Şimdi Ara

...::Solenza Klübü::... (64. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.635
Cevap
34
Favori
280.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamun aleykum arkadaşlar. 11-13 bin fiyat aralığında araba arıyordum. Aklımda siena palio hyundai accent gibi 98-99 model araçlar vardı. Fakat bu arabaların yaşı gereği hemen hepsinde ya değişen yada güneş yanıığı vs. diğer deformasyonlar mevcuut. Aklıma dacia solenza geldi. İnternette araştırırken forumunuza denk geldim. Gayet güzel bilgiler paylaşmışsınız çok faydalı. oldu.
    Sözü uzatmayayım. 2004 dacia solenza rapsodi beyaz değişensiz boyasız 115 binde (klima ve ön cam otomatiği yok) bir araç buldum. 12500'e pazarlığımızı yaptık. kısmetse bugün yarın ustaya götürüp göstereceğiz. Bir problem çıkmaz ise bende aranıza katılmış olacağım.
    Sormak istediğim bu araçlarda alırken özellikle baktırmam gereken bir yer var mıdır?
    İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler
  • harrry H kullanıcısına yanıt
    12500 veriyorsun cok klima oto camda yok verme bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • slm.klimasiz solenza yok diye biliyorum.o fiyata klimasiz arabaya cok istemis.alacaksan solenza scala lara bak.on camlar otomatik,sis fari mevcut,klimali.fiyat farkida pek yok.internetten iyi arastir.km si az olsun,bir kac parcada boya olsada bisey olmaz.biz biniciyiz.alim satim isi yapiyor olsaydin zaten bu arabaya bakmazdin.son olarak solenzalar guzel arabalar.

• tekniker1 T kullanıcısına yanıt
    Klimasiz lat var yorumuna katiliyrum

• baz donanımlarıda klima yok hatta lastiklerde bile jant kapaklı geliyor klima opsiyonlu bir üst versiyonunda scala versiyonunda klima ve on cam elektrikli jantlar standard veriliyor

saygılar

• muti1 M kullanıcısına yanıt
    benim arac rapsodi klimali ama ön camlar otomatik degildi,daha sonradan otomatik yaptim.cantlarda dediginiz gibi kapakli.

• Merhaba arkadaşlar. Söylediğim gibi 12400'e solenzayı aldım. Ustama Gösterdim. Kaporta da herhangi bir işlem yok. Motor yürüyenide gayet iyi. Ön takımlarıda alan arkadaş yeni yaptırmış. Araçtan genel olarak memnunum. 5 gündür kullanıyorum herhangi bir sıkıntı görmedim.
    Saolsun arkadaşlar sorduğum soruya cevaplarını esirgememişler. Söylediklerinde de haklılar. Bu fiyata klimalı ve ön cam otomatiği olan bir solenza alınabilirdi.
    İnanın arkadaşlar (sizin hangi şehirde ikamet ettiğinizi bilmiyorum) Ankara'da araç fiyatları uçmuş durumda. Birkaç klimalı solenzalara baktım ama araçlar pek güven vermedi. İlanlarda da çok fazla solenza göremedim. Klimalı olsun diye sorunlu bir arabaya denk geliriz uğraşıp dururuz . O yüzden benim için önemli olan motoru ve kaportası. Klima çok önemli değil ama ön cam otomatiğini sonradan yaptıran arkadaşlar varsa ve memnunlarsa tavsiye edecekleri yerde bende yaptırabilirim.
    Herkese iyi günler.

• quote:

Orijinalden alıntı: harrry

Merhaba arkadaşlar. Söylediğim gibi 12400'e solenzayı aldım. Ustama Gösterdim. Kaporta da herhangi bir işlem yok. Motor yürüyenide gayet iyi. Ön takımlarıda alan arkadaş yeni yaptırmış. Araçtan genel olarak memnunum. 5 gündür kullanıyorum herhangi bir sıkıntı görmedim.
    Saolsun arkadaşlar sorduğum soruya cevaplarını esirgememişler. Söylediklerinde de haklılar. Bu fiyata klimalı ve ön cam otomatiği olan bir solenza alınabilirdi.
    İnanın arkadaşlar (sizin hangi şehirde ikamet ettiğinizi bilmiyorum) Ankara'da araç fiyatları uçmuş durumda. Birkaç klimalı solenzalara baktım ama araçlar pek güven vermedi. İlanlarda da çok fazla solenza göremedim. Klimalı olsun diye sorunlu bir arabaya denk geliriz uğraşıp dururuz . O yüzden benim için önemli olan motoru ve kaportası. Klima çok önemli değil ama ön cam otomatiğini sonradan yaptıran arkadaşlar varsa ve memnunlarsa tavsiye edecekleri yerde bende yaptırabilirim.
    Herkese iyi günler.

yanlıs hatırlamıyorsam klimada taktırılabiliyor bilgine oncamların bula bilirsen taktırda antalyad a ben bulamadım sağ cam krikosu bozuk aracın deiştircek parca bulamadımdan sürekli onarım yapılıp duruyoruz bilgine bulamama sansın var iyi sürüsler

saygılar

• harrry H kullanıcısına yanıt
    öncelikle hayirli ugurlu olsun.ön cam otomatigini ben gittigidiyordan aldim.su anda ucretsiz kargo 120 tl sitede.benim aldigim universal yani butun araclara oluyor.kablosu,soketi,tus takimi hepsi kutunun icinde cikiyor.elin yatkinsa kendin yapabilirsin,yada tanidik bir elektrikciye taktirabilirsin.tabi camlar elle rahat bi sekilde inip kalkmasi gerekiyor.yoksa motorlar yanabilir zamanla.ben kendim yapmistim.fotori burada paylasmistim onceki sayfalarda.ayrica cam modulude takmistim ben.kapikari kilitlediginde camlar otomatik kalkiyor.

• tekniker1 T kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.
    gittigidiyorda dediğiniz ürünü inceledim. Sizin de daha önce bu konu hakkında yaptığınız paylaşımları görmüştüm. Öğrenmek istediğim sonradan yapılan bu uygulamanın ne kadar verimli olduğu. Çünkü bazı arkadaşlar paylaşımlarında pek de memnun kalmadıklarını belirtmişler. O yüzden bende kararsız kaldım. Neyse zaten şu anda mevsim kış çok önemli değil. Yaza doğru taktırabilirim.
  • Herkese Selamlar.
    Arkadaşlar ufak bir sorunum var. Şoför tarafındaki havalandırmadan sıcak veya soğuk hava gelmiyor. Diğer 3 havalandırmada herhangi bir sorun yok.
    Daha önce başına gelen veya konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.
    İlgilenen arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: harrry

Herkese Selamlar.
    Arkadaşlar ufak bir sorunum var. Şoför tarafındaki havalandırmadan sıcak veya soğuk hava gelmiyor. Diğer 3 havalandırmada herhangi bir sorun yok.
    Daha önce başına gelen veya konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.
    İlgilenen arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.

bende olmustu söktüler baktılar para cıktı icinden nasıl girdiyse ilk önce uflemeyen yere süpürgeyle cektirin ne olacak yosa on gögsü komple söküyorlar bilgine

saygılar

• muti1 M kullanıcısına yanıt
    muti hocam sağolasın. süpürgeyle çektirmeyi bir deneyeceğim. İşlerin yoğunluğu sebebiyle çok fazla ilgilenemedim arabayla. hafta sonu bi elden geçireceğim
    Teşekkürler
  • selam arkadaşlar bende bugün bir solenzo baktım kaporasını verdim 2005 model rapsodi modeli lpg li 109 bin km de 8000 liraya anlaştık.Fakat arka stop Lambası kırılmış, internetten Nederen temin edebilirim acaba? Lakin adana da bulamadım.

• tedirgin011 kullanıcısına yanıt
    slm.hayirli ugurlu olsun aracin.uygun fiyata almissin.stop lambalari icin internetten cikma parca satan yerlere bakmani tavsiye ederim.internetten bulamazsan reno yetkili servise sor.onlarda yoksa bile siparisle getiriyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: tedirgin011

selam arkadaşlar bende bugün bir solenzo baktım kaporasını verdim 2005 model rapsodi modeli lpg li 109 bin km de 8000 liraya anlaştık.Fakat arka stop Lambası kırılmış, internetten Nederen temin edebilirim acaba? Lakin adana da bulamadım.

merhaba hayırlı olsun, geçen yıl bir arkadaş için sormuştum renault parçacısında 75 tl fiyat söylemişlerdi (tek stop lambası), ankara başkent oto sanayii sitesinde.

• teşekkür ederim arkadaşlar.Sabah noterden aracın devrini alacağım,stop lambasını çıkmacılarda,parçacılarda bulamadım,olmazsa tüm reno servislerini tek tek arayacam,olmadı sipariş verdirtecem.
  • quote:

teşekkür ederim arkadaşlar.Sabah noterden aracın devrini alacağım,stop lambasını çıkmacılarda,parçacılarda bulamadım,olmazsa tüm reno servislerini tek tek arayacam,olmadı sipariş verdirtecem.

siparis werirken erken gelmesi icin acele kargoyla gönderttir biraz maliyetli olur okadar ama aracın muayenesinden sıkıntı yoksa kendi gelsin ortalama 1 ayda gelir romanyadan

aslında mantıken bi arc üretimden kaldırıldında 10 sn parca bulundurma zorunlulugu yokmuydu yada benmi yanlıs hatırlıyorum

saygılar

• aracımı sabah teslim aldım,sol stop lambasını da bursa da otoçağ da buldum 95 tl.Siparişi verdim bi kaç güne elime geçer,
    Bugün ilk iş üzerindeki orjinal teybi ve hoparloleri değiştirmek oldu,
    Ayrıca alarm,park sensörü,paspas sipariş verdim.
    Birde elf in 10 40 yarı sentetik yağı bizim araçlar için uygunmudur? stop lambasını falan takınca a dan z ye birde bakıma sokacağım aracı, Zira gaz fren pedallarının arkasında kapak gibi yuvarlak bişey var tamda göremedim ama oradan dışarısı görünüyor.Yavaş yavaş güzelce toparlatmaya çalışacam aracı,güzel olacağına inanıyorum.
  • quote:

aracımı sabah teslim aldım,sol stop lambasını da bursa da otoçağ da buldum 95 tl.Siparişi verdim bi kaç güne elime geçer,
    Bugün ilk iş üzerindeki orjinal teybi ve hoparloleri değiştirmek oldu,
    Ayrıca alarm,park sensörü,paspas sipariş verdim.
    Birde elf in 10 40 yarı sentetik yağı bizim araçlar için uygunmudur? stop lambasını falan takınca a dan z ye birde bakıma sokacağım aracı, Zira gaz fren pedallarının arkasında kapak gibi yuvarlak bişey var tamda göremedim ama oradan dışarısı görünüyor.Yavaş yavaş güzelce toparlatmaya çalışacam aracı,güzel olacağına inanıyorum.

kardes aracı baktırırken gaz teli ve debriyaj tellerine de baktırt eskimisse deiştir cünkü piyasada bundanda az var o dısaruyu gördün yeri kapattır yosa kısın sulu gecer aracın ici bende öle oldu kilimanın su atık borusuna da baktırt tıkkanmısmı die

saygılar

• 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.