Arkadaslar uzun zamandir izliyorum su toledo yu . bize bu lazim. ibrahim üzülmez ile olmuyor. Toledo cok iyi bir sol bek. cok güclü ve agresiv
Almazlar abi almazlar bunlar gitsin ali tandoğanı ve üzülmezi 40yaşına kadar oynatsınlar
çok mücadeleci ve çok çirkef bi adam Toledo
Çok sert oynar Toledo. Müthiş bir savunma gücü vardır ama ofansif anlamda neredeyse sıfırdır. Bindirmelerini görmedim doğru dürüst. Kornerlerde falan arka direğe sarkar genelde. Bence lazım olan futbolcu Toledo değil. Sivassporlu Hayrettin bile daha iyi bir seçim olur.
hayrettin iyi bir futbolcu degildir benin gözümde. cok siradan oynuyor
quote:
Orjinalden alıntı: De-Niro
Çok sert oynar Toledo. Müthiş bir savunma gücü vardır ama ofansif anlamda neredeyse sıfırdır. Bindirmelerini görmedim doğru dürüst. Kornerlerde falan arka direğe sarkar genelde. Bence lazım olan futbolcu Toledo değil. Sivassporlu Hayrettin bile daha iyi bir seçim olur.
uğur uçarın madara ettiği hayrettinmi kalsın
Olabilir hocam ama ben ideal sol kanat olur demedimki Hayrettin için. Toledo'dan daha iyidir dedim sadece. Bir maçta madara olması bence kriter değildir. Çoğu maçta da iyi oynamıştır Hayrettin. İbrahim Üzülmez'in yerinde olsa daha iyi oynayacağından eminim ayrıca:)
Ama acilen oraya bir adam almalısınız. Yoksa iş zor.