Şimdi Ara

...::Solenza Klübü::... (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.635
Cevap
34
Favori
280.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selamünaleyküm arkadaşlar 1,5 sene önce bende sizlerin aranıza katıldım solenza mpi aldım şimdiye kadar herşey çok güzeldi ama ne olduysa son yağan yağmurda bagajın sağ tarafından su alıyor içeriye koltuklar inanılmaz bir şekilde su içinde kalıyor bana yardımcı olursanız sevinirim izmirde yaşıyorum burlarda orjinal bagaj fitili bulamıyorum bildiğiniz bir yerde varsa lütfen bana cevap verin teşekkürler
  • Geçmiş olsun çılgınazrail, bende küçük bir yerde yaşıyorum burdada yoktur ama İstanbuldan arkadaslar varsa belki yardımcı olabilirler. Veya renault servisinde belki vardır. kendi servisine sordunuz mu? BAgaj fitilinde yırtık mı var? Belkide başka bir yerden giriyordur.
  • Dostum bağaj dahil tüm fitillerin set olarak maliyet Ankara'da 165 lira. Ama senin sorununun fitille alakası yok. Arabayı ilk aldığımda benimde başıma gelmişti. Günlerce uğraştım durdum sorun ne diye. Çözümü keşfettiğimde ise güldüm. Şimdi alıyorsun eline ince uzun bir tornavida ama şu en uzun olanlardan yaklaşık 30 cm falan. İlla tornavida olmasa da olur ince ve sağlam olmak kaydıyla ağaç dalı bile işini görürür. Arabanın bağajını aç. Kapağın bağlı olduğu menteşenin oraya bak. Orada pislik göreceksin. Benimkinde ağaç yaprağı vardı. Orayı temizle ve tekrar yağmur yağmasını bekle. Sorunun çözüldüğünü göreceksin. Arabanın tavanına yağan yağmur oluklardan akarak arkaya ulaşıyor. Tam bağaj menteşesinin oraya geldiğinde su kanalı menteşe yüzünden biraz daralıyor. Tam o noktada suyun geçişini engelleyecek çer çöp varsa o su birikip arka kapının içinden geçip koltukları bir güzel ıslatıyor. Olurda düzgün tarif edemediysem söyle resim çekip koyayım....

• inanınki geceleri gözüme uyku girmiyor bu sorunu çözmem gerekiyo bakalım nasıl olcak ilgi ve alakanız için şimdilik teşekkürler arkadaşlar
  • ACABA SOLENZAYA UYGUN BAGAJ FİTİLLERİ VARMIDIR ÖRNEK OLARAK LOGANLAR UYUM SAĞLAMASI LAZIM MUHAKKAK PEKİ BUNA BENZER ÇÖZÜMLERİNİZ VARSA FİKİRLERİNİZİ DUYMAK İSTERİM MUZUNMAN SENİN TAVSİYENİ UYGULAYACAM YARIN İLK İŞİM O OLACAK KORHAN SERVİSLERE SORDUM ORJİNAL FİTİLİN FİYATI 137 TL İSTİYORLAR BEN BU FİYATI NORMAL KARŞILIYOM ÇÜNKÜ ÇOK NADİR BULUNAN BİR PARÇALAR OLDUĞU İÇİN BENİM GÖRÜŞÜM BU BENİ SAKIN YANLIŞ ANLAMAYIN BENİ KÖTÜLEMEK GİBİ BİR NİYETİM YOK
  • çılgınazrail; Sen hiç merak etme. Sorunun önemli ama çözümü çok basit. O bölgeyi temizlemen yeterli. Bağaj fitiline ihtiyacın yok. Benimki sapasağlam ama yinede akıttı. Sorun menteşenin yanındaki su kanalını tıkayan pislik. Yedek parça olayına gelince; doğru parçasını bulmak zor ancak kapora ödeyip sipariş verdiğinde hangi parçayı istersen iste 1 gün sonra kargo ile bursadan geliyor. Örnek verecek olursak; bizim damat ayağı ile (nasıl becerdiyese hala hayret ediyorum) havalandırma peteğini kırdı. Aradım parçacılarda tabiki bulamadım. Sonuçta sürümü olmayan bir parça. Verdim siparişini bir gün sonra kargo ile geldi. Anlayacağın en abuk sabuk parça da olsa bursadan 1 günde yedek parçan elinde...
  • muzunman senin dediğin yere baktım ama pislik namına hiçbirşey yok iki tarafta tertemiz yan sanayii takıyorum aynı yerden gene alıyor izmirde buldum ama fiyatı çok yüksek geldi 137 tl istiyorlar 1 hafta serviste kaldı servis yetkilileride bana stop lambalarının kenarlarını bagaj havalandırmasını bagaj kilidi ve plaka aydınlatması şeffaf silikonla kapattık dediler bir gün dışarda yağmurda beklettiler benim yanımda sorun hala devam etti en sonunda sorunu buldular şuanki üstünda takılı olan fitil yan sanayii bagaj tam fitille öpüşmüyor aralarda açıklıklar kalıyor inanmadım başka servise verdim o serviste bana aynısını söyledi
    sorun fitilde bursadaki getittirsek oda olur ama bana oranız numarasını verirsen daha mutlu olurum orjinal deyipte yan sanayiisini gönderirlerse o zaman olmaz işte önceden başıma aynısı geldi
  • Demekki senin sorunun başka imiş. Şu anda dışarıda şakır şakır yağmur yağuyor ve benim koltuklar kupkuru. Neyse. Benim sürekli parça satın aldığım firma Adı Özdemir Sanayi tic. ltd. şti. tel: 312 94 31 75 bu adamlar direk olarak fabrikaya sipariş verdiriyorlar. 1. el olmayıp aracı olduklarından fiyatı 137 tl den yüksek olabilir haberin olsun. Bu arada kapora almadanda sipariş vermiyorlar. Artık onu nasıl halledersiniz bilmiyorum.
  • yardımın için teşekkür ederim sağol
  • Ne demek efendim. Solenza benim ilk arabam. Akşam trafiğinde en sıkışık anlarda bile her gördüğüm solenzaya yol veriyorum. Benim iş yerimin önü tek yön. 15 yıldır tersten giren kimseye yol vermedim. Zaten dar bir sokak. Hatta bir keresinde tersten gelen bir vectranın şöförü ile kavga edip karakolluk oldum. Dün sabah ise ters yönden gelen araç beyaz bir solenza scala idi. Tereddütsüz durdum sağa yanaştım ve ilk defa birine yol verdim. Seve seve yardım ederim...
  • arkadaşlar elinizde solenzaya ait bagaj fitilinin resmi varsa eklerseniz sevinirim bende nasıl bir bakacağımı bileyim teşekkürler
  • mrb munzuman. bende eskiden solenzada aynı sorunu yaşadım. bende cam fitilinde sorun vardı.sorunu oto camcıda cam ile fitil arasına siyah silikon çktirerek halletmiştim. ama sen bağaj fitili diosun , sanki oradan geçmez gibi geliyo. sen bide cam fitillerini kontrol ettir. neyse kolay gelsin.
  • Şükür benim arabada her hangi bir sorun yok. Dediğim temizliği yaptıktan sonra ıslanma problemi kesinlikle yok. Fitiller uzun bir süre daha idare eder. Ancak bu aralar kapılarda donma problemi başladı. Kilitlerin dördünüde yağladım ama sağ ön kapı resmen donuyor. Kapı kolunu kaldırıyorsun içerden itiyorsun banamısın demiyor. Yarım saat içinde araba ısınınca kendiliğinden düzeliyor. Özellikle yağmur yağdıgı akşamın sabahı kapı kesinlikle donmuş oluyor....
  • sonunda sorunu çözdüm tüm sorun dedikleri gibi fitilden kaynaklanıyormuş bilginiz olsun kartal slx bagaj fitili solenza bagaj fitili arasında hiçbir fark yok sadece bir karış civarı kısa ama oda problem değil ek yaptım şuan su namına hiçbirşey girmiyor sorunlarıma sizlerde ortak olduğunuz içinde ayrıyetten teşekkür ederim
  • bugün ankarada araba pazarında 2004 yada 2005 olması lazım rapsadi yazıyodu klimalıymış 31 bin km de 9500 iyimi arkadaşlar bide donanım olarak ne var bu araçta babam sevdi ama ben lada vega istiyorum yardımlarınızı bekliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: çılgınazrail

sonunda sorunu çözdüm tüm sorun dedikleri gibi fitilden kaynaklanıyormuş bilginiz olsun kartal slx bagaj fitili solenza bagaj fitili arasında hiçbir fark yok sadece bir karış civarı kısa ama oda problem değil ek yaptım şuan su namına hiçbirşey girmiyor sorunlarıma sizlerde ortak olduğunuz içinde ayrıyetten teşekkür ederim

Madem sorunun çözüldü benimde sana bir sorum olacak; SLX fitili kaç lira birde madem bağaj fitili aynı slx'in örneğin ön kapı fitilleri bizim arabaya uyarmı?
  • muzunman kartal slx bagaj fitilinin fiyatı 27.50tl kapılara gelince uyum sağlamaz şuan maşallah bir gram bile su almıyor içeri diğer parçalarda uyum sağlıyan olursa ben size bildiririm merak etmeyin
  • ladaya kıyasla çok daha üstün bir aracdır solenza
  • arkadaşlar aracımı satıyorum ilgilenirseniz görüşelim 2005 solenza rapsodi mpi klima aırbag h.direksiyon 4 lastik sıfır ihtiyaçtan acil satılıktır fiyatı 10,500tldir pazarlık payıda var
  • CEP NO:05553474591
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.