Şimdi Ara

SOLİDWORKS İLE İLGİLİ SORULARINIZ VE BİLGİ PAYLAŞIM ALANI... (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.582
Cevap
53
Favori
234.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kendin öğren bence, boşuna para verme, çünkü kullandıkça öğreniyorsun solidworks'ü
  • Beyler bir proje çalışmamız var, proje kapsamında montaj dosyası oluşturdum ve hareket analizi yapmak istedim.

Şekildeki gibi motor, yerçekimi ve temas özellikleri ekledim ancak, analizi başlatınca motor dönmüyor,sorun ne olabilir acaba?

http://img171.imageshack.us/img171/5686/moyq.png
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANCHOR

arkadaslar yeni konu acıp kalabalık yaratmak istemedim..

ANKARADA SOLID KURSU İÇİN TAVSİYE EDEBİLECEĞİNİZ BİR YER VAR MI.. MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ ÖĞRENCİSİYİM..

biraz arastırdım fiyatlar arasında cok fark var ve 700 den ağızlarını acıp 300 e kadar iniyorlar.. aslında hepsinin yaptığı menüyü öğetmek ve biraz hız kazandırmak sonrası bize kalmış biliyorum ama yine de memnun kaldığınız bir yer varsa ögrenmek istiyorum..

VE SOLID CAM + ANALYSIS de işe yarıyor mu ve şart mı pek bir bilgim yok onlarla ilgili ???

solid cam demek cnc programlama demek, snc programlama demek kalıp dizayn tasarımı demek çok işine yarar.. bilmiyorum hangi sektörde çalışıcagının ama ... analysis e gelirsek kolay ve kullanışlı ikisinide iyice öğren benim fikrim.. kurs işinede gelirsen yenasoftun falan cdleri var kendi onlardn bi yerden tedarık et kursa flan hiç gerek yok boşuna paranı çöpe atma ninamarok un dediği gibi..

• quote:

Orijinalden alıntı: buzada_m

Beyler bir proje çalışmamız var, proje kapsamında montaj dosyası oluşturdum ve hareket analizi yapmak istedim.

Şekildeki gibi motor, yerçekimi ve temas özellikleri ekledim ancak, analizi başlatınca motor dönmüyor,sorun ne olabilir acaba?

http://img171.imageshack.us/img171/5686/moyq.png

bi yerde çarpma var orda takılıyodur.. psychial dynamic işaretlidir büyük ihtimal onu basic motion yaparsan o çarpmayı göz ardı eder çalışır diye düşünüyorum....

• Selam arkadaşlar sormak istediğim birşey var bu gerçek görüntü şeklinde nasıl alıyorsunuz galiba Render işi oluyor solitte parça bittikten sonraki kaba çizim şeklinde olmayanlardan bahsediyorum jant fln çizimi yapılmış bilgilendirirseniz çok sevinirim :)
  • dostum photoworks kısmı var oradan önce malzeme atıyosun daha sonra ortam ışık ve kamera açılarını ayarlayıp renderı tamamalıyosun..ama photoworksun kullandıgın solid dürümünde olması lazım kullanabilmen için.. solidworks office penceresinden program eklentisiyse ulaşabilirsin..
  • Teşekkür ederim Ben Lise 3. Sınıf Bilgisayar destekli çizim ve makina ressamlığı okuyorum son derece iyi bir şekilde solid bilmiyorum ama idare eder bu konulara ilgiliyim şuanda elimde solid bulunmadığı için bnde çalışma yükleyemiyorum inş yakın zamanda bnde paylaşım yapıcam tabi desteğinizle birde şu renderi öğrenirsem çok daha iyi olucak
  • quote:

Orijinalden alıntı: memoli156

Teşekkür ederim Ben Lise 3. Sınıf Bilgisayar destekli çizim ve makina ressamlığı okuyorum son derece iyi bir şekilde solid bilmiyorum ama idare eder bu konulara ilgiliyim şuanda elimde solid bulunmadığı için bnde çalışma yükleyemiyorum inş yakın zamanda bnde paylaşım yapıcam tabi desteğinizle birde şu renderi öğrenirsem çok daha iyi olucak

inşallah her zaman destek çıkarız.. sen yeterki öğrenmek iste :)

• Sağolasın abim
  • Arkadaşlar kalıp tasarımı ile ilgilenen var mı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cbk167.

Arkadaşlar kalıp tasarımı ile ilgilenen var mı acaba ?

aynen varsa benden biraz bilgi alabilirim
  • Arkadaşlar birkaç çalışmada bn yaptım

Render işinde yeniyim herhangi bir hatam veya kırığım varsa affola eğer düzeltmek istediğiniz yerler olursa lütfen söyleyin

SOLİDWORKS İLE İLGİLİ SORULARINIZ VE BİLGİ PAYLAŞIM ALANI...

• quote:

Orijinalden alıntı: memoli156

Arkadaşlar birkaç çalışmada bn yaptım

Render işinde yeniyim herhangi bir hatam veya kırığım varsa affola eğer düzeltmek istediğiniz yerler olursa lütfen söyleyin

ilk resimdeki çok iyi gerçek parça sandım bian

• sağolasın yorumun için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: SworderDante

quote:

Orijinalden alıntı: .:c:E:E:E:m:.

Merhabalar.

http://www.solidworksvideo.com/index.php?option=com_content&view=article&id=127&Itemid=95

Şu videoda 1:35'te anlatıcının yaptığı şeyi yapamıyorum. İkinci satıra geçtiği ok şeklindeki düğmeler bende yok. Bunu nasıl halledebilirim?

Not: Videodaki program 2010, bendeki de öyle.

Aynı Sorun bendede var 2010da çözümünü bilen söylerse sevinirim Sketch Picture komutunu kullanamıyorum.

Arkadaşlar bu videodaki skech picturedeki o yan menulere giremiyoruz çünkü oralar kapalı bunun için yukardaki solidworks menulerinden Araçlar>Eklentiler>Autotrace seçeneğini etkin kulmamız gerekiyor böyle yaptığımızda menuleri görebiliriz
    Buyrun Burdada resimli anlatımım

işaretlediğinizde o menüyü çıkarabilirsiniz bn çıkardım

• işe yaradıysa haber ver lütfen
  • Rica ederim ne demek :)
  • Arkadaslar merhaba, donem odevim icin 2 yada 3 adet cok basit, mesela sandalye mesela atac yada kalem gibi cizimler gerekmektedir. youtube da tutorial olarak arattiysamda cok komplike cizimler cikti. bole baslangicta cizdigi cok basit cizimleri paylasabilcek arkadaslarimiz varmi ? dedigim gibi basit basit 3 tanecik mini cizim gerekmektedir, simdiden cok tesekkur ederim..
  • vala kardesım bnce kendın uğrassan daha ıyı olur nede olsa sana yarıcak eğer yapamadığın bısey olursa yardımcı olmaya çalısırız

Bunlarda Otomatik Düzenek montajı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memoli156 -- 15 Mayıs 2012; 20:36:04 >

• Ellerinize sağlık çizimler çok güzelBende Autocad biliyorum ve solidworks'e başlamak istiyorum hangi sürümü tavsiye edersiniz,kolaylık ve öğrenme bakımından?
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.