Şimdi Ara

Sol el için mouse ^^

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sol el için mouse biraz sıkıntılı, şuana kadar bi razer Deathadder buldum. Birçok kişi güzel ve kullanışlı diyor fakat bunu nereden temin edebilirim. Hele ki sol el edition'ı. baska farklı önerisi olan varsa onlarada acıgım :)

• "AMBIDEXTROUS" tasarımlı mouselar var, yani her iki elinle kullanabileceğin, şekil olarak iki elde de aynı ergonomiye sahip mouselar. İllaki left edition mouse almana gerek yok. Bu iki elle kullanabilen şekle sahip mouselarda steelseries, zowie markalarının bir kaç modelinde mevcut diye hatırlıyorum. Önemli olan fiyat aralığı belirlemen. Daha sonrası model tavsiye ederim istersen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hogarayt -- 17 Temmuz 2013; 11:14:40 >
  • Sol el kullanımı için Razer Ouroboros öneririm
  • taipan'ı önerebilirim , hem sağ hem sol el için , birde steelseries kana simetrik bir mousetur iki el içinde uygundur
  • Fiyat aralıgı 100-120 civarı. Ambidextrous da düşünmedim değil iki elimide kullanabiliyorum.
    Battlefield 3 oynuyorum birazda 4 e hazırlık. anlıcagınız fps oynuyorum mmorpg'lerde mouse gerekli görmüyorum onun için istiyorum.
    bu kullanma teknikleri dedikleri palm finger claw vs bunları daha yeni öğrendim ki yıllardır palm dedikleri şekilde kullanıyorum onun için herhalde plam a uygundur :)
  • steelseries'in çoğu mouseu iki el içinde yapılmış. bir bak derim ben.
  • pazuzu66 P kullanıcısına yanıt
    İki el ile kullanılabilen mouseları tercih edersen tabi ki seçenekler artacaktır, Sıralaycak olursak;

Steelseries
    1-)Kinzu v2
    2-)Kana
    3-)Xai
    4-)Sensei
    Razer
    1-)Ouroboros
    2-)Taipan
    3-)Orochi
    4-)Abyssus
    5-)Starcraft II spectre
    6-)Tron
    Zowie
    1-) AM, AM-GS AM-FG modelleri
    2-) FK

200 TL üzeri modellerde var, seçenek olsun diye ekledim. Elinize, tutuş tarzınıza uygunluk açısından seçenek bol. Boyutlarına bakıp daha önceki çok rahat kullandığınız mouselarla karşılaştırmak yararlı olur diye düşünüyorum. İstanbuldaysanız Adeks'e gidip, almadan önce mouseları incelemenizi tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Klavye ve Joystick Önerisi
    geçen ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çok saolasın hocam :) adeks tam olarak nerde biliyomusun ?
  • Adresi linkte bulabilirsin. Tabi oradan al demiyorum, beğeneceğin mouse için fiyat araştırması yaparsın. En uygun fiyat neredeyse oradan almak lazım. Sonuçta 5-10 TL'de oynasa, para kolay kazanılmıyor. İletişim
  • bende solağım Razer Ouroboros kullanuyorum fiyat yönündende güzel her yönüyle güzel
  • tatil vs sebeblerden dolayı giremedim :) saolun arkadaşlar logitech g300 aldım ambidextrous :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.