Şimdi Ara

...::Solenza Klübü::... (63. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.635
Cevap
34
Favori
280.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ilanlara bakiyorum bizim araclarin fiyatlari yuksek seyrediyo nedendir bilemiyorum bende bi cif lastik alacagim arkalara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kontak sorunu yaşayan arkadaşlar var mı varsa bu sorunu nasıl hallettiler kontak takımı 300-400 tl tamiri olmakta mı?
  • dextare kullanıcısına yanıt
    slm.beb arabayi yaklasik 1,5 yil önce aldim.tahminime göre benim aracimin kontagi tamir görmüs.cünki mars yaptiginda mars almiyor.kontagi biraz yukari kastirip mars yaptiginda aliyor.araci alirkende boyledi.satan adamda oyle kullaniyordu.bir kac marstan sonra alistim.simdi tek marsla calisiyo.burada bir kac arkadastan duymustum.kronik bir sorun bu.arkadasin biri 100 tl ye yaptirdim demisti burada.istersen eski sayfalara bak.onla irtibat kur.kolay gelsin

slm.beb arabayi yaklasik 1,5 yil önce aldim.tahminime göre benim aracimin kontagi tamir görmüs.cünki mars yaptiginda mars almiyor.kontagi biraz yukari kastirip mars yaptiginda aliyor.araci alirkende boyledi.satan adamda oyle kullaniyordu.bir kac marstan sonra alistim.simdi tek marsla calisiyo.burada bir kac arkadastan duymustum.kronik bir sorun bu.arkadasin biri 100 tl ye yaptirdim demisti burada.istersen eski sayfalara bak.onla irtibat kur.kolay gelsin

Bende solenza varken Direksiyon kilidi sorun çıkartmıştı. Kontak anahtarı takılıp dönmüyordu. 300-400 Tl istenince ben de Ankara - Şaşmaz Sanayii sitesinde Beştaşlı anahtarcı var. Orada 25 TL. ye Kontağı söktürüp direksiyon kilit kısmını iptal ettirmiştim.
  • ferhan2010 F kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam, ben istanbuldayım bende burda biyer bulup dediğiniz gibi yaptırayım o zaman.
  • arkadaqslar bende sınyal musuru sorunu oluyor süreklı buna kesın bı cozumü varmıdır bu saorunun bayılerde orjınal musur yok antalyada

saygılar

• slm.sinyal musuru dedigin flasor mu acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: tekniker1

slm.sinyal musuru dedigin flasor mu acaba?

öylede deniliyo aracta kabut acma kolunun bvıraz ıckısımda yukarıda kıbrıt kutusu kadar buyukluğu var cıhazın

saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muti1 -- 16 Aralık 2014; 10:11:32 >
  • arkadaşlar bende solenzo kullanıcısıyıl bakıyorumda azami sürat 165 diyo bazı arkadaşlar ama öyle deyil benim arabam 185 190sanı görüyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: lort61

arkadaşlar bende solenzo kullanıcısıyıl bakıyorumda azami sürat 165 diyo bazı arkadaşlar ama öyle deyil benim arabam 185 190sanı görüyo

arabada beyin var oynama yaptırmıs olabilirler bide basması mutemel o hızlara bazı araclarda max hız su yazsada o hızın ustuna cıka biliyor

saygılar

• Ya bu arabalarin hepsinin mi direksiyonu sert yoksa benimkinde mi bir problem var?

• quote:

Orijinalden alıntı: UNitednothing

Ya bu arabalarin hepsinin mi direksiyonu sert yoksa benimkinde mi bir problem var?

benim direksiyon yumusak kardes bi baktır derim

saygılar
  • Sağol ilgilendiğin için

• UNitednothing U kullanıcısına yanıt
    slm.benim direksiyonda biraz sert

• tekniker1 T kullanıcısına yanıt
    slm. bugüm daha ikinci defa kullanabildim. sanırım zamanla elim alışıyor :)
  • İyi Akşamlar! Solenzaya göre radyatörü nerede bulabiiriz.Birde fiyatlarından bilginiz varmı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdulbakit

İyi Akşamlar! Solenzaya göre radyatörü nerede bulabiiriz.Birde fiyatlarından bilginiz varmı.

reno yetkili bayisine bi sorun belki ellerinde yoksa siparis uzerine dier illerden hatta romanyadan bile getittire biliyorlar

ben on kaputu romanyadan gettirrim busene biraz bekliyosun ama deyiyo nede olsa parcasını bulmak insanı seviniriyor

araba hurdacılarınada bakmanızı tavsiye ederim

saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muti1 -- 6 Ocak 2015; 9:23:19 >
  • muti1 M kullanıcısına yanıt
    İlginize teşekkürler sanayiden parçacıya sipariş verdim bakalım yarın gelecek fiyatı valeo 170 lira mga 110 lira.
  • Sag tekerden bi ses geliyor(vik vik vik diye) tamirciye gosterdim birsey yok balatalar eskimis ama bitmemis simdilik dursun felan dedi ustelik araba bos viteste de gidemiyor.soyle ki benim mazda 3 le her zaman 90 la girip 110 a kadar bos vites de cikabildigim rampa sa ancak 90 la gidebiliyor sonraki uzun duzlukte mazda 90 a geri iniyor bunu biraksam 60 a felan rahat duser herhalde

Acaba diyorum ki bu balatalar kendi kendine fren mi yapiyor? Cunku eger boyleyse yakiti artiyor benim mazdayla 8-8.5 lt arasinda yaktigim yolda bu 9.5-10 lt civari yakiyor.Daha once basina boyle birsey gelen var mi?

• 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.