Şimdi Ara

'Sokaktayız' ilk bölümü ile karşınızda (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
5
Favori
3.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Banka kredisine gerenk yok GSM operatörleri varken. Almaya değer telefonda yok piyasada. Ama şöyle bir şey olursa belki HTC'nin stabilitesi Note 4'ün kamerası, pil değişimi ve fiziksel tuşu Z3'ün IP58/58 sertifikası ve Huawei Mate7'de buluşsa o zaman tam telefon olur.

• Ben enayilik edip çektim yeni bitti bi daha hayatta çekmem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel olmuş. Hep kuru kuru editör yorumları, incelemeleri veya haberler yerine biraz da halkın düşüncelerini öğrenmek daha mantıklı.

• 1000 liralık banka kredisini 1500-1750 lira olarak geri ödeyeceksem nerede kaldı akıl fikir?

video güzel olmuş devamını da bekleriz..umarım denk gelirim de bir iki kelam da ben ederim :)
  • Telefon icin degilde notebookta taksit felan kalksa Allah korusun,notebook icin cekerdim.Telefon benim icin pek onemli degil.Discovery kullaniyorum.

• guzel olmus zaten halkın da o kadar bilinçsiz olmadıgını gormus olduk.Bir tanesinin cocuklarımın parasını telefona mı verim demesi de ayrı bi guzellik.

• Video başlangıç için çok güzel olmuş. Yalnız ileriki bölümlerde Sokak Röportajları gibi bu işi sistemli yaparsanız sizin için de, bizim için de rahat olur.

Sistemden kastım:

1.Önceden 4-5 soru birden hazırlayarak herkese tek seferde sormak:
    Bu şekilde bir kere röportaja çıktığınızda kafadan 1 aylık malzeme toplarsınız. Sizin için daha rahat olur.

2. Herkese bire bir aynı sorular sormak:
    Yani bu videodakinin aksine birine kullandığı telefonun, öbürüne de düşüncelerinin sorulmaması. Bu da hem daha kısa sürede daha çok kişiyi duymamızı sağlar, hem de aynı soruyu sizden tekrar tekrar duyarak zaman kaybetmemizi engeller. Bu şekilde 9 dakikalık videoyu 2-3 dakikalara kadar düşürebilirsiniz. İzleyen sayısı da artar böylece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Voxville -- 26 Kasım 2014; 16:49:08 >
  • Bende kredi ile telefon aldım ama Nakit fiyatı ile çok yakın olduğu için aldım.
    Aynı parayı 12 ayda ödemek varken niye peşin alayım.
    Burada kredinin faiz oranı önemli.

• Kimse tasvip etmiyor peki bu kadar telefonu kim alıyor.

• Bu işi yapacaksanız biraz daha profesyonelleşmeye bakın bence.

Dönerci amca cevap verirken titriyor, kekeliyor heyecandan bunu yayımlamaya gerek yoktu örneğin.
    Daha ilginç ya da en azından heyecanlanmadan cevap veren kişilerin röportajlarını yayımlarsanız daha hoş bir video olur.

Yukarıda bir arkadaş da yazmış. Sorular çok dağınık. En azından başlangıç soruları aynı olabilir. Ayrıca aynı soruyu her seferinde duymak da sıkıcı.
    Naçizane önerilerim...
  • Umarım devamı gelir.. Dh'e farklılık şart oldu.İnceleme için teşekkürler.

Ankete gelirsek, Telefon için kredi çekmek şahsi görüşüm aptallıkdan başka bişey değildir.İmkanım varsa alır kullanırım.İhtiyaç değil sonuçta.. Allah akıl fikir versin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jakkoba -- 26 Kasım 2014; 17:17:05 >
  • Kredi çekilmez alacaksan peşin.

• Öncelik ile bu güzel video için teşekkürler. Sondaki aranız da geçen diyalogda bir gülümsedim :-)

Neyse gelelim söylemek istediklerine sozlerim yanlış anlaşılmasın fakat su anket sonucuna göre kimse kredi ile ve ya taksit ile alman diyor. O zaman ben de diyorum ki bu forum ya da bütün insanlar zengin olmuş ama hala issiz in diye ağlayabiliyor. Allah doyursun o zaman diyorum. Bu sonuçlar çok çelişkili. Su forumun neredeyse yarışı en üst düzey telefonlar kullanmakta. Demekki zengininiz be kardeşim peki ya değilseniz çoğunuz eminim tarifeye ek ve ya bu şekilde taksitle aldınız. Peki niye hala işsizim deyip devlet kotuluyorsunuz. Siz kendiniz zaten çelişkilersiniz demekki . Şahsen ben tasvip ediyorum dedim 300-400 tl.fazla verebilirim ama tek seferde vermek istemiyorum. Zaten ayda 200 tl taksit verebilen insan çok ta kötü durumda değildir demektir bu. Çelişkilerinizle basbas bırakıyor ve bir düşünün diyorum tasvip etmiyorum diyen oylama sakinlerini " Çoğunuzun cebindeki telefon su zamanın en üst düzey telefonları değil mi?" Bu teknoloji sapitmasindan ibaret bir şey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techniquest35 -- 26 Kasım 2014; 17:25:51 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Kredi Kartı ve kredi borçlarımı ödedim. Cep telefonu için kredi çekmek veya taahhüt ile telefon almak en mantık dışı hareketler. Kredi kartına taksit kalkması operatörlerin ekmeğine yağ sürmektedir. Kendini bilen yapmaz bunları. 300 TL ev kirası veriyorken 2000 TL lik telefon için kredi çeksem ev sahibi söver. Sağlık gibi acil bir durum yoksa kredi ve kredi kartı kullanmam. Evlilik olsa bile. Millet aç gözlü ise banka ne yapsın operatör ne yapsın. Sonrada kredi veren taahhüt yapan firmalar suçlu olur. Borç ( akıllı) yiğidin kamçısı gerizekalının değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ahaha sonu güzeldi.

• Güzel bir konuyla güzel bir başlangıç olmuş, tebrik ederim. Umarım bu röportajların devamı gelir.

• 2000 TL kredi çek telefonu al iki hafta sonra cebinden caldir ve kalan 23 buçuk ay boyunca borcu ödemeye devam et

• o kadar parayı biriktirmiş olsam bile 3000 tlyi acırım keza 3000 tl kredi çekip telefon almak hiç akıl karı değil.
    bu arada video güzel olmuş devamını bekliyoruz =)

• ulan böyle bi gereksizlik olamaz ya kredi çekmek nedir arkadaş biraz gerçekçi olun telefon seni tutupta havalara uçurmaz
  • mükemmel olmuş bu soğukta çay gibi geldi valla

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.