Şimdi Ara

SOLDADO REZİLLİĞİ (SS'Lİ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
8.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Soldadonun fiyatının tek sebebi premier ligde oynamasıdır. Orada her oyuncu fahiş fiyatlardan gidiyor piyasa yüzünden. Adamlara göre çerez parası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Infection

quote:

Orijinalden alıntı: Machan

quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

Negredo ve Soldado çöp transferler.

Negredo çöp mü ? Neredeyse herkes memnun o transferden. Kupa maçında yakından kaçırdı sadece.

Soldado pek iyi transfer gibi durmuyor. Gole çevirme yüzdesi ve attığı gol sayısı aşırı düşük. Kaç paraya aldılar acaba.

Neredeyse herkes dediğin her şeyi abartan bjkliler

Şu gerçeği unutuyorsunuz,

Beşiktaş , sistemi gereği, Forvetlerini çok iyi besleyebilen bi takım. Bu nedenle bizim forvetten beklentimiz iyi ayağı olması ve hava hakimiyeti biraz da. geri kalan işi kanatlarımız ve orta sahanmız hallediyor. Bu nedenle NEGREDO bizim için FORVET TİPİ Olarak istediğimiz özelliklerde... Bu nedenle peynir ekmek gibi gol atması içten bile değil.

FB de böyle bir forvet besleme konusu pek yok. (Giuliano gelirse herşey değişir)

Biz HERŞEYİ ABARTAN BJK lılar bu sebeple Negredo'ya seviniyoruz. Aboubakar'a bu sebeple ısınamamıştık. Alınmadığına da biçok BJK lı sevinmiştir.

• Soldado kötü bir oyuncu değil, eğer takıma uyum sağlarsa çok kaçırır ama çok da gol atar. Burak Yılmaz gibi düşünün, fazla pozisyona girebiliyor ama çok gol kaçırıyor. 6-7 kere giriyor 2'sini atıyor, o tip bir oyuncu.

Negredo, Soldado kadar hareketli değil ama daha dengeli ve vuruşları daha düzgün. O yüzden bizim oyun sistemine daha uygun Mario Gomez gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BJK -- 9 Ağustos 2017; 17:31:55 >
  • bu sene 2 inci guzia vakasını izlicez desene umarım yanılırım rezalet ötesi bir transfer ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jakoß

İlk defa gelen yabancı bi forvet bu kadar eleştiri alıyor bence bizde kesin tutacak

benim de aklıma bu geldi

ilk kez beklenti bu kadar yerlerde.. belki iş yapar
  • İyi Transfer. Guillano 10 numaraya gelirse bizim için zorlayıcı iyi bir rakip olursunuz bence. Hatta Fenerin maçlarını seyretmeye bile başlayabirim.
    İyi ve şanslı olan kazansın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fenerde iş yapar mı bilemem ama iyi golcü.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soldado valencia zamanları çok çok iyi bir oyuncuydu,baya iyiydi çok begeniyordum. 3-4 sene önce 30 a tottenham a gitti ordan sonra bitmeye başladi gecen sene de çapraz baglari koptu,valenciada oynadiginin yarisini bile verebilse iş yapar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Negredo ve Soldado transferlerini kıyaslamak isteyenler twitter a baksın.

Gidin Negredo transfer haberini veren hesabın altındaki ispanyolların sevinç çığlıklarını,bjklilere kapak mesajlarını görün.

Birde Soldado transferini duyuran mesajın altındaki ispanyol taraftarların üzülmesine kendini kanıtlayabilirdi bu sezon vs demesine bakın.Gayet net anlaşılıyor kimin daha iyi olduğu.

İstatistik kısmında zaten Solldado totalde daha iyi bir oyuncu.Negredo bana göre çok agresif sinirli bir oyuncu.Kupa maçında da bir kaç pozisyonda bunu belli etti.

Bence riske değecek bir transfer + olmazsa bir forvet daha alacağız açıklaması var.Üzerine Brezilyalı 10 numara transferi var Guilliano(yazılışına bakmadım).

En önemlisi ise Soldado nun eşi çirkin.Yani adam evine bağlı takımına da bağlı olacak ve bizi mutlu edecektir

• quote:

Orijinalden alıntı: WINTER IS COMING

De Marke Sports‏ @demarkesports
    Fenerbahçe, Villarreal'in golcüsü Roberto Soldado'yu 10 milyon euro karşılığında renklerine bağladı. (L'Equipe)

şakaysa komik gerçekse daha komik

O kadar vermeleri mümkün değil. Dünyanın en kötü yönetimi bile vermez. Hatta Fenerbahçe düşmanı biri başkan olsa dikkat çeker diye yine vermez.
  • emeklilik için ideal klübüz ne olacak ki aziz in başkan olduğu yerden ne beklıyorsunuz? aramıştır soldado rvp yi sormuştur hacı ortam nasıl diye rvp de "valla hacı yılda 4,5 u alıp yatıyorum şan şöhrette yanında cabası bizim oğlanın geleceğini garantiledim çabuk gel" işte bu konuşmalar geçmiştir..

arkadaşlar sizlerden ricam aziz başımızdayken gidipte feneriumdan falan ürün almayın ben yıllardır almıyorum. verdiğiniz paralar rvp nin ferrarisine benzin oluyor net..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 9 Ağustos 2017; 21:13:48 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valencia'daki son 2 senesinde oynadığının yarısını oynasa şampiyonlukta rakipsiz oluruz.
    Ama yıllardır o performansın çeyreğine bile yaklaşamıyor.
    Çok riskli transfer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerhanUygur

quote:

Orijinalden alıntı: Infection

quote:

Orijinalden alıntı: Machan

quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

Negredo ve Soldado çöp transferler.

Negredo çöp mü ? Neredeyse herkes memnun o transferden. Kupa maçında yakından kaçırdı sadece.

Soldado pek iyi transfer gibi durmuyor. Gole çevirme yüzdesi ve attığı gol sayısı aşırı düşük. Kaç paraya aldılar acaba.

Neredeyse herkes dediğin her şeyi abartan bjkliler

Şu gerçeği unutuyorsunuz,

Beşiktaş , sistemi gereği, Forvetlerini çok iyi besleyebilen bi takım. Bu nedenle bizim forvetten beklentimiz iyi ayağı olması ve hava hakimiyeti biraz da. geri kalan işi kanatlarımız ve orta sahanmız hallediyor. Bu nedenle NEGREDO bizim için FORVET TİPİ Olarak istediğimiz özelliklerde... Bu nedenle peynir ekmek gibi gol atması içten bile değil.

FB de böyle bir forvet besleme konusu pek yok. (Giuliano gelirse herşey değişir)

Biz HERŞEYİ ABARTAN BJK lılar bu sebeple Negredo'ya seviniyoruz. Aboubakar'a bu sebeple ısınamamıştık. Alınmadığına da biçok BJK lı sevinmiştir.

Abou'nun alınmamasına sevinip Negredo'yu isteyen varsa aklını kaçırmıştır. Soldado da Negredo da leş forvetler bunu bu sezon çok iyi görecek iki takım taraftarı da.

• SOLDADO REZİLLİĞİ (SS'Lİ)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extralarge -- 9 Ağustos 2017; 23:5:38 >
  • Soldado mevcut form durumu ve yaşı göz önüne alınınca Fenerbahçe 10 m euro ile transfer ettiğini sanmıyorum. Abartılı bir rakam...

Soldado potansiyeli olan bir futbolcu, zaten formsuz olduğu için ülkemize geliyor. Dikiş tutturursa etkili olur, fakat golcülük dışında yardımcı forvet gibi oynayabiliyor. Rvp ve Soldado belki ikili olabilirler...
  • SOLDADO REZİLLİĞİ (SS'Lİ)

SOLDADO REZİLLİĞİ (SS'Lİ)

• Bu adam tutarsa efsane olur bu konu.

• Bence rvpden cok daha fazla.katki saglayacak goreceksiniz.

• İspanyadan ingiltereye giden forvetler nedense ıskartaya çıkıp dönüyor.

• Rvp'den kötü çıkma ihtimali yok. Valencia'dayken çok beğeniyordum, inş yine gollerini dizecek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.