Bildirim
Sol modem tavsiye
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Merhaba superonline fiber abonelik ise tek bir modem maalesef o kullanılıyor ,adsl/vdsl ise aynı şekilde tek modem var o kullanılıyor dışarıdan modem temin ederek te kullanabilirsiniz lakin access point ile genişletmenizin daha uygun olacağını düşünüyorum. -
Dubleks evde sol modem pek çekmez. Bir tane menzil genişletici alıp sorun çözülebilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Superonlinın verdiği modemin wifi sini kapat.Yen alacağın modemi kablo ile Superonline modemine başlayıp kablosuz interneti onunla dağıt.Ben öyle yapıyorum çünkü menzın genısletıcıler kendı modemi ıle kotu çalışıyor.Ben modemin yanında olmama ragmen acsess poınte bağlamaya çalışıyor hız yavasılyor vs vs -
Bu gün başvurumu yaptım huawei modem yerine zte model olsun dedim bakalım nasıl olacak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- superonline altyapısını kullanan firmalar
- bilgisayarım internete bağlı ama sitelere giremiyorum
- hg8245x6-10 şifre
- güvenli internet hangi siteleri engelliyor
- superonline vpn engeli kaldırma
- turkcell abone sayısı
- wifi hızlandırma
- zyxel modem kurulumu
- 1 yıldan uzun taahhüt cayma bedeli
- türk telekom internet çekmiyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X