Şimdi Ara

Sol tıklıyorum Sağ tıklıyor lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
6.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sony vaio fit-e lap top kullanıyorum.İşletim sistemim windows 8.1.

Az önce lap top önümde excellde çalışıyordum.Hiç bir şey yapmadan bir anda sol tıkladığımda sağ tık işlevi yapmaya başladı.Sağ tıklayıncada imleç kayıyor saçma sapan hareket ediyor.

Virüs tarattım bulamadım , 6 gün önceye sistem geri yükleme yaptım düzelmedi.

Şu an harici mouse bağlayıp deneme imkanım yok kafayı yemek üzereyim bu sayfaya bile çok zor geldim ne yapmalıyım ?

• Denetim amsası- fare- düğmeler menüsünden birincil ve ikincil seçenkelri değiştir kısmının ışaretli olup olmadığına bir bakın, burada bir işaret söz konusu değil ise virüs kaynaklı olma ihtimalini düşünmek gerekiyor. Eğer win8 veya 8.1 işletim sistemi kullanmıyorsanzı ki normalde bunu belirtmeniz uygun olurdu ama tembellik maalesef Türk insanının içerisine işletilmiş combofix programı ile bir tarama gerçekleştirebilirsiniz. Eğer buda çözüm olmaz ise farbar recovery programı ile bir tarama gerçekleştirin çıkacak 2 adet log dosyasını gönderin, bundan sonra bilgiasayrdan hiç bir şey silmeyin, kopyalamayın, kurmayın, kaldırmayın. Bunalrı yapan otomatik programlar ve zamanlamalar var ise geçici oalrak devre dışı bırakın, banada haber vereyi unutmazsınız umarım.

Aşağıdan gerekli programları indireiblirsiniz.

Farbar
    Combofix

• quote:

Orijinalden alıntı: dopac34

Denetim amsası- fare- düğmeler menüsünden birincil ve ikincil seçenkelri değiştir kısmının ışaretli olup olmadığına bir bakın, burada bir işaret söz konusu değil ise virüs kaynaklı olma ihtimalini düşünmek gerekiyor. Eğer win8 veya 8.1 işletim sistemi kullanmıyorsanzı ki normalde bunu belirtmeniz uygun olurdu ama tembellik maalesef Türk insanının içerisine işletilmiş combofix programı ile bir tarama gerçekleştirebilirsiniz. Eğer buda çözüm olmaz ise farbar recovery programı ile bir tarama gerçekleştirin çıkacak 2 adet log dosyasını gönderin, bundan sonra bilgiasayrdan hiç bir şey silmeyin, kopyalamayın, kurmayın, kaldırmayın. Bunalrı yapan otomatik programlar ve zamanlamalar var ise geçici oalrak devre dışı bırakın, banada haber vereyi unutmazsınız umarım.

Aşağıdan gerekli programları indireiblirsiniz.

Farbar
    Combofix

Merhaba ,

Öncelikle teşekkür derim yardım etmek için iyi niyetle yaklaşmışsın.Ama yardım ederken ''tembellik Türk insanının içine işlemiş'' diye bir şey yazmışsın.Öncelikle ya yardım etmeyeceksin yada yardım ederken saygılı konuşacaksın.Öyle Türk milleti diyede genelleme yapmayacaksın 8 yaşında çocuk gibi.

Sonra benim yazdığım mesajı iyi okuyacaksın.Bak ben yukarda ne demişim windows 8.1 işletim sistemi kullanıyorum !!
    Sen bunu okumayıp yardım eder ayağıyla tembellik türk milletinin içine işlemiş filan yazamazsın.Yardım etme çaban çok hoş bunun için teşekkürler ,benim yazdığım mesajı okumadan yazdıkların için ise kınıyorum seni.Kaldı ki ben işletim sistemimi yazmamış olabilirim bu yinede sana tembellik türk milletinin içine işlemiş vs yazma hakkı vermez.

Konuya gelince sorun çözüldü.Virüs kaynaklı vs değilmiş sabaha kadar Laptop dokunmatik faresini kuruttum ve çözüldü.Sanırım farkında olmadan sıvı bir şey dökmüşüm.

• Touchpad driverinizi kaldırıp tekrar kurmayı deneyiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: şoşo

Touchpad driverinizi kaldırıp tekrar kurmayı deneyiniz.

Sorun çözüldü teşekkür ederim.

Keşke herkes sizin gibi konuyu çözmeye yönelik tahrik içermeyen insan gibi yardımda bulunabilse
  • benim bilgisayarımın klavyesi tozlanıyor kurutma makinesiyle kurutsam bişey olurmu acaba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eagle1903ss

quote:

Orijinalden alıntı: şoşo

Touchpad driverinizi kaldırıp tekrar kurmayı deneyiniz.

Sorun çözüldü teşekkür ederim.

Keşke herkes sizin gibi konuyu çözmeye yönelik tahrik içermeyen insan gibi yardımda bulunabilse

Sorununuzu nasıl çözdügünüzü buraya da yazarsanız ileride bu tür sorunları olanlar için bir çözüm yolu olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: realworrior

benim bilgisayarımın klavyesi tozlanıyor kurutma makinesiyle kurutsam bişey olurmu acaba

Elektrikli süpürge yardımı ile temizleyebilirsiniz.

• teşekkürler deniyecem

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şoşo kullanıcısına yanıt
    İkinci mesajımda son paragrafta yazdım aslında ama buraya tekrar yazim madem fark etmediniz.

Sorun virüs veya yazılım kaynaklı değilmiş.Sanırım farkında olmadan su vb bir sıvı ile temas etti.Sabaha kadar kuruttum , sonra sabah açtığımda düzelmişti.Yazılım virüs vb sorun bulamayınca aklıma farkında olmadan sıvı teması olmuş olabileceği geldi ve haklı çıktım
  • quote:

Orijinalden alıntı: eagle1903ss

İkinci mesajımda son paragrafta yazdım aslında ama buraya tekrar yazim madem fark etmediniz.

Sorun virüs veya yazılım kaynaklı değilmiş.Sanırım farkında olmadan su vb bir sıvı ile temas etti.Sabaha kadar kuruttum , sonra sabah açtığımda düzelmişti.Yazılım virüs vb sorun bulamayınca aklıma farkında olmadan sıvı teması olmuş olabileceği geldi ve haklı çıktım

K.bakmayın fark edememişim.

• quote:

Orijinalden alıntı: realworrior

teşekkürler deniyecem

Rica ederim..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.