Benim de öyle. Sağ yumruğumla öldürebiliyorum ama sol yumruğumla sadece yaralayabiliyorum...
sen neymissin be abi
Deniyorum ama sol elımle vurdugum zaman isabeti bile olmuyor
Bir tanıdığım sağ eline yük bağla sol elınle dene demişti ama sol ile vurduğum zamanda elim de çok cabuk acı hissediyorum
Bende solağım. Sen solla ne yapamıyorsan, bende sağ elimle yapamıyorum. Kaderimiz aynı eller farklı kardeş.
quote:
Orijinalden alıntı: Beni emretmişsiniz
o sol üst köşede yazan yazı ne öle yaaa
quote:
Orijinalden alıntı: Faramir
Bende solağım. Sen solla ne yapamıyorsan, bende sağ elimle yapamıyorum. Kaderimiz aynı eller farklı kardeş.
aynen
Hacı benim dediklerimi yap, kaderle alakası yok bu işin, beyininin kollarında ilgili kısmını ne derece kontrol ettiğinle alakalı.Sol elle yazmayı denedikçe sol elinle düzgün yazmaya başlarsın,sol elinle yumruk atmaya başlarsan daha iyi yumruk atmaya başlarsın.Bu böyledir işte
quote:
Solak olmayı yeğlerdim
havada FAKE kokusu var
quote:
Orijinalden alıntı: mehmetcank
quote:
Solak olmayı yeğlerdim
İyiki solak değilsin. Oyun delisiysen ve özellikle FPS delisiysen hayatın zindan oluyor.
Bende sağlağım,sol elle sakın ama sakın sağ elle atabildiğiniz yumrukları denemeyin bileğinizi incitmenizin olasılığı yüksektir çünkü[eğer sağlaksanız].Sol elle attığın yumrukları omuzdan çalış, direk yani
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: mehmetcank
quote:
Solak olmayı yeğlerdim
İyiki solak değilsin. Oyun delisiysen ve özellikle FPS delisiysen hayatın zindan oluyor.
onları geç makas bıçak kullanamazsın kapı açmak zordur saat zordur ayrıca solakların sosyal yönleri daha zayıftır
Neyse bi şekilde yavaş yavaşta olsa solla yumruk atmayı denıyıcem