Şimdi Ara

...::Solenza Klübü::... (62. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.635
Cevap
34
Favori
280.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    slm.duastr lar ne kadar.kac model.tanidik mi satiyo.solenzani satacan mi?satarsan haber ver

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tekniker1 T kullanıcısına yanıt
    2012 2013 benzinli tuplu 33 den 37 e kadar var babam alalim diyo ben tereddutteyim solenzam km si dusuk 60000 de duster alsam da ayni km ler olacak gerek yok bence ama babam diyo alalim karar veremedim alursam satacagim solenzayi 12750 veriyo burda arkadas ta karar vermedim daha

• quote:

Orijinalden alıntı: sezaibağ

2012 2013 benzinli tuplu 33 den 37 e kadar var babam alalim diyo ben tereddutteyim solenzam km si dusuk 60000 de duster alsam da ayni km ler olacak gerek yok bence ama babam diyo alalim karar veremedim alursam satacagim solenzayi 12750 veriyo burda arkadas ta karar vermedim daha

kardesim aracın bazı parcalrı piyasada olmuyor nerden tedarik ediyorsunuz misal arka stop kapakları veya arac kapı lastikler, veya kapı ici cam krikosu gibi

saygılar

• muti1 M kullanıcısına yanıt
    Ben genelde bikadan siparis veriyordum romanyadan geliyordu en son fren balatalari ni oyle yapmistim genelde parcacilarda bulunmuyor cikmacilara bak kardes internet uzerinden felanda cikmacilar oluyor parca sikintisi oldugundan cok dikkat ediyorum kullanirken komple fitillere bende bakip alacagim ses fazla almaya basladi iceri unarim cok zorlanma sin kolay gelsin @muti1

• 50tl benzin ile yaklasik sehir ici 150km yaparken,yeni taktirdigim atiker nanofast ile 50tl lpg 216km yapti.ilk bakimi icin 1000km dolmadi.forumdaki verilere gore fazla yaktigi anlasiliyor.sizce ne yapmaliyim?tesekkurler.

• quote:

Orijinalden alıntı: imparatore

50tl benzin ile yaklasik sehir ici 150km yaparken,yeni taktirdigim atiker nanofast ile 50tl lpg 216km yapti.ilk bakimi icin 1000km dolmadi.forumdaki verilere gore fazla yaktigi anlasiliyor.sizce ne yapmaliyim?tesekkurler.

kardesim cok yakıyo dimde bendede 40 lt tank var 34 lt civarı alıyor 300 km geciyor eskiden votran kullanıyodum simdi beyni ve enjektörleri atiker sıralı enjektör sistemii cıkmıs onu yaptırdım daha az yakmaya basladı bi göster aracı abyiye bide motora yazılım yaptırdım hp sini güzlendirdim belki onla alakası wardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muti1 -- 27 Ekim 2014; 9:26:06 >
  • muti1 M kullanıcısına yanıt
    Benim lpg 25 litre gaz aliyo 60 62 tl ye doluyo sehirici 240 260 km yapiyo sehirler arasi 120 140 arasi 340 km kadar gittim tam depo ile bide gazi yeni taktiktan sonra cok yakiyofu beninmde gazci motor sogukken subap ayariydi galiba ondan yapti yakit dustu

• quote:

Orijinalden alıntı: sezaibağ

Aracta frene basinca ekranda arka sis lambasinin isigi yaniyo bazendesol sinyal isigi yaniyo cok az bi parlaklikla acaba bi yerden sahse mi yapiyo basimiza is almayalim sorun ne olabilir bi de tekniker dacia duster 1.6 105bygr 4×4versiyonundan alma fikrim var tamda karar vermedim benzinlu olandan ne dersin

hocam oksitlenme var .şase almıyor fren lamban.şase almadığı için devresini sis lambası vs farklı yerden tamamlıyor.
    çözümü
    sol arka stobu sök,ampullerin olduğu plakayı çıkar ampulleri sök ver zımparala.göreceksin zaten oksitlenmeleri.temizle topla sıkıntı kalmayacaktır
  • Ustam cevapi daha once verseydin ustaya 10 kagit vermezdim aynen dedigin gibi oldu usta soktu zimpsra atti duzeldi 10 kagit gitti sagol cevap icin

• EsselamuAleykum. Atiker programi ile yaptiginiz ayarlari burada paylasirmisiniz?Kablo aldimda cok yakiyor bende ayar yapmak istiyorum.

• birde obd portuna taktigimiz bluetooth lu cihaz ile subap ayari ihtiyacini gorebiliyormuyuz?yoksa subap ayari ihtiyaci nasil anlasilir?

• imparatore kullanıcısına yanıt
    Aleykumselam kardes git bi atikerciye 10 20 kagit ver yapsin ayarini ugrasnana gerek yok ayardan anliyorsan baska mesele ben oyle yaptim burda kendi gaz ayarini yapanida hatirlamiyorum

• Arkadaşlar kolay gelsin, dört yıldır bende olan 2. Sahibi olduğum solenzamı satıyorum. Ilgilenen olursa linkihttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-dacia-sahibinden-kazasiz-boyasiz-degisensiz-82000-km-de-rapsodi-185048881/detay ayrıntılar ilanda yer almaktadır. Sorusu olan arkadaş olursa cepten mesaj atarsa çabucak cevap verebilirim. Orjinal Ankara arabasıdır. Solenzam olduğu sürece bu forumdan çokça faydalandım. Katkısı olan her arkadaşa teşekkürler...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni aldigim kablo ile Atiker nanofast kitimi ayarlamak icin baglamistim.Harita uzerindeki tum alani kaplayan buyuk arti (+ ) sanirim o anki devir noktasi saga-sola .yukari-asagi hic durmadan kucuk kucuk hareket ediyor.Bu durum benzin ile calisirkende ayni.Motor calisirken dikkat ettim,motor duzensizce sallaniyor hatta bu durum arac icinden dahi hissediliyor. Motor agriza isigi uzun suredir bjr yaniyor bir sonuyor.OBD cihaziyla kontrol ettim.P0325 vuruntu sensoru arizasi diyor. Subap ayarimi,motor kulagimi,gaz kelebegimi? Ne ola dersiniz?

• quote:

Yeni aldigim kablo ile Atiker nanofast kitimi ayarlamak icin baglamistim.Harita uzerindeki tum alani kaplayan buyuk arti (+ ) sanirim o anki devir noktasi saga-sola .yukari-asagi hic durmadan kucuk kucuk hareket ediyor.Bu durum benzin ile calisirkende ayni.Motor calisirken dikkat ettim,motor duzensizce sallaniyor hatta bu durum arac icinden dahi hissediliyor. Motor agriza isigi uzun suredir bjr yaniyor bir sonuyor.OBD cihaziyla kontrol ettim.P0325 vuruntu sensoru arizasi diyor. Subap ayarimi,motor kulagimi,gaz kelebegimi? Ne ola dersiniz?

bende gaz kelebeği araıza lı bi iyi calısıyo bi kötü işte oazman ısığı yakıp söndürüyo bisüre sonra gene kendilinden kapanıyo kardes

saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: muti1

quote:

Yeni aldigim kablo ile Atiker nanofast kitimi ayarlamak icin baglamistim.Harita uzerindeki tum alani kaplayan buyuk arti (+ ) sanirim o anki devir noktasi saga-sola .yukari-asagi hic durmadan kucuk kucuk hareket ediyor.Bu durum benzin ile calisirkende ayni.Motor calisirken dikkat ettim,motor duzensizce sallaniyor hatta bu durum arac icinden dahi hissediliyor. Motor agriza isigi uzun suredir bjr yaniyor bir sonuyor.OBD cihaziyla kontrol ettim.P0325 vuruntu sensoru arizasi diyor. Subap ayarimi,motor kulagimi,gaz kelebegimi? Ne ola dersiniz?

bende gaz kelebeği araıza lı bi iyi calısıyo bi kötü işte oazman ısığı yakıp söndürüyo bisüre sonra gene kendilinden kapanıyo kardes

saygılar

Evet aynen isik bir sure sonra sonuyor.Gaz kelebegi son karar mi?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: muti1

quote:

saygılar

Evet aynen isik bir sure sonra sonuyor.Gaz kelebegi son karar mi?

bendeki sorun gaz kelebeği sizdekide o olabilir ama aracı inceletmenizi tavsiye ederim cünkü arac motor ısığı baska durumndada yanar söner dikkatedin bide arcıgaz kelebeği ben bi ar sordum 300-450 tl arasındır taminimce dmeisti sanayide usta ben yaptırmadım kardes az cok anlıyo cıakarıyos iliyo biseyler daha yapıo belli bi aydaha sorunsuz calısıyo sonra gen aynı hata veriyon

saygılar

• selam arkadaslar.aracima genel bir bakim yaptirmayi düsünüyorum.genel olarak neleri degistireyim.nereleri kontrol ettireyim.not:araci aldim alali hic bir bakim yaptirmadim.yaklasik 1.5 yil oldu.

• tekniker1 T kullanıcısına yanıt
    Fren lere kampanalar a baktir gaz ayarini kisliga gecirttir

:

• sagol sezai aklina geldikce yaz sana zahmet.büyük ihtimal ocak ayinda yaptiracam genel bakimi.

• 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.