Şimdi Ara

'Sokaktayız' ilk bölümü ile karşınızda (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
5
Favori
3.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben anlamiyorum kisi muslumansa nasil faizi aklindan geçirebilir. Ayette geciyor, faizin haram oldugunu bile bile yemek Allah'a ve resulüne savaş acmaktir. Hadisi serifte geciyor, faizin EN HAFİFİ kisini annesiyle zina etmesi gibidir. Bir dirhem faiz 33 zinadan daha beterdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1500 tl kredi çektim ve 1600 tl geri ödedim.Nakit 1500 liram olmadıgı için ve operetörlerin faiş fiyatlar ile taahhüt yaptıkları için banka daha karlı geldi.

• Güzel bir Program olmuş ama bazı arkadaşlar da söylemiş aynı soruyu sürekli duymak biraz sıkıcıydı biraz daha sistematik hale getirip Video süresi kısaltılabilir

• lewent20 L kullanıcısına yanıt
    Millet hakediyor bunu.

• 10 numara olmuş

• Turkcell'den aldım z2,z4 çıkana kadar değiştirmem...

Z2'den önce z kullanıyordum...2 senede bir değiştiriyorum...xperia z'den önce xperia s kullanıyordum...

Bankalardan kredi ile almak büyük saçmalık ben turkcell'in bana özel kampanyası ile z2 ilk çıktığında 2200 lira peşin fiyatıydı ben 12 taksit ile 2400'den aldım yarı taksiti bitti bile...
    Yani özel kampanya olmadığı sürece ne operatörden nede bankadan kredi alıp telefon almak saçmalık...

Ama kimse şunun farkında değil bu operatörlerden telefon alanların çoğu bankadan kredi çekemiyor gidip telefonu alıp satıyor paraya çeviriyor birde böyle bir gerçek var...

• Güzel samimi doğal bir röportaj olmuş.Şimdiye kadar bu program neden yapılmadı ki.Diğer editörleri de görmek isteriz.

• Bu ne seçtinizmi herkezi tek tek birde kadıköy dekiler bukadar fakirmiydi bilmiyordum parası neyse verir alirim ne diye kredi çekeyim

ayrıca en yeni cıkan telefon bile 3000tl değil hangi 3000 den bahsediyorsunuz

İphone 6 vardi elimde 16gb sıfır kutulu 1650ye zor sattim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SKRlllEX -- 27 Kasım 2014; 0:07:31 >
  • 25 dolarlık telefon türkiyede 300 tl. Her telefondan vergi alınıyor. Ama pahalı telefondan da alınıyor 25 dolarlık telefondan da. En azından 100 tl altı olan telefondan vergi alınmasa da fakir halkım da ucuza telefon alsa olmaz mı? Zeka seviyesi düşük devlet büyükleri hiç bunu düşünmez mi. Fakiri düşünen yok tabi inşaatta madende ölsün. Sonra ölen madencinin babasına ayakkabı ver ama kutusunu verme çünkü kutusu bazı işlerde lazım

• Tabikide çekerim soru mu bu yani?
  • quote:

Orijinalden alıntı: profecco

25 dolarlık telefon türkiyede 300 tl. Her telefondan vergi alınıyor. Ama pahalı telefondan da alınıyor 25 dolarlık telefondan da. En azından 100 tl altı olan telefondan vergi alınmasa da fakir halkım da ucuza telefon alsa olmaz mı? Zeka seviyesi düşük devlet büyükleri hiç bunu düşünmez mi. Fakiri düşünen yok tabi inşaatta madende ölsün. Sonra ölen madencinin babasına ayakkabı ver ama kutusunu verme çünkü kutusu bazı işlerde lazım

hacı düşüncen yanlış bizim siyasiler tüccar türkiye dükkan müşterileri vatandaş şirktin amacı nedir kar marjını maximize etmek bide böyle bak olaya

• Nisbeten daha uygun hava koşullarında Üsküdar,Eminönü,Taksim,Karaköy,Mecidiköy,Aksaray gibi meydanlarda çok daha fazla insana sorup gelir,eğitim,yaş gurupları farklı insanlardan alınan kararlarını savundukları orijinal fikirleri de paylaşabilseydiniz keşke ..
    Bir Almana niye Alman malı kullanıyorsunuz diye kimse sormaz.Sebepleri dünyanın malumu ..Ama yerli malı akıllı telefonlara niye taksit yapılmıyor ? diye ben sorayım ortaya ..
    % 100 yerli akıllı telefonlara pozitif ayırımcılık yapılmalı bence ..En fazla % 60 civarı yerlilik oranı var yanılmıyorsam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Makale_Helvetia

1000 liralık banka kredisini 1500-1750 lira olarak geri ödeyeceksem nerede kaldı akıl fikir?

video güzel olmuş devamını da bekleriz..umarım denk gelirim de bir iki kelam da ben ederim :)

ben garantiden kullandım 2300 lira için 2500 yani 200 lira fazla ödeyecem.10 taksitle... Note 4 aldım... Bence biraz fazla atmasyon olmuş senin rakamlar :)
  • Çekermiydiniz .

Çekerdim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel olmuş elinize sağlık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • insanımız objektif aslında. kim neye, nekadar ihtiyacı olduğunun farkında gibi röportajlardan. o operatör, bu paket, bu fatura! ihtiyaca göre ayarlarsın kendini. ama ben prestij mücadelesi içerisine girdim, hava atmam lazım, benden daha büyük artist olmamalı derseniz; tabiki imkan yoksa kredi yolu gözükür. kime ne kanıtlanacaksa artık... beklentilerin farkındalığı ile alakalıdır aslında. bana sorarsanız eğer(takip eden büyük çoğunluğun dediği gibi); şarzı çok gitsin, kamerası iyi çeksin ve oyun moyun onu bunu yaparken kasmasın. ve en tabiki ucuz olsun.f/p oranu yüksek olan ürünlerden bahsediyorum. lg g flex kullanıyorum 3 aydır. GM discovery almıştım ilk çıktığında tam 1 sene kullandım aleti. 400 e sattım 1000 daha koydum aldım. ama keşke g2 alsaymışım diyorum çünkü benimki çok büyük. herzaman vardır alınası ürünler ama insan ne beklediğinin farkına varmalıdır...

• Galaxy s3 kullandım. Şimdi Nexus 4 kullanıyorum. Daha en az 2 yıl gider bir telefon. Özellik olarak değil malzemenin dayanması anlamında söylüyorum. Yedek parça takviyesi ile bu alet en az 6 yıl daha gider. Emin olun daha iyi bir cihaza ihtiyaç duymazsınız.

İhtiyaç noktasını vurguluyorum çünkü insanlar yeni bir cihazı ihtiyaçları olduğu için değil genelde yeni bir ürün sahibi olmak, yeni bir tasarım ve zevk arayışı ya da özel bir markanın en son çıkan ve görünüşte daha çok şey vaad ettiğini düşündüğü ürününe sahip olmak istedikleri için satın alıyorlar. Söz konusu ihtiyaçsa markalar asla cihaz satamazlar. 2 yıl öncesinin cihazlarına bakıyorum ve ne gerek var diyorum. Ama para sizin para. Siz bu ekonomide ayrı bir gezegensiniz. Harcadığınız ya da kazandığınız başkalarını etkilemiyor. Gerksiz tüketim ile dünyaya bırakılan geri dönüştürülemez zararı hatırlatmam gerekir mi bilmiyorum.

Ama siz yine de kendinizi çok görmeyin. Çünkü ABD bu tüketim çılgınlığında kimseye sıra vermiyor. Bütün dünya ABD gibi tüketebilseydi zaten dünyanın toplam kapasitesi yetmiyor. 3 tane dünyaya daha ihtiyaç oluyor. Yani sınırlı çabanız dünyayı da bu ülkeyi de kurtaramaz. Ama yine de bilinçli olmak herşeyden önemlidir. En azından bu ülkenin batmak üzere olan ekonomisi için. Ekonomi denemez çünkü ekonomiler bir şeyler üretip satan yapılara verilen addır. Türkiye ise tam anlamıyla hiçbir şey üretmeyen bir açık pazar kapitalizm için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fthkn -- 27 Kasım 2014; 2:02:36 >

• baya amatör başlangıç içinse ehh biraz daha uzun olabilirdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lion_Army

Turkcell'den aldım z2,z4 çıkana kadar değiştirmem...

Z2'den önce z kullanıyordum...2 senede bir değiştiriyorum...xperia z'den önce xperia s kullanıyordum...

Bankalardan kredi ile almak büyük saçmalık ben turkcell'in bana özel kampanyası ile z2 ilk çıktığında 2200 lira peşin fiyatıydı ben 12 taksit ile 2400'den aldım yarı taksiti bitti bile...
    Yani özel kampanya olmadığı sürece ne operatörden nede bankadan kredi alıp telefon almak saçmalık...

Ama kimse şunun farkında değil bu operatörlerden telefon alanların çoğu bankadan kredi çekemiyor gidip telefonu alıp satıyor paraya çeviriyor birde böyle bir gerçek var...

Hocam sen boyle giderse 2 seneye z10 alirsin 2 ayda bir z serisinin yeni telefonu cikmaya basladi..

• Bir teknoloji firmasında çalışıyorum, / ta ta tan

Neyse bir banka bir süre kendi elemanlarını şubelere yolladı ve şuan bizim elemanlara yetki verdiler ve kendileri kredi kullandırabiliyor, / bank bank o..a

sonuca gelirsek bazen millet kuyruk oluyor o almam diyenlerin hepsi alıyor..
    neden mi dersek 12 ay faizle beraber 2000 tl için 50 60 tl faiz ödüyorlar.
    hat üzerine alınan telefonlarda 2000 tl lik telefonun fiyatı 3000 tl oluyor bildiğin tefecilik oluyor..

ben 2 3 yıl önce s3 9300 ü hat üzerine aldım ve pişman oldum istedikleri tarifeye geçtim ve telefonla birlikte 24x140= 3360 tl ödedim

buradan da yazayım kusra bakmasın kimse almam diyenlerin yarısı yalan söylüyor.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.