Halk arasında hep söyleniyor solaklar daha iyi vb fakat patentini görmedim futbolda daha iyi şut çekerler diyorlar buna hiç inanmıyorum rakibin tersine gelir diyolar bunada inanmıyorum tek inandığım şey az bulundukları için transfer değerinin fazla olması bu konuya açıklık getirirseniz sevinirim Sol ayak Sağ Ayak ile Eşit Midir?
NOT:Solaklar Solağım Diye Taraf Tutmazsa Sevinirim.
Hem sol hem sag ayak kullaniyorum. Sut cekerken; Sert:Sol Plase:Sag Asirtma:Ucu Pas verirken; Uzaga:Ucu Yakina:Her ikiside Orta acarken; Her ikiside
Bana gore sol ayaklilar daha iyi.Daha yaratici ve ozguvenli oluyorlar calim atma konusunda.
quote:
Orijinalden alıntı: Lodbrok
Hem sol hem sag ayak kullaniyorum. Sut cekerken; Sert:Sol Plase:Sag Asirtma:Ucu Pas verirken; Uzaga:Ucu Yakina:Her ikiside Orta acarken; Her ikiside
Bana gore sol ayaklilar daha iyi.Daha yaratici ve ozguvenli oluyorlar calim atma konusunda.
David Beckham Ronaldinho Zinedine Zidan Cristiano Ronaldo Zlatan İbrahimovic ?
quote:
Orijinalden alıntı: Ronaldcan
David Beckham Ronaldinho Zinedine Zidan Cristiano Ronaldo Zlatan İbrahimovic ?
Alıntıları Göster
Sağ ayaklı olmak daha iyi bence. Nedenini bilmiyorum sağ ayaklılar solunu da etkili kullanabiliyor çoğunlukla. Ama solaklar için aynı olay söz konusu değil.
Solakların daha teknik ve ayaklarının iyi olduğunu düşünüyorum. Ayrıca genel olarakta böyle bir kanı var, futbol oynadığım dönemden biliyorum.
Ben sol ayakla şut çekiyorum, takımdakiler beckham gibi orta şut çekiyorsun diyor. Hocamızdanda övgü aldım. Bence sol ayak iyidir
Solakları özel klan tek şey sayıca az olmalarıdır. Yoksa sağ ile sol arasında hiç bi fark yok.
Aralarında bir fark yoksa neden az bulunmaları solakları özel kılsın ki?
quote:
Orijinalden alıntı: mes42
konuyu açan arkadaş kalite olarak sağ ayak ile sol ayağın ne gibi bi farkı var sizce diye sormuş. Kalite olarak sol olduğu için ya da sağ olduğu için daha iyidir diyemezsin çünkü efsane olmuş isimlere bakınca farklı ayaklar olduğunu görüyoruz.
Her 5 kişiden birisi solak olduğu için ve sol kanat için sol ayaklı isimler daha çok ön plana çıktığı için bu solakları sağ ayaklılardan ayıran tek ayrıcalıktır yani sayıca az oldukları için. Yoksa kalite olarak solaklar daha verimlidir diyemezsin.
Boyle salak bir genelleme nasil yapilabilir anlamiyorum. Şuanda dunyanin en iyi 2 oyuncusundan biri solak biri saglakken hemde
@uAslAnkara
Figo sağ ayak kanka Katılıyorum düşüncene.
sağlarlar
quote:
Orijinalden alıntı: thanatos13
sağlarlar
dzt: sağlaklar :(
quote:
quote:
sağlarlar
dzt: sağlaklar :(
dzt : sağ uzvunu kullanan canlı
Tebrikler de Beckham Sağ Ayak
quote:
Orijinalden alıntı: Ronaldcan
Tebrikler de Beckham Sağ Ayak
Yorumlar için teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: ǤЅ
quote:
Orijinalden alıntı: mes42
konuyu açan arkadaş kalite olarak sağ ayak ile sol ayağın ne gibi bi farkı var sizce diye sormuş. Kalite olarak sol olduğu için ya da sağ olduğu için daha iyidir diyemezsin çünkü efsane olmuş isimlere bakınca farklı ayaklar olduğunu görüyoruz.
Her 5 kişiden birisi solak olduğu için ve sol kanat için sol ayaklı isimler daha çok ön plana çıktığı için bu solakları sağ ayaklılardan ayıran tek ayrıcalıktır yani sayıca az oldukları için. Yoksa kalite olarak solaklar daha verimlidir diyemezsin.
Sol Ayaklar Az Bulunduğu İçin Transfer Değeri Yüksektir Sol Kanata Orta Açsın Diye Bir Sağ Ayak Koyamazsın Aldığım Cevaba Göre Tek Ayrıcalıkları Bu