Şimdi Ara

Sol analog problemi ÇILDIRICAM!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

pc'de moutininJoy ile birlikte dualshock3 kullanıyorum.

misal fifa 12 de, tam gol atacakken, TAKTİKLER EKRANI ÇIKIYOR ve adamım aşırtma yapıyor (hoop kalecinin kucağına...pozisyon bitti gitti...)

nba 2k12 oynarken de sol analog sayesinde samacı kaçırıyorum! çünkü çoğu zaman taktikler ekranı açılıyor ve adamım smaç basacakken oldugu yerde duruyor! taktikler ekranını kapatıp, pozisyona devam ediyorum.. tam bi eziyet ve rezillik...

bu da sol analogdan kaynaklanıyor..
    sol analoğa biraz baskı uygulayınca çıktığını farkettim. özellikle sol analog tuşunu bir anda "O" veya "yarım ay" şeklinde aniden döndürürseniz pozisyon gereği pas verme için filan, ekranda taktikler ekranı hemen beliriveriyor! :/

google'dan çok araştırdım ama sağ analog problemi yazıyor her yerde.. bende de vardı o problem ddiğim gibi çözdüm ama bu abuk sabuk bi problem ya deliricem yani. joystcik 'in tüm fonsiyonları mükkemmel çalışıyor.. tüm tuşlar olması gerektiği gibi.. bi tek işte sol analogta sık sık taktikler ekranı çıkıyor ve oyunumu doğrudan etkileyip mahfediyor!

çözümü bilen var mı? Paylaş:

• hocam nasıl kullanıyorsun dualshock3'ü pcde
  • quote:

Orijinalden alıntı: boys of hell

hocam nasıl kullanıyorsun dualshock3'ü pcde

Ds3Tool emulator programıyla...
    Bede fifa12 online oynarken kullanıyorum,müthiş keyifli..
  • Bende deniyeyim bari akşama
  • ustalar, sorumun yanıtını halen arıyorum...
  • Aynı sorunu ps3 cafede yaşamıştık arkadaşla, joysticki değiştirdik yine aynı sorun yaşandı, bizde Pes'e geçtik.
  • mesajım bulunsunsun yardım eden cıkar umarım
  • inşallah çıkar.. çünkü yabancı ve türk forumlarda yok böyle bir konu... yaşayan olmamış sanırım...

bu arada joytick 'i şöyle bir sallayayım dedim, yine çıktı taktik ekranı şaka gibi :D acaba hareket sensörüyle bir alakası var mı diye düşündüm bu aksiyon olunca..

3 yerde ayar yapıyorsun.. 1- moutininjoy ayarları 2- oyun içi ayarlar 3- denetim masasında kontrol kumandası ayarları

hepsini kontrol ettim, tüm birimler düzgün çalışmakta.. ekstra bir özellik mi açık, hareket sensörü mü devrede diye her ayarı kontrol ettim fakat bu saçmalığı de-aktif edebilecek bir ayar bulamadım...
  • aynısı bana oldu ps3 yüm varken. çok sinir bi durum. tam orta yapcaksın yapmıyor gol atcaksın atmıyor. fakat hiç düzelmedi. ben malesef koldan olduğunu düşünüyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moonwalk2

Herkese merhabalar.

misal fifa 12 de, tam gol atacakken, TAKTİKLER EKRANI ÇIKIYOR ve adamım aşırtma yapıyor (hoop kalecinin kucağına...pozisyon bitti gitti...)

nba 2k12 oynarken de sol analog sayesinde samacı kaçırıyorum! çünkü çoğu zaman taktikler ekranı açılıyor ve adamım smaç basacakken oldugu yerde duruyor! taktikler ekranını kapatıp, pozisyona devam ediyorum.. tam bi eziyet ve rezillik...

sol analoğa biraz baskı uygulayınca çıktığını farkettim. özellikle sol analog tuşunu bir anda "O" veya "yarım ay" şeklinde aniden döndürürseniz pozisyon gereği pas verme için filan, ekranda taktikler ekranı hemen beliriveriyor! :/

google'dan çok araştırdım ama sağ analog problemi yazıyor her yerde.. bende de vardı o problem ddiğim gibi çözdüm ama bu abuk sabuk bi problem ya deliricem yani. joystcik 'in tüm fonsiyonları mükkemmel çalışıyor.. tüm tuşlar olması gerektiği gibi.. bi tek işte sol analogta sık sık taktikler ekranı çıkıyor ve oyunumu doğrudan etkileyip mahfediyor!

Dostum bende aynen dualshock3 ü kullanıyorum pc'de ve aynı program ama ds3'ü profil olarak seçme oynarken.xbox 360 kontrolünü seç ve öyle enable yap.tekrar dene bende problem yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: syesil

quote:

Orijinalden alıntı: Moonwalk2

Herkese merhabalar.

Dostum bende aynen dualshock3 ü kullanıyorum pc'de ve aynı program ama ds3'ü profil olarak seçme oynarken.xbox 360 kontrolünü seç ve öyle enable yap.tekrar dene bende problem yok.

Alıntıları Göster
    aynen xbox360 seçili bende de zaten.. bu problem dışında, sorunsuzca çalışmakta kol :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moonwalk2 -- 6 Ocak 2012; 6:41:02 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.