çıkarılmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tribal_dns -- 26 Kasım 2014; 19:03:46 >
  • Bankadan kredi çekmekle taksit ödemek aynı şey bu bir. İkincisi herkesin 2500 lirayı direk verecek geliri yok. Üçüncüsü soru sorduğunuz insanların çoğu cahil kesim hatta iki bayana hangi telefon için kredi çekerdiniz diye sorduğunuzda birisi Vodofone cevabını verdi :D Bir diğeride S4 için kredi çekerim dedi. Böyle bir halkı bu duruma getirenlere kızın kızacaksanız. İnsanlar sırf geliri olmadığı için eski model cihaz kullanmak zorunda değil. Bankadan kredi çekmek ayıp bir şey değil.

• Kısmen doğru, hiçbir şeyin iyisini kullanmamız gerektiğini körü körüne savunan bir kesim var. "Mağarada yaşayın" diyecekler neredeyse...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.