Şimdi Ara

Steelseries Arctis 3 Sol Taraf Çalışmıyor Acil Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba ben 3 gün önce bu kulaklığı 300tl ile hepsiburadadan ekostok üzerinden kırmızı steelseries arctis 3 siparişi verdim 3 günde elime ulaştı büyük bir heyecanla kulaklığın güç kablolarını kullanım klavuzuna uygun şekilde bağlayıp bilgisayara taktım ve ne göreyim kulaklığın sağ tarafı çalışmıyor, umarım sağ kulak zarım patlamıştır da kulaklığa bir şey olmamıştır diye geçirdim içimden resmen..

dedim ulan product key ile mi alakalı dedim kullandım hesap açtım steelseries engine 3.0 kurdum kulaklığı tanıttım ssaudio gibi bir şeydi galiba onu kurdu baktım yok sağda yine tık yok kapatım açtım yok kabloları kontrol ettim tam oturtamadım mı acaba diye yok jaklara da baktım hiçbir şey yok ben anlamadım ne yapmam gerek?Steelseries Arctis 3 Sol Taraf Çalışmıyor Acil Yardım

• Kulaklığın yanında bulununan paylaşılabilir 3.5mm jak girişine iki tarafı çalışan kulaklık taktım ama onda da sağ tarafı çalışmıyordu galiba kulaklıkta sorun var..
  • Uzun zaman olmuş fakat belki yeni arkadaşlara yardımcı olur. İki uçlu kabloyu kasa üstündeki portlara taktığımda aynı şekilde tek taraftan ses aldım fakat anakart üstündeki portlara takınca sorunsuz çalıştı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cs 1.6 tuş sorunu lütfen yardım
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.