Şimdi Ara

şoktayım aynı metin belgesi xp de farklı win 7 de farklı görünüyor..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar şoktayım kullandığım bazı metin belgelerini win 7 de görüntülerken geçmişte yazmış(xp de) olduğum bazı notları göremedim artı farkettimki sildiğim bazı notlarda hiç silinmemiş gibi yerinde duruyor..hemen pc yi yeniden başlattım xp den baktım her şey normal 3 gün önceki notlarım yerinde duruyor...dosyalar aynı dosyalar ama xp de farklı win 7 de farklı görüntüleniyor.. dosyaların konumu iki işletim sistemininde kurulu olduğu disk değil tamamen farklı depo olarak kullandığım bir disk..biri lütfen bana mantıklı bir açıklama yapsın bir an için ne oluyor bunadımmı diye düşündüm..

• hocam eski çalıştığın dosyaları kaydetmemişsin diyeceğim win7 de bazı karakterlerin olduğunu bazılarının olmadığını söylemişsin kullandığın offişce sürümleri aynı mı? birinde 2003 birinde 2007 kullanıyorsan bazı belgeleri açamayabilirsin bilemiyorum çok enteresan
  • şok bir durum
  • ceycey ne demek istediğini anladım fakat öyle bir durum değil..bir örnek vereyim 17 martta xp de yazmış olduğum bir not şimdi win 7 de görünmüyor hiç yazılmamış gibi..

yanii win 7 dosyayı 5 gün önceki hali ile açıyor bu dosyalar metin dosyası yanii bildiğimiz windowsun not defterleri..

mantıklı bir açıklaması olan varmı? iyice tırsmaya başladım :)
  • Senin pc ye 3 harfliler girmiş
  • benim basimdan soyle bir olay gecmisti

xp deki (2003 ofis yuklu idi) dosyalarimi w7 de acmaya calistim acmadi acayip karakterler gosteriyordu.ne zaman 2007 ofisi yukledim w7 ye
    o zaman duzeldi

belkide seninde aynisidir control et
  • hocam bi de office 2003 lü sistemlerde 2007 dosyalarını açmaya yarayan bir program var office'in resmi sitesinden indirebilirsin onu dene birde. win7 de office dosyalarının üzerine sağ tıkladığında bir önceki sürüme dön gibi bişey olması lazım ona tıklayarak bir önceki kayıtlı haline dönmüş olabilirsiniz....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.