Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Solar Süs Havuzu Pompası Satın Al 21 Eylül 2017 10:29 1 1 Solar Süs Havuzu Pompası Ürünü Aliexpress'ten aşağıda ki linkte ki satıcıdan aldım. Süs havuzumu misafir kırınca işim kalmadı. Aldığım fiyattan satıyorum. 2 adet var adet fiyatı 40 tl. Hiç kullanılmadı sadece çalışıyor mu diye denendi.Linkten özelliklerine fiyatına bakılabilir hiç kar koymadan satıyorum.https://www.aliexpress.com/item/High-Quality-2016-New-solar-Water-Pump-Power-Panel-Kit-Fountain-Pool-Garden-Pond-Submersible-Watering/32649571913.htmlSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 40 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul,Bakırköy Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün İNDİRİM... Note 4 Aksesuarları Solar Süs Havuzu Fiskiyesi (Pompası) Ps2 Dvd Uzaktan Kumanda Kullanılmamış 15 tl