Şimdi Ara

SOLİDWORKS İLE İLGİLİ SORULARINIZ VE BİLGİ PAYLAŞIM ALANI... (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.582
Cevap
53
Favori
234.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Deathulazam

solid öğreten vidyolar varmıdır internette :)

http://www.solidworksvideo.com/
  • solid mi autocad mi
  • Mesaj bulunsun baya işime yarıyacak galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: altnkrtl

Mesaj bulunsun baya işime yarıyacak galiba.

inşallah :D hadi bakalım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tick1988

quote:

Mesaj bulunsun baya işime yarıyacak galiba.

inşallah :D hadi bakalım..

Şeyide soruyim şimdi soldwork autocad internetten zor iniyor veya ben zor indiriyorum. Bir tane makine mühendisi abi var (ben liseliyim ) işte bu dedi üni'de veriyolar solidworks'len autocad'i flash bellek verirsen sanada alırım programı olur mu böyle ???

• olur olur ama hangi sürümlerini vericeği 8 gb bi flash verirsen ona sıgar iki programın güncelleri tahminen. ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tick1988 -- 12 Mart 2012; 12:45:21 >
  • quote:

olur olur ama hangi sürümlerini vericeği 8 gb bi flash verirsen ona sıgar iki programın güncelleri tahminen. ..

birde sormak istediğim daha önce bu programları kullanmadım. Bilgisayarın özelliklerinin ne olması gerekiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sana muhtemelen 2009 veya 2010 solidworks prog. verirler 1gb belleğin olsa seni ilk aşamada idere eder autocad zaten fazla sistem istemeyen bir program solidde ağırlık ve autocadde sadece 2boyutlu çizimi öğren yeter internette eğitim videoları falan izle
  • quote:

Orijinalden alıntı: RASCAX

sana muhtemelen 2009 veya 2010 solidworks prog. verirler 1gb belleğin olsa seni ilk aşamada idere eder autocad zaten fazla sistem istemeyen bir program solidde ağırlık ve autocadde sadece 2boyutlu çizimi öğren yeter internette eğitim videoları falan izle

2 boyutlu mu ??? 3 boyutlu lazım bana. Hem Allahın izniyle öğrenmek sorun değil ne kadar zor olabilirki en fazla

• solid bilen birisi Autocaddin 3boyutuyla uğraşmaz sen hele öğrenmeye başla zormu kolaymı ozaman anlarsın bukadar hafife alma hatta kendine okadar çok güveniyorsan solidlede uğraşma direkmen Catia dan başla neyin ne olduğunu bilmiyorsun yorum bari yapma
  • quote:

Orijinalden alıntı: RASCAX

solid bilen birisi Autocaddin 3boyutuyla uğraşmaz sen hele öğrenmeye başla zormu kolaymı ozaman anlarsın bukadar hafife alma hatta kendine okadar çok güveniyorsan solidlede uğraşma direkmen Catia dan başla neyin ne olduğunu bilmiyorsun yorum bari yapma

Ben size güvenip yazdım öğrenmek için videoları izliyecem anlamadığım yerde size soracam yardımcı olursanız niye zor olsun ki

• quote:

quote:

olur olur ama hangi sürümlerini vericeği 8 gb bi flash verirsen ona sıgar iki programın güncelleri tahminen. ..

birde sormak istediğim daha önce bu programları kullanmadım. Bilgisayarın özelliklerinin ne olması gerekiyor

öyle çok aman aman işler yapmıcaksın şimdi core 2 duo ekran kartı 512 ve üzeri olan bi pc görür işini zaten daha yeni başladıgın için güzel şeyler yapmak biraz vaktini alıcak :)
  • tabii ben ve burdaki bir çok arkadaşımız sana yardımcı olurlar.Sana tavisyemwww.forum1923.com-www.solidworksturkiye.com bu sitelere üye ol ve devamlı et.
  • ya beyler solid 2011 den command manger ekayboldu etkinleştirme ayarlarıyla falan oynadım bulamadım .. acil bi yardım edin..
  • quote:

ya beyler solid 2011 den command manger ekayboldu etkinleştirme ayarlarıyla falan oynadım bulamadım .. acil bi yardım edin..

üst menüden view - toolbars - command manager
  • maalesef hocam onları yaptım başka bi sorun var hkey dosyasında kaynaklı ama onu solid 2011 de nası gideririm bilmiyorum... daha derin yani sorun..
  • kayıt defteri ile ilgili kardeşim...
  • program ekle kaldırdan onarma yapmayı denediniz mi
  • onuda denedim hocam maalesef olmadı şimdi.. tek çare kayıt defterindeki herşey isilmek solide dair o zaman çözeülecğine inanıyorum .. biraz uğraştırıyo ama olucak galiba.. sonra programı silip tekrar yüklicem..
  • arkadaslar yeni konu acıp kalabalık yaratmak istemedim..

ANKARADA SOLID KURSU İÇİN TAVSİYE EDEBİLECEĞİNİZ BİR YER VAR MI.. MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ ÖĞRENCİSİYİM..

biraz arastırdım fiyatlar arasında cok fark var ve 700 den ağızlarını acıp 300 e kadar iniyorlar.. aslında hepsinin yaptığı menüyü öğetmek ve biraz hız kazandırmak sonrası bize kalmış biliyorum ama yine de memnun kaldığınız bir yer varsa ögrenmek istiyorum..

VE SOLID CAM + ANALYSIS de işe yarıyor mu ve şart mı pek bir bilgim yok onlarla ilgili ???
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.